Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Pattaya

Katso kaikki kohteen Pattaya vuokra-autot

Autonvuokraus Pattayalla

Aurinkoinen ja lämmin Thaimaa on suomalaisten suosima lomakohde. Pattaya on monelle tuttu, vilkas ja eloisa rantakaupunki, joka tarjoaa kokemuksia ja elämyksiä vaikkapa auringonpalvojille, golfinpelaajille ja shoppailijoille. Autonvuokrausta kannattaa harkita, jos haluat tutustua kaupungin ympäristöön paremmin tai vaikkapa golfata. Voit vuokrata auton joko Pattayalta tai Bangkokin kansainväliseltä lentoasemalta, jossa valikoima on suurempi. Expedian autonvuokrausvertailun avulla sinun on helppo löytää tarpeisiisi sopivin auto haluamallesi ajanjaksolle. Expedian internetsivuilla voit myös vertailla lentoja, hotelleja tai valita pakettimatkan sekä etsiä tarjouksia.

Kun valitset vuokra-auton nouto- ja palautuspaikaksi Bangkokin kansainvälisen lentoaseman, sinun ei tarvitse kantaa matkatavaroitasi turhaan vaan saat ne saman tien auton tavaratilaan. Kaikissa Bangkokin kansainväliseltä lentoasemalta tai Hua Hinista vuokrattavissa autoissa on ilmastointi sekä rajoittamaton kilometrimäärä.

Pattayan tarjonta on monipuolinen

Pattaya sijaitsee Siaminlahden rannalla noin 150 kilometrin päässä maan pääkaupungista Bangkokista ja se on ehdottomasti vilkkain Thaimaan turistikohteista. Kaupungin asukasluvun arviointi on vaikeaa, mutta virallisesti kaupungissa asuu noin 120 000 ihmistä. Turismi on kaupungille merkittävä tulonlähde, joten esimerkiksi majoitusta löytyy moneen makuun. Kun etsit hotellia lomaasi varten, löydät senkin helposti Expedian hotellivertailun avulla. Sää on trooppinen ja vaihtelee vuodenaikojen mukaan: talvella lämpötila on ehkä suomalaiselle miellyttävimmillään eikä sadetta juuri ole; keväällä on kuuma kausi, joka ei kuitenkaan rannikolla ole välttämättä liian tukahduttava; touko-kesäkuussa alkaa lokakuulle kestävä sadekausi, jolloin päivittäin sataa parin tunnin ajan.

Pattayan tärkeimmät rannat ovat Pattaya Beach, joka sijaitsee aivan Pattayan keskustassa, sekä Jomthien Beach kukkulan takana keskustan eteläpuolella. Viimeksi mainitun rannan vetonaulana on vesipuisto sekä alueen korkein rakennus, Pattaya Park Tower, näköalatasanteineen. Rannoilla on tarjolla monenlaisia aktiviteetteja kuten esimerkiksi kalastamista tai sukeltamista. Rannalla voi toki myös halutessaan vain loikoa rantatuolissa, lukea hyvää kirjaa ja ostaa virvokkeita niitä kauppaavilta myyjiltä. Shoppailija löytää mielenkiintoista nähtävää esimerkiksi Beach Roadin varrelta. Sieltä voit ostaa niin vaatteita kuin matkamuistojakin kotiin vietäviksi. Voit myös pistäytyä ravintolassa tai baarissa virkistäytymässä ostosreissun lomassa.

Golfaajalle Pattaya tarjoaa hienoja mahdollisuuksia. Lähistöllä on parikymmentä golfkenttää, joten pelaaminen ei käy yksitoikkoiseksi. Golfkentille pääsee näppärästi vuokra-autolla. Auton vuokraaminen on Thaimaassa edullista ja helppoa Expedian hakupalvelun avulla. Liikenne on vasemmanpuoleista, mikä voi aiheuttaa hämmennystä. Autolla ajo vaatii näin ollen tavallista enemmän huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta. Myös liikennekulttuuri on Thaimaassa varsin erilainen kuin vaikkapa Suomessa ja liikenneonnettomuudet ovat varsin yleisiä, joten varovainen kannattaa olla. Autolla pääset kuitenkin liikkumaan vapaammin ja voit valita, mihin haluat mennä ja mitä haluat nähdä.

Jos haluat nähdä aluetta laajemmin, voit tehdä autolla retken vaikkapa parinkymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan Nong Noochin trooppiseen puutarhaan, jossa voi ihailla sekä kukkaloistoa että norsuja. Alueella voi esimerkiksi ratsastaa norsuilla, syödä hyvin tai seurata erilaisia esityksiä. Vain muutaman kilometrin päässä Pattayan keskustasta on myös miniatyyripuisto Mini Siam, jossa näet pienoismalleja esimerkiksi Thaimaan merkittävistä temppeleistä ja muun maailman tärkeistä rakennuksista. Underwater World tarjoaa myös mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa: vedenalaisessa tunnelissa pääset ihailemaan mereneläimiä tai voit osallistua kalojen ruokkimiseen. Lähellä Pattayaa on myös kalastajakyliä, joissa turisti voi nähdä toisenlaista Thaimaata kuin aivan hektisimmässä turistikohteessa.

Suunnittele lomasi kotisohvalta käsin

Matkan suunnitteleminen on helppoa. Expedian internetsivuilla olevan autonvuokrausvertailun avulla sopivan vuokra-auton löytäminen haluamallesi ajankohdalle on vaivatonta. Sivuilla voit myös suunnitella matkasi majoituksineen päivineen vertailemalla lentojen sekä hotellien tarjontaa ja hintoja. Loman suunnittelu ei voi juuri vaivattomampaa olla.

Tutustu kohteeseen Pattaya

Tutustu kohteeseen Pattaya Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!