Halvat lennot Phuket

Halvimmat lennot kohteeseen Phuket

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 341 € yhdensuuntaisille lennoille ja 584 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Etihad Airways
Turkish Airlines
KLM
Air France
Finnair
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Etihad Airways

Lisätietoja – Phuket

Lennot Phuketiin

Thaimaassa sijaitseva Phuket on henkeäsalpaavan kaunis lomasaari ja suosittu lomakohde. Siellä voi sekä nauttia rannoista että käydä tutustumassa thaimaalaiseen kaupunkielämään. Saari on yllättävän monipuolinen kohde, joka tarjoaa monenlaista tekemistä, nähtävää ja koettavaa. Perille pääset helpoiten varaamalla lennot Expedian kautta. Samalla voit varata haluamasi hotellin Phuketista – tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja, aina edullisista majataloista viiden tähden hotelleihin, niin rannalla kuin myös kaupungissa.

Ainoat suorat lennot Suomesta Phuketiin ovat joidenkin matkanjärjestäjien lomalennot. Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi kuitenkin lentää yhdellä välilaskulla Phuketiin, ja keskimääräinen lentoaika on 13–15 tuntia. Lentojen hinta vaihtelee paljonkin, ja hinnat ovat korkeimmillaan joulun tietämillä. Kesällä lentohinnat ovat yleensä edullisemmat. Muualta kuin Helsingistä lennettäessä konetta on luultavasti vaihdettava vähintään kahdesti. Sopivin lentoyhteys löytyy helposti Expedian kautta, samoin kuin kätevät pakettitarjoukset Phuketissa.

Suurin osa matkailijoista suuntaa Phuketiin mielessään rantalomailu – eikä ihme. Saaren upeat rannat kutsuvat ottamaan aurinkoa, uimaan ja nauttimaan monenlaisista ranta-aktiviteeteista. Saaren pääkaupunki, jonka nimi on myös Phuket, tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden myös kaupunkitunnelmaan. Etenkin sen vanhakaupunki on näkemisen ja kokemisen arvoinen. Moni matkailija suuntaa kaupunkiin ostoksille ja nauttimaan herkullisista ruokaelämyksistä. Saarella voi tehdä myös monenlaisia viidakkoretkiä, ja golfin ystäville on tarjolla hienoja kenttiä. Sukelluksesta kiinnostuneille on tarjolla upeita vedenalaisia maisemia. Jos haluaa päästä nauttimaan koko saaresta, kannattaa vuokrata auto Phuketissa Expedian kautta.

Lennot Suomesta Phuketiin

Suoria reittilentoja Suomesta Phuketiin ei ole, mutta yhden vaihdon lentoja on tarjolla useita. Yhdellä vaihdolla lentoaika Helsinki-Vantaalta Phuketiin on lyhimmillään noin 13 tuntia. Suomen passilla matkustavat voivat saapua Thaimaaseen ilman viisumia. Maahan saavuttaessa passiin lyödään leima, josta käy ilmi, kuinka kauan maassa saa oleskella – lentäen saavuttaessa yleensä 30 päivää. Thaimaan rahayksikkö on baht, jota on helppo vaihtaa jo Suomessa ennen matkaa. Vaihtokurssi on kuitenkin parempi paikan päällä pankissa.

Lennot Phuketin kansainväliselle lentoasemalle

Lennot Helsingistä Phuketiin vaativat vähintään yhden välilaskun. Välilasku voi olla esimerkiksi Bangkokissa, Hongkongissa tai Singaporessa. Nopeimmillaan lento kestää 13–14 tuntia, mutta välilaskusta riippuen matka-aika voi hyvinkin venähtää 15–17 tuntiin tai sitäkin pidempään. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, millä lentoyhtiöllä ja mihin vuodenaikaan matkustat. Korkeimmillaan hinnat ovat talvella, jolloin Thaimaassa on huippusesonki. Kesäkuukausina matkustettaessa hinnat ovat yleensä hieman edullisemmat.

Muualta Suomesta lennettäessä välilaskuja on yleisesti ottaen vähintään kaksi. Lentoajat voivat vaihdella paljonkin. Esimerkiksi Oulusta Phuketiin voi päästä jopa alle 15 tunnissa, mutta toisaalta myös noin vuorokauden kestäviä lentoja on tarjolla paljon. Lentovaihtoehtoja eri kaupungeista kannattaakin tutkia ajoissa, jolloin valinnanvaraa yleensä on melko hyvin niin lentoaikojen kuin hinnankin suhteen. Koska Phuket on suosittu turistikohde, sinne on paljon yhteyksiä monista eri kaupungeista. Expedian avulla sopivimman reitin löytäminen käy helposti.

Matka lentoasemalta hotellille

Phuketin kansainvälinen lentoasema sijaitsee Phuketin saaren pohjoispuolella, Phuketin kaupunki puolestaan eteläpuolella. Saari ei kuitenkaan ole kovin suuri, ja matkaa lentoasemalta kaupunkiin on vain runsaat 30 kilometriä. Lentoasemalta voi siirtyä muualle monin eri tavoin, esimerkiksi taksilla, minibussilla tai linja-autolla. Linja-auto kulkee kaupunkiin, joten jos hotelli sijaitsee muualla, kannattaa käyttää taksia tai minibussia. Jotkin hotellit saattavat myös järjestää kuljetuksen lentoasemalta hotellille, joten asia kannatta aina varmistaa ennen matkaa omasta hotellista. Yksi hyvä vaihtoehto on vuokrata auto, jolla pääsee kulkemaan kätevästi minne tahansa pienellä saarella.

Suosittuja lentoja kohteeseen Phuket

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 341 € yhdensuuntaisille lennoille ja 584 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair