Halvimmat lennot kohteeseen Krabi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Krabi

Tietoja Krabista

Lennot Krabiin

Krabi on yksi Thaimaan suosituimmista matkakohteista. Nimellä Krabi voidaan viitata sekä jokeen, kaupunkiin että provinssiin, mutta matkailijoille kyse on yleensä provinssista, jossa sijaitsee muun muassa Ao Nangin lomakylä sekä Koh Phi Phin saariryhmä. Krabissa onkin rantakohteita vaikka muille jakaa. Upeista rannoista huolimatta myöskään Krabin kaupunkia ei kannata jättää huomiotta, sillä sinne on hyvät ja edulliset kulkuyhteydet rantalomakohteista, mikä lisäksi se tarjoaa hyvä ostos- ja ruokailumahdollisuuksia.

Koska Krabi on yksi Thaimaan suosituimmista lomakohteista, sinne tehdään paljon pakettimatkoja. Krabin pääsesonki on talvella marraskuusta maaliskuuhun, mutta sinne tehdään nykyisin valmismatkoja myös muina vuodenaikoina. Krabille suuntautuvat lomalennot laskeutuvat joko Krabin lentoasemalle tai vaihtoehtoisesti Phuketiin, josta Krabiin voi jatkaa esimerkiksi minibussilla tai lautalla. Matkanjärjestäjät tarjoavat pakettitarjousten lisäksi myös pelkkiä lentoja Krabille. Toinen omatoimisempi tapa on varata lennot vaikka Bangkokin kautta. Lentoyhtiöistä ainakin Finnair on tarjonnut suoria lentoja Helsinki-Vantaalta Bangkokiin, ja Bangkokista on lukuisia yhteyksiä Krabiin. Parhaat välilaskulliset vaihtoehdot löytyvät tietenkin Expedian sivuilta.

Krabille suuntautuvat lennot ovat kalleimmillaan talvella, sillä se on alueen huippusesonkia. Talvella myös turisteja on liikkeellä eniten, joten rauhallisempaa menoa on tarjolla keväällä, kesällä tai syksyllä. Rauhallisuudella on kuitenkin hintansa, sillä sadekausi osuu juuri kesäkuukausille toukokuusta lokakuuhun.

Krabi on ansaitusti yksi Thaimaan suosituimmista matkakohteista. Paratiisimaiset rannat, hyvät ostosmahdollisuudet ja herkulliset ruuat ovat omiaan tekemään lomasta täydellisen.

Lentäminen Suomesta Krabiin

Lentoaika Helsingistä Krabiin on suorilla lennoilla noin 11 tuntia. Koska suoria lentoja tarjoavat ainoastaan matkanjärjestäjät, monet omatoimimatkaajat lentävät perille Bangkokin kautta. Lennot Bangkokiin vievät noin 10 tuntia, ja Bangkokista Krabiin matka taittuu reilussa tunnissa. Suomen kansalaisen passin tulee olla voimassa koko matkan ajan ja vähintään kuusi kuukautta Thaimaahan saapumisen jälkeen. Suomalaisella passilla turisti voi saapua maahan ilman ennakkoon hankittua viisumia. Sen sijaan maahan saavuttaessa passiin isketään maahantuloleima, jossa mainitaan sallittu oleskelun kesto. Kun maahan saavutaan kansainvälisten lentokenttien kautta, maahantulolupa myönnetään 30 päiväksi. Maitse saavuttaessa lupa myönnetään 15 päiväksi.

Lennot Krabin kansainväliselle lentoasemalle

Krabin lentoasema sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Krabin kaupungista. Se vastaanottaa vuodessa muutama sata tuhatta matkustajaa, ja suurin osa aseman lennoista on joko Thaimaan sisäisiä tai Aasian sisäisiä lentoja. Finnair on kuitenkin tarjonnut kausittaisia suoria lentoja Helsingin ja Krabin välillä.

Krabin lentoasemalta on mahdollista ottaa etukäteen maksettu taksi Krabin kaupunkiin, Ao Nangiin tai johonkin muuhun kohteeseen. Lippu on ostettava terminaalin sisällä olevasta myyntipisteestä ennen kuljettajan luokse menemistä. Asemalla on myös lentobussiyhteys Krabin kaupunkiin ja Ao Nangiin. Myös bussiliput tulee ostaa lentoaseman sisällä olevista myyntipisteistä. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, mutta ne ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Asemalla on myös monien autonvuokrausfirmojen toimipisteet, joten jos rohkeutesi riittää, voit myös lähteä itse omalla autolla liikkeelle.

Lennot Phuketin kansainväliselle lentoasemalle

Phuketin lentoasema on reilulla kymmenellä miljoonalla vuosittaisella matkustajallaan huomattavasti Krabin lentoasemaa suurempi, ja monesti edullisin vaihtoehto onkin lentää Phuketiin Krabin sijasta. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, ja terminaali 1 on tarkoitettu kansainvälisille lennoille. Lisäksi vuonna 2014 avattiin uusi terminaali lomalennoille. Lentoasema on kapasiteettinsa äärirajoilla, mistä syystä jopa junayhteyden rakentamista Krabin lentoasemalle on ehdotettu. Tällä hetkellä lentoasemalta pääsee Krabiin helpoiten siirtymällä ensin Phuketin keskustaan ja ottamalta sieltä joko linja-auton tai lautan joko Krabin kaupunkiin tai Ao Nangiin.

Expedian kautta sopivan lennon löytäminen Krabiin sujuu leikiten. Samalla voit varata upean hotellihuoneen vaikka valkohiekkaiselta rannalta tai Krabin kaupungin vilskeestä – valinta on sinun!

Tietoa lennoista kohteeseen Krabi

Kohdelentokenttä Phuketin kansainvälinen lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodi HKT
Kohdekaupunki Phuket

Suosittuja lentoja kohteeseen Krabi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.