Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Bangkokissa

Thaimaan pääkaupunki Bangkok on kahdeksan miljoonan asukkaan aasialainen suurkaupunki, jonka väitetään olevan jopa maailman suosituin matkailukohde. Turvallisessa Bangkokissa kaikkea on tarjolla ylenpalttisen runsaasti ja laidasta laitaan. Voit syödä erinomaisesti parilla eurolla katukeittiössä tai nauttia Michelin-tähdillä palkittujen keittiömestareiden valmistamaa ruokaa. Majapaikoissa on valinnanvaraa vaatimattomista mutta kotoisista bed & breakfasteista aina viiden tähden hotelleihin. Ostoksia tehdessäsi tarjolla ovat niin maailmankuulut luksusmerkit kuin edulliset aasialaisvalmisteiset tuotteet.

Thaimaa on pitkä maa, ja maisemat ja ilmasto vaihtelevat huomattavasti pohjoisesta etelään päin siirryttäessä. Bangkok sijaitsee pohjois–etelä-suunnassa suurin piirtein maan keskellä, joten se on mainio lähtöpiste lyhyelle tai pitkälle autolomalle. Kun vuokraat auton Bangkokissa, voit yhdistää kaupunkilomaan Bangkokissa joko eteläisen Thaimaan rantalomakohteet tai Pohjois-Thaimaan vuoristomaisemat ja luonnonpuistot – tai ajan salliessa vaikkapa molemmat.

Tutustu Thaimaan nähtävyyksiin vuokra-autolla

Thaimaa ja varsinkin sen rantalomakohteet ovat parin viime vuosikymmenen aikana muodostuneet suomalaisten suosikeiksi, eikä ihme. Thaimaa on ystävällinen ja turvallinen maa, jossa matkailija saa aina tuntea olevansa lämpimästi tervetullut. Koska Thaimaa ei ole koskaan ollut siirtomaa eikä se ole joutunut repiviin sotiin, sitä leimaa aivan toisenlainen vauraus kuin muita samankokoisia Kaakkois-Aasian valtioita. Sää on miellyttävän lämmin kaikkina vuodenaikoina, ja Thaimaa onkin suomalaisten suosiossa erityisesti talvikuukausina, jolloin Suomesta voi matkustaa suoralla lennolla Bangkokiin jopa useita kertoja päivässä. Halpoja hotelleja Bangkokista ei ole vaikea löytää, sillä tarjontaa on valtavasti jokaiseen makuun. Myös lentotarjouksia Bangkokiin voi löytyä kaikkina vuodenaikoina, mutta suosituimpina loma-aikoina hinnat ovat luonnollisesti korkeampia, ellet varaa matkaasi hyvissä ajoin.

Bangkok on muihin Thaimaan kaupunkeihin verrattuna jättiläinen: joidenkin tietojen mukaan se on peräti 40 kertaa suurempi kuin maan toiseksi suurin kaupunki Chiang Mai. Loma Thaimaassa saakin aivan uudenlaisia ulottuvuuksia, kun varaat vuokra-auton ja uskaltaudut lähtemään Bangkokin ulkopuolelle lyhyelle tai pitkälle retkelle. Hyvä kohde on esimerkiksi juuri Chiang Mai, pohjoisen pääkaupunki, ja Pohjois-Thaimaan lukuisat upeat kansallispuistot. Esimerkiksi villieläimistään kuuluisa Khao Yain kansallispuisto sijaitsee vain sadan kilometrin päässä Bangkokista. Toinen vaihtoehto on lähteä kohti etelää, jossa tunnetuimmat rantalomakohteet sijaitsevat. Legendaariselle Pattayalle on Bangkokista noin 150 kilometriä, mutta jos väkijoukot ja riehakas iltaelämä eivät houkuttele, voit suunnata myös kohti etelää Malakan niemimaata pitkin ja löytää aivan oman, rauhallisen rannan Thaimaanlahden tai Andamaanienmeren rannalta.

Helposti edullinen vuokra-auto Bangkokista

Thaimaan auringossa voi rannalla löhöilyn lisäksi viettää myös aktiivilomaa ja harrastaa lähes mitä vain. Jos mielessäsi on golf- tai sukellusmatka Thaimaahan, kannattaa muistaa, että auton vuokraaminen Bangkokista on erinomainen vaihtoehto harrastusvälineitä mukanaan kuljettavalle aktiivilomailijalle. Expedian autonvuokrausvertailussa on helppo verrata eri vaihtoehtoja, ja nouto- ja palautuspäiviä vaihtamalla voit löytää helposti edullisia tarjouksia. Ajomukavuutta lisää se, että Thaimaassa vuokra-autoissa on yleensä automaattivaihteisto.

Liikenne Bangkokissa voi olla ensikertalaiselle haastava elämys. Ruuhkat ovat yleisiä, joten lyhyeenkin matkaan kannattaa varata kunnolla aikaa. Bangkokin kaupunkialueella liikkuessa eurooppalaiseen ajokulttuuriin tottuneen kannattaa luottaa kaupungin edulliseen ja hyvin toimivaan julkiseen liikenteeseen, mutta jos suunnittelet retkiä Bangkokin ulkopuolelle, vuokra-auto on erittäin suositeltava kulkuneuvo. Hyvä ratkaisu on ottaa vuokra-auto käyttöön heti Suvarnabhumilta, Bangkokin kansainväliseltä lentokentältä, joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Bangkokista, ja jatkaa matkaa sieltä käymättä kaupungin keskustan kautta. Vaikka thain kieltä kirjoitetaan omilla aakkosilla, tienviitoissa paikannimet ovat myös länsimaisin kirjaimin, joten omatoiminen matkanteko ei ole vaikeaa. Halutessasi voit valita vuokra-autoon navigaattorin jo varausta tehdessäsi.

Tutustu kohteeseen Bangkok

Tutustu kohteeseen Bangkok Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!