Halvat lennot Benidorm

Halvimmat lennot kohteeseen Benidorm

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 52 € yhdensuuntaisille lennoille ja 99 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
SAS
Vueling Airlines
Finnair
Norwegian Air Shuttle
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd
SAS
KLM

Lisätietoja – Benidorm

Lennot Benidormiin

Benidorm on kaupunki Espanjassa Valencian itsehallintoalueella. Benidorm on yksi koko Välimeren alueen suosituimmista matkakohteista. Benidormia lähimpänä sijaitseva kansainvälinen lentoasema on Alicanten lentoasema noin 60 kilometrin päässä. Expedia.fi-sivustolla on suuri määrä lentotarjouksia Benidormiin. Lisäksi voit varata Expedian kautta myös kätevän pakettimatkan Benidormiin, jolloin saat lennot ja hotellin samassa paketissa.

Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta on ollut suoria lentoja Alicanteen. Ainakin Norwegian Air Shuttle on lentänyt väliä, minkä lisäksi Alicanteen on paljon välilaskullisia lentoyhteyksiä. Vertaile eri vaihtoehtoja ja hanki Expedian kautta halvat lennot Benidormiin. Tarjolla on myös suuri määrä hotelleja Benidormissa, joten koko matkan voi varata kätevästi saman sivuston kautta.

Benidorm on yksi Välimeren suosituimmista rantakohteista, ja kaupungin korkeat pilvenpiirtäjät antavat sille muusta Euroopasta eroavan tunnelman. Rantojen lisäksi Benidormissa on paljon muutakin nähtävää, kuten esimerkiksi Terra Mitica -huvipuisