Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Bangkokissa

Thaimaan pääkaupunki Bangkok on kahdeksan miljoonan asukkaan aasialainen suurkaupunki, jonka väitetään olevan jopa maailman suosituin matkailukohde. Turvallisessa Bangkokissa kaikkea on tarjolla ylenpalttisen runsaasti ja laidasta laitaan. Voit syödä erinomaisesti parilla eurolla katukeittiössä tai nauttia Michelin-tähdillä palkittujen keittiömestareiden valmistamaa ruokaa. Majapaikoissa on valinnanvaraa vaatimattomista mutta kotoisista bed & breakfasteista aina viiden tähden hotelleihin. Ostoksia tehdessäsi tarjolla ovat niin maailmankuulut luksusmerkit kuin edulliset aasialaisvalmisteiset tuotteet.

Thaimaa on pitkä maa, ja maisemat ja ilmasto vaihtelevat huomattavasti pohjoisesta etelään päin siirryttäessä. Bangkok sijaitsee pohjois–etelä-suunnassa suurin piirtein maan keskellä, joten se on mainio lähtöpiste lyhyelle tai pitkälle autolomalle. Kun vuokraat auton Bangkokissa, voit yhdistää kaupunkilomaan Bangkokissa joko eteläisen Thaimaan rantalomakohteet tai Pohjois-Thaimaan vuoristomaisemat ja luonnonpuistot – tai ajan salliessa vaikkapa molemmat.

Tutustu Thaimaan nähtävyyksiin vuokra-autolla

Thaimaa ja varsinkin sen rantalomakohteet ovat parin viime vuosikymmenen aikana muodostuneet suomalaisten suosikeiksi, eikä ihme. Thaimaa on ystävällinen ja turvallinen maa, jossa matkailija saa aina tuntea olevansa lämpimästi tervetullut. Koska Thaimaa ei ole koskaan ollut siirtomaa eikä se ole joutunut repiviin sotiin, sitä leimaa aivan toisenlainen vauraus kuin muita samankokoisia Kaakkois-Aasian valtioita. Sää on miellyttävän lämmin kaikkina vuodenaikoina, ja Thaimaa onkin suomalaisten suosiossa erityisesti talvikuukausina, jolloin Suomesta voi matkustaa suoralla lennolla Bangkokiin jopa useita kertoja päivässä. Halpoja hotelleja Bangkokista ei ole vaikea löytää, sillä tarjontaa on valtavasti jokaiseen makuun. Myös lentotarjouksia Bangkokiin voi löytyä kaikkina vuodenaikoina, mutta suosituimpina loma-aikoina hinnat ovat luonnollisesti korkeampia, ellet varaa matkaasi hyvissä ajoin.

Bangkok on muihin Thaimaan kaupunkeihin verrattuna jättiläinen: joidenkin tietojen mukaan se on peräti 40 kertaa suurempi kuin maan toiseksi suurin kaupunki Chiang Mai. Loma Thaimaassa saakin aivan uudenlaisia ulottuvuuksia, kun varaat vuokra-auton ja uskaltaudut lähtemään Bangkokin ulkopuolelle lyhyelle tai pitkälle retkelle. Hyvä kohde on esimerkiksi juuri Chiang Mai, pohjoisen pääkaupunki, ja Pohjois-Thaimaan lukuisat upeat kansallispuistot. Esimerkiksi villieläimistään kuuluisa Khao Yain kansallispuisto sijaitsee vain sadan kilometrin päässä Bangkokista. Toinen vaihtoehto on lähteä kohti etelää, jossa tunnetuimmat rantalomakohteet sijaitsevat. Legendaariselle Pattayalle on Bangkokista noin 150 kilometriä, mutta jos väkijoukot ja riehakas iltaelämä eivät houkuttele, voit suunnata myös kohti etelää Malakan niemimaata pitkin ja löytää aivan oman, rauhallisen rannan Thaimaanlahden tai Andamaanienmeren rannalta.

Helposti edullinen vuokra-auto Bangkokista

Thaimaan auringossa voi rannalla löhöilyn lisäksi viettää myös aktiivilomaa ja harrastaa lähes mitä vain. Jos mielessäsi on golf- tai sukellusmatka Thaimaahan, kannattaa muistaa, että auton vuokraaminen Bangkokista on erinomainen vaihtoehto harrastusvälineitä mukanaan kuljettavalle aktiivilomailijalle. Expedian autonvuokrausvertailussa on helppo verrata eri vaihtoehtoja, ja nouto- ja palautuspäiviä vaihtamalla voit löytää helposti edullisia tarjouksia. Ajomukavuutta lisää se, että Thaimaassa vuokra-autoissa on yleensä automaattivaihteisto.

Liikenne Bangkokissa voi olla ensikertalaiselle haastava elämys. Ruuhkat ovat yleisiä, joten lyhyeenkin matkaan kannattaa varata kunnolla aikaa. Bangkokin kaupunkialueella liikkuessa eurooppalaiseen ajokulttuuriin tottuneen kannattaa luottaa kaupungin edulliseen ja hyvin toimivaan julkiseen liikenteeseen, mutta jos suunnittelet retkiä Bangkokin ulkopuolelle, vuokra-auto on erittäin suositeltava kulkuneuvo. Hyvä ratkaisu on ottaa vuokra-auto käyttöön heti Suvarnabhumilta, Bangkokin kansainväliseltä lentokentältä, joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Bangkokista, ja jatkaa matkaa sieltä käymättä kaupungin keskustan kautta. Vaikka thain kieltä kirjoitetaan omilla aakkosilla, tienviitoissa paikannimet ovat myös länsimaisin kirjaimin, joten omatoiminen matkanteko ei ole vaikeaa. Halutessasi voit valita vuokra-autoon navigaattorin jo varausta tehdessäsi.

Autonvuokraus kohteessa Bangkok: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Bangkok?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Bangkok halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Bangkok?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Bangkok keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Bangkok?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Bangkok?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Bangkok

Tutustu kohteeseen Bangkok Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!