Thaimaassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

BangkokThailand

Bangkok on vastakohtien kaupunki, kuten sekoitus thainyrkkeilyottelun räjähtävää kaaosta ja Wat Pho -temppelin munkkien hiljaista rauhaa.

Tämän aistien täydeltä eksotiikkaa tarjoavan Thaimaan suurimman kaupungin kiihkeään rytmiin on matkailijan vaikea valmistautua. Ostospaikat ovat tupaten täynnä, liikenne on arvaamatonta, ja kauppiaat kauppaavat väsymättä toinen toistaan edullisempia vaatteita ja kelloja. Kaupungin sykkeeseen sekoittuvat satojen pad thaita ja muita herkullisia ruokia myyvien katukeittiöiden tuliset aromit.

Kun viivyt Bangkokissa pidempään, löydät myös kaupungin itämaisen tyyneyden. Bangkokissa uskonto on lujasti osa jokapäiväistä elämää. Suitsukkeen tuoksu ilmoittaa lähellä olevasta pyhäköstä, johon ihmiset kaikista yhteiskuntaluokista pysähtyvät jättämään uhrilahjansa, ennen kuin he jatkavat matkaansa kukin omiin töihinsä.

Tämä ”Enkelten kaupunki” tai Krung Thep, kuten paikalliset Bangkokia kutsuvat, on lähes 10 miljoonan ihmisen koti. Kaupunki on pinta-alaltaan yli 1 500 neliökilometriä, ja siihen sisältyvät kaksi maan entistä pääkaupunkia: Thonburin ja Rattanakosinin. Näistä jälkimmäinen on Bangkokin historiallinen keskusta, jonka alueella sijaitsevat useimmat nähtävyyksistä. Loisteliaan Suuren palatsin alueella ovat esimerkiksi Thaimaan kansallismuseo ja Smaragdibuddhan temppeli. Alueella sijaitsee myös makaavasta Buddhastaan tunnettu Wat Pho -temppeli. Muista sovelias pukeutuminen temppeleissä käydessäsi.

Valmistaudu Banglamphun alueella sijaitsevan Khao San -kadun hyörinään ja kaikki aistit täyttävään tunnelmaan. Hio tinkimistaitojasi vaatteita ja muita tuotteita myyvien katukauppiaiden kanssa tai istu johonkin alueen useista baareista ja katsele ohi vilisevää elämää.

Osallistu ilmaiselle jooga- tai tai chi -tunnille Lumpini-puistossa tai hemmottele itseäsi kylpylähoidoissa, jollaisia on tarjolla useimmissa hotelleissa. Voit vierailla Mon-kansan kylässä lyhyen venematkan päässä Bangkokista pohjoiseen. Tämä kansa asuu keskellä jokea Ko Kretin saarella ja vaalii siellä kulttuuriaan.

Vaikka tuk-tuk-kyydit ovat yhä olennainen osa Bangkokia, kaupungissa on myös hyvin toimiva julkisen liikenteen verkosto. Skytrain-kaupunkijunajärjestelmän (BTS) ja metroverkoston (MRT) junat liikennöivät kaikkiin kaupungin tärkeimpiin ostos- ja viihdekeskuksiin. Erilaisen näkökulman Bangkokiin saat tekemällä jokiretken Chao Phraya -jokea tiheästi liikennöivien pikaveneiden kyydissä. Tee matka tähän erilaiseen kulttuuriin ja vietä mielenkiintoinen kaupunkiloma.

Matkaopas: Bangkok

Missä yöpyä kohteessa Bangkok

Sukhumvit

Sukhumvit

4/5Very Good!(18 aluearvostelua)

Sukhumvit tunnetaan loistavasta yöelämästä ja suosituista kaupoista. Muuta tekemistä ja näkemistä tarjoavat Emporiumin ostoskeskus ja Soi Cowboy -katu, ja Thong Lon BTS-asema ja Ekkamain BTS-asema takaavat, että voit tutustua kaupunkiin myös laajemmin.

