Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Pattayalla

Aurinkoinen ja lämmin Thaimaa on suomalaisten suosima lomakohde. Pattaya on monelle tuttu, vilkas ja eloisa rantakaupunki, joka tarjoaa kokemuksia ja elämyksiä vaikkapa auringonpalvojille, golfinpelaajille ja shoppailijoille. Autonvuokrausta kannattaa harkita, jos haluat tutustua kaupungin ympäristöön paremmin tai vaikkapa golfata. Voit vuokrata auton joko Pattayalta tai Bangkokin kansainväliseltä lentoasemalta, jossa valikoima on suurempi. Expedian autonvuokrausvertailun avulla sinun on helppo löytää tarpeisiisi sopivin auto haluamallesi ajanjaksolle. Expedian internetsivuilla voit myös vertailla lentoja, hotelleja tai valita pakettimatkan sekä etsiä tarjouksia.

Kun valitset vuokra-auton nouto- ja palautuspaikaksi Bangkokin kansainvälisen lentoaseman, sinun ei tarvitse kantaa matkatavaroitasi turhaan vaan saat ne saman tien auton tavaratilaan. Kaikissa Bangkokin kansainväliseltä lentoasemalta tai Hua Hinista vuokrattavissa autoissa on ilmastointi sekä rajoittamaton kilometrimäärä.

Pattayan tarjonta on monipuolinen

Pattaya sijaitsee Siaminlahden rannalla noin 150 kilometrin päässä maan pääkaupungista Bangkokista ja se on ehdottomasti vilkkain Thaimaan turistikohteista. Kaupungin asukasluvun arviointi on vaikeaa, mutta virallisesti kaupungissa asuu noin 120 000 ihmistä. Turismi on kaupungille merkittävä tulonlähde, joten esimerkiksi majoitusta löytyy moneen makuun. Kun etsit hotellia lomaasi varten, löydät senkin helposti Expedian hotellivertailun avulla. Sää on trooppinen ja vaihtelee vuodenaikojen mukaan: talvella lämpötila on ehkä suomalaiselle miellyttävimmillään eikä sadetta juuri ole; keväällä on kuuma kausi, joka ei kuitenkaan rannikolla ole välttämättä liian tukahduttava; touko-kesäkuussa alkaa lokakuulle kestävä sadekausi, jolloin päivittäin sataa parin tunnin ajan.

Pattayan tärkeimmät rannat ovat Pattaya Beach, joka sijaitsee aivan Pattayan keskustassa, sekä Jomthien Beach kukkulan takana keskustan eteläpuolella. Viimeksi mainitun rannan vetonaulana on vesipuisto sekä alueen korkein rakennus, Pattaya Park Tower, näköalatasanteineen. Rannoilla on tarjolla monenlaisia aktiviteetteja kuten esimerkiksi kalastamista tai sukeltamista. Rannalla voi toki myös halutessaan vain loikoa rantatuolissa, lukea hyvää kirjaa ja ostaa virvokkeita niitä kauppaavilta myyjiltä. Shoppailija löytää mielenkiintoista nähtävää esimerkiksi Beach Roadin varrelta. Sieltä voit ostaa niin vaatteita kuin matkamuistojakin kotiin vietäviksi. Voit myös pistäytyä ravintolassa tai baarissa virkistäytymässä ostosreissun lomassa.

Golfaajalle Pattaya tarjoaa hienoja mahdollisuuksia. Lähistöllä on parikymmentä golfkenttää, joten pelaaminen ei käy yksitoikkoiseksi. Golfkentille pääsee näppärästi vuokra-autolla. Auton vuokraaminen on Thaimaassa edullista ja helppoa Expedian hakupalvelun avulla. Liikenne on vasemmanpuoleista, mikä voi aiheuttaa hämmennystä. Autolla ajo vaatii näin ollen tavallista enemmän huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta. Myös liikennekulttuuri on Thaimaassa varsin erilainen kuin vaikkapa Suomessa ja liikenneonnettomuudet ovat varsin yleisiä, joten varovainen kannattaa olla. Autolla pääset kuitenkin liikkumaan vapaammin ja voit valita, mihin haluat mennä ja mitä haluat nähdä.

Jos haluat nähdä aluetta laajemmin, voit tehdä autolla retken vaikkapa parinkymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan Nong Noochin trooppiseen puutarhaan, jossa voi ihailla sekä kukkaloistoa että norsuja. Alueella voi esimerkiksi ratsastaa norsuilla, syödä hyvin tai seurata erilaisia esityksiä. Vain muutaman kilometrin päässä Pattayan keskustasta on myös miniatyyripuisto Mini Siam, jossa näet pienoismalleja esimerkiksi Thaimaan merkittävistä temppeleistä ja muun maailman tärkeistä rakennuksista. Underwater World tarjoaa myös mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa: vedenalaisessa tunnelissa pääset ihailemaan mereneläimiä tai voit osallistua kalojen ruokkimiseen. Lähellä Pattayaa on myös kalastajakyliä, joissa turisti voi nähdä toisenlaista Thaimaata kuin aivan hektisimmässä turistikohteessa.

Suunnittele lomasi kotisohvalta käsin

Matkan suunnitteleminen on helppoa. Expedian internetsivuilla olevan autonvuokrausvertailun avulla sopivan vuokra-auton löytäminen haluamallesi ajankohdalle on vaivatonta. Sivuilla voit myös suunnitella matkasi majoituksineen päivineen vertailemalla lentojen sekä hotellien tarjontaa ja hintoja. Loman suunnittelu ei voi juuri vaivattomampaa olla.

Autonvuokraus kohteessa Pattaya: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Pattaya?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Pattaya halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Pattaya?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Pattaya keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Pattaya?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Pattaya?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Pattaya

Tutustu kohteeseen Pattaya Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!