Thaimaa

Matkaopas
Ko Surinin kansallispuisto joka esittää veneily ja yleiset rantanäkymät

Thaimaa: Matkaopas

Nauti Kaakkois-Aasian muinaisista raunioista, moderneista kaupungeista, metsäisistä vuorista ja koskemattomista rannoista. Tutustu Thaimaahan, josta nauttivat niin luonnonystävät kuin kulttuurinharrastajatkin.

Thaimaan upeissa trooppisissa maisemissa on kalkkikivikallioita, jotka soveltuvat täydellisesti kiipeilyyn, palmujen reunustamia saaria, joilla voit snorklata kirkkaassa merivedessä, korkealle kohoavia vuoria, joilla on mielenkiintoisia kyliä, ja vehreitä viidakoita, joihin voit tutustua vaelluksella. Thaimaan-matka tarjoaa myös jännittäviä temppeleitä, palatseja ja luontoseikkailuja.

Bangkok on yleensä ensimmäinen Thaimaan-matkan kohde, sillä suurin kansainvälinen lentoasema sijaitsee Bangkokissa. Viivy kaupungissa muutama päivä nauttien perinteiden ja modernien mukavuuksien ilahduttavasta sekoituksesta. Käy vanhankaupungin 1800-luvulla rakennetussa Suuressa palatsissa, jossa säilytetään smaragdista Buddha-patsasta. Lähistöllä sijaitsee myös Wat Phon temppelialue, joka on kuuluisa 46 metriä pitkästä makaavasta Buddha-patsaasta. Maistele Thaimaan-matkalla katukeittiön herkkuja Wang Langin markkinoilla ja tutustu Chatuchakin viikonloppumarkkinoiden myyntikojujen tarjontaan. Käy Siamin suurissa ostoskeskuksissa, siisteissä putiikeissa ja ravintoloissa. Illan tullen Silomin pubit, klubit ja baarit houkuttelevat juhlijoita.

Jos sinulla on aikaa tutustua myös Thaimaan muihin kaupunkeihin, vieraile Ayutthayan temppeleiden raunioilla ja ihaile Nonthaburin elegantteja palatseja ja puutarhoja.

Monet matkustavat Thaimaahan nauttimaan rannoista ja lämpimästä sekä kristallinkirkkaasta merivedestä. Ui, snorklaa ja kalliokiipeile Railayn rannalla. Ota aurinkoa Koh Phi Phin hevosenkengän muotoisten lahtien rannoilla ja nauti perinteisestä thaihieronnasta Pattayan rannalla.

Vuokraa vene, jolla pääset tutustumaan joihinkin Thaimaan rannikon sadoista eri saarista. Sukella Surinin ja Similanin koralliriutoilla. Seikkaile Koh Lantan mangrovemetsiköissä ja luolissa ja vaella metsien halki Koh Changin vesiputouksille. Upota varpaasi rantahiekkaan Koh Samuin ja Koh Phanganin rannoilla.

Varaa aikaa myös muille Thaimaan luontonähtävyyksille ja kiehtoville eläimille. Bongaa eksoottisia lintuja Thaimaan korkeinta vuorenhuippua ympäröivässä Doi Inthanonin kansallispuistossa. Vaella Chiang Main viidakkojen halki ja tee vapaaehtoistyötä Elephant Nature Parkin suojelualueella. Tällä villieläinten suojelualueella elää norsuja, puhveleita, koiria ja monia muita eläimiä.

Luonto, kulttuuri ja ranta-aktiviteetit tekevät Thaimaasta suositun lomakohteen.

Suositut kaupungit kohteessa Thaimaa

Sukhumvit joka esittää maisemat, yökuvat ja kaupunkinäkymät
Bangkok
Shoppailu, Linna ja Temppelit
Bangkok on vastakohtien kaupunki, kuten sekoitus thainyrkkeilyottelun räjähtävää kaaosta ja Wat Pho -temppelin munkkien hiljaista rauhaa.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Erawanin pyhäkkö
  • Terminal 21 -ostoskeskus
  • Khao Sanin katu
Koh Lan johon kuuluu veneily ja yleiset rantanäkymät
Pattaya
Rannat, Ruokailu ja Shoppailu
Thaimaan toiseksi eniten turisteja houkutteleva kaupunki on neonvalojen ja vilkkaan yöelämän keskus, jonka rannoille saapuu nykyään yhä enemmän myös pariskuntia ja perheitä.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Pattayan ranta
  • Pattayan rantakatu
  • Dongtan Beach
Chiang Mai johon kuuluu ruoka ja markkinat
Chiang Mai
Shoppailu, Historiallinen ja Kierrokset
Koe temppeleistään, kulttuuristaan ja festivaaleistaan tunnettu Chiang Mai!

Vierailun arvoisia kohteita