Sukhumvit
Lumpini Park featuring kaupunki, veneily ja maisemat

Keskusta

4/5Very Good!(2 aluearvostelua)

Keskusta tunnetaan jokimaisemiin ja suosituista kaupoista. Muuta tekemistä ja näkemistä tarjoavat MBK Center -ostoskeskus ja Jim Thompsonin talo, ja Hua Lamphongin rautatieasema ja National Stadiumin BTS-asema takaavat, että voit tutustua kaupunkiin myös laajemmin.

Keskusta
Pratunam, Bangkok, Bangkok, Thaimaa

Pratunam

Matkustajat pitävät kohteen Pratunam suosituista kaupoista. Täällä ollessa kannattaa tutustua myös lähialueeseen; Phaya Thain BTS-asema ja Victory Monumentin BTS-asema varmistavat, että se on helppoa. Alueen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Voiton muistomerkki ja Platinum Fashion -ostoskeskus.

Pratunam
Don Muangin kansainvälinen lentoasema, Bangkok, Bangkok, Thaimaa

Don Muangin kansainvälinen lentoasema

4/5Very Good!(2 aluearvostelua)

Don Muangin kansainvälinen lentoasema tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja kaupungissa ollessasi Don Mueang New Market -markkinat ja Royal Thai Air Forcen ilmailumuseo ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita.

Don Muangin kansainvälinen lentoasema
Asoke, Bangkok, Bangkok, Thaimaa

Asoke

Asoke tunnetaan suosituista kaupoista. Voit myös tutustua suosittuihin nähtävyyksiin, joihin kuuluu Soi Cowboy -katu ja Terminal 21 -ostoskeskus. Läheinen Sukhumvitin metroasema takaa, että kaupungin eri alueet ovat ulottuvillasi vaivattomasti.

Asoke
Sathorn, Bangkok, Bangkok, Thaimaa

Sathorn

3.5/5Good!(2 aluearvostelua)

Sathorn tunnetaan loistavasta yöelämästä ja suosituista kaupoista. Muuta tekemistä ja näkemistä tarjoavat Bangkokin jokiranta ja Central Rama 3 Mall (ostoskeskus), ja Technic Krungthepin linja-autopysäkki ja Akhan Songkhron linja-autopysäkki takaavat, että voit tutustua kaupunkiin myös laajemmin.

Sathorn

Huippuhotellit kohteessa Bangkok

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Metropole Residence Sukhumvit 39
Metropole Residence Sukhumvit 39
4 out of 5
5/9 Soi Phromsri, Sukhumvit Road, Klongton-Nua, Wattana, Bangkok, Bangkok
Hinta on 46 € per yö

EmQuartierin ostoskeskus ja Emporiumin ostoskeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Soi Cowboy -katu ja Terminal 21 -ostoskeskus ...

4.2/5Very Good! (132 arvostelua)

"Room was big whit balcony but there where no view. Gym was ok. Pool was dissapointment becase it was located so that there was no sun. 900 metrrs from skytrain. Area was japanese and expensive."…"

Arvosteltu 10.1.2019

Metropole Residence Sukhumvit 39
Galleria 10 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality
Galleria 10 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality
4 out of 5
21 Sukhumvit 10 Sukhumvit Road, Klongtoey, Bangkok, Bangkok
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 38 € per yö

Terminal 21 -ostoskeskus, Benjakitti-puisto ja Emporiumin ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Benjasirin puisto ja ...

4/5Very Good! (997 arvostelua)

"Loistava sijainti. Siisteydessä parantamisen varaa!"…"

Arvosteltu 11.1.2020

Galleria 10 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitality
Citrus Suites Sukhumvit 6 by Compass Hospitality
Citrus Suites Sukhumvit 6 by Compass Hospitality
4 out of 5
25/1Sukhumvit Soi 6, Bangkok, Bangkok
Hinta on 68 € per yö

Nana Square -ostoskeskus, Terminal 21 -ostoskeskus ja Central Embassy -ostoskeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Yhdistyneen ...

4.2/5Excellent! (522 arvostelua)
9 plus

"Hienot puitteet, todella ihana ympäristö"…"

Arvosteltu 16.10.2019

Citrus Suites Sukhumvit 6 by Compass Hospitality

Suositut vierailukohteet – Bangkok

Khao Sanin katu
Kuva majoitusliikkeestä Khao Sanin katu

Khao Sanin katu

4/5(16 arvostelua)

Tällä reppureissaajien ja elämäntapamatkailijoiden valtaamalla kadulla voit tehdä halpoja vaate- ja tuliaisostoksia, katsella ihmisiä tai juhlia pikkutunneille saakka.

Terminal 21 -ostoskeskus
Kuva majoitusliikkeestä Terminal 21 -ostoskeskus

Terminal 21 -ostoskeskus

4/5(16 arvostelua)

Lähde ostoskierrokselle kohteeseen Terminal 21 -ostoskeskus, joka on kohteessa Bangkok sijaitseva tunnettu ostosalue. Vieraile tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen merkittävillä muistomerkeillä ja temppeleissä.

Suuri palatsi
Kuva majoitusliikkeestä Suuri palatsi

Suuri palatsi

4.5/5(15 arvostelua)

Tämä mahtava palatsikompleksi, jossa yhdistyvät sekä eurooppalaiset että aasialaiset tyylipiirteet, oli aikoinaan Siamin kuninkaan koti ja on nykyään sekä jumalanpalveluspaikka että suosittu Bangkokin nähtävyys.

Pratunamin tori
Kuva majoitusliikkeestä Pratunamin tori

Pratunamin tori

4/5(12 arvostelua)

Lähde ostoskierrokselle kohteeseen Pratunamin tori, joka on kohteessa Bangkok sijaitseva tunnettu ostosalue. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen maineikkaisiin taidegallerioihin ja merkittäviin muistomerkkeihin.

Voiton muistomerkki
Kuva majoitusliikkeestä Voiton muistomerkki

Voiton muistomerkki

4/5(8 arvostelua)

Lähde ottamaan selvää kohteen Voiton muistomerkki historiasta, sillä kyseessä on yksi kohteen Bangkok tunnetuista muistomerkistä. Tutustu tämän kulttuuristaan tunnetun alueen maineikkaisiin taidegallerioihin ja temppeleihin.

Safari World
Kuva majoitusliikkeestä Safari World

Safari World

4.5/5(2 arvostelua)

Käy katselemassa niin paikallisia kuin eksoottisiakin eläimiä kohteessa Safari World, joka on yksi kohteen Bangkok tunnetuimmista nähtävyyksistä. Varmista, että sinulla on aikaa vierailla alueen kaupoissa tai huippuravintoloissa.

Arvostelut – Bangkok

4

Huippukohde

5 - Loistava
24
5 - Loistava 26.96629213483146%
4 - Hyvä
45
4 - Hyvä 50.561797752808985%
3 - OK
18
3 - OK 20.224719101123597%
2 - Pettymys
2
2 - Pettymys 2.247191011235955%
1 - Hirveä
0
1 - Hirveä 0%

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

11. maalisk. 2020

Aina mukava tulla

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

10. maalisk. 2020

Mahanakhon is very nice !

5/5 - Loistava

Mika

7. helmik. 2020

Hotelli kannattaa ehdottomasti valita lähelle metro ja/tai skytrain asemaa. IconSiam ostoskeskus vaikuttava paikka, jokirannasta ilmaiset yhteysveneet skytrain asemalta.

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

24. tammik. 2020

Vilkas ja eläväinen metropoli, yksi maailman mielenkiintoisimmista suurkaupungeista.

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

3. tammik. 2020

Kaupungista löytyy kaikki mahdollinen ja koettavaa riittää. Julkisilla kumkuneuvoilla liikkuminen oli helppoa ja taksilla mittarin kanssa ajaminen erittäin edullista. Valtava ihmispaljous kaikkialla oli kuitenkin raskasta.

3/5 - OK

Tarkistettu asiakas

18. marrask. 2019

Liikenne on erittäin ruuhkainen. Käyttäkää metroa tai skytrainiä.

Kohteen Bangkok lähellä sijaitsevat kaupungit