Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Pattaya

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Pattaya

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Pattaya

Tietoja Pattayasta

Lennot Pattayalle

Suomesta on paljon edullisia lentoja Bangkokiin, jossa sijaitsee Pattayan lähin lentokenttä. Expedian kautta löydät helposti halvan lentolipun Bangkokin uudelle päälentokentälle, Suvarnabhumin kansainväliselle lentoasemalle. Lentoasema valmistui vuonna 2006, ja siellä on maailman toiseksi suurin yhtenäinen terminaalirakennus. Helsingistä on hyvät lentoyhteydet Bangkokiin esimerkiksi Finnairin suorilla lennoilla. Talvikaudella Finnair lentää Bangkokiin kaksi päivittäistä lentoa. Suoria tarjouslentoja voi olla vaikea löytää, koska kysyntä on tasaista ympäri vuoden, mutta voit löytää edullisempia vaihtoehtoja, jos etsit välilaskullisia vaihtoehtoja Expedian tarjonnasta.

Pattaya on yksi Thaimaan suosituimmista lomakohteista, ja siellä vierailee vuosittain miljoonia turisteja. Pattaya sijaitsee noin 120 kilometrin päässä Bangkokista, Thaimaan pääkaupungista. Uima-altaalla tai rannalla lepäämisen lisäksi Pattayalla voi harrastaa vesihiihtoa, vierailla lähisaarilla, osallistua patikkaretkille tai norsusafarille. Ilta- ja yöelämä on erittäin vilkasta, ja Pattayan runsaasta ravintolavalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle mieleinen vaihtoehto. Pattaya tunnetaan myös erinomaisena golfmatkakohteena. Noin tunnin ajomatkan sisällä on parikymmentä golfkenttää.

Pattayan ilmasto on kuuma ja kostea, ja päivälämpötila pysyttelee noin 25–30 asteen tuntumassa ympäri vuoden. Pattayan lukuisat hiekkarannat kutsuvat luokseen auringonpalvojia ja vesiurheilijoita. Rannoista tunnetuimpia ovat Pattaya Beach, joka sijaitsee Pattayan keskustassa. Rannan varrella on paljon hotelleja, kauppoja, ravintoloita ja baareja. Jomtien Beach, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä Pattaya Beachista etelään, on kuusi kilometriä pitkä, upea hiekkaranta. Sen palvelut ovat keskittyneet rannan pohjoispäähän. Sukeltajille ja snorklaajille löytyy runsaasti toinen toistaan upeampia koralliriuttoja. Jos et halua kuljettaa mukana omia välineitä, voit vuokrata ne helposti. Sukelluskursseja järjestäviä yrityksiä on runsaasti. Pattayan ehdoton nähtävyys on Underwater World, jossa voi tutustua meren ihmeelliseen elämään ja yli 200:aan eri eläinlajiin.

Lentäminen Suomesta Pattayalle

Suorat lennot Suomesta Pattayalle kestävät noin kymmenen tuntia, ja välilaskulliset lennot lyhimmillään noin 13–15 tuntia. Expedian kautta löydät edullisen välilaskullisen lennon Pattayalle eri lentoyhtiöiden (kuten Finnair, KLM, Air France, Norwegian ja Turkish Airlines) tarjoamista vaihtoehdoista, jos olet valmis käyttämään matkaan hieman enemmän aikaa.

Lennot Suvarnabhumin kansainväliselle lentoasemalle

Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 150 kilometrin päässä Pattayalta. Lentoasema on korvannut vanhan Don Muangin lentoaseman ulkomaanlentojen osalta. Suvarnabhumin lentoaseman kautta liikennöi yli 500 eri lentoyhtiötä. Vanhan lentokentän kautta lennetään nykyisin lähinnä Thaimaan sisäisiä lentoja. Suvarnabhumin lentoasemalta pääsee Pattayalle esimerkiksi bussilla, joka kulkee parin tunnin välein. Bussit ovat pääasiassa ilmastoituja ykkösluokan busseja. Taksimatka kentältä Pattayalle maksaa noin 35 euroa (1 300 bahtia). Hinta kannattaa kuitenkin sopia etukäteen. Jos kaipaat erikoisempaa kuljetusta, voit kokeilla limusiinipalvelua. Jos taas aiot kierrellä muuallakin kuin Pattayalla, voit vuokrata auton lentoaseman useista autonvuokrauspisteistä. Nykyisin lentokentältä on myös junayhteys Bangkokin keskustaan, josta matkaa voi jatkaa esimerkiksi bussilla Pattayalle.

Thaimaan rahayksikkö on baht. Rahaa voi vaihtaa lentoaseman useassa rahanvaihtopisteessä. Thaimaan Pattayalle matkustava turisti ei tarvitse viisumia, jos hän oleskelee maassa enintään 30 päivää. Suvarnabhumin lentoasemalla passiin lyödään saapumisleima. Passin on oltava voimassa kuusi kuukautta saapumisen jälkeen. Varaudu kuitenkin esittämään paluulippusi tai muu todiste siitä, että poistut maasta 30 päivän kuluessa.

Varaa lippusi heti Expedian kautta! Varaa samalla myös mukava hotellihuone rantahotellista. Pattayan hotellitarjonta on laaja ja monipuolinen, onhan se yksi Thaimaan suosituimmista rantalomakohteista.

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

Nov 27, 2018

Kaikki sujui hyvin ja lento aikataulussaan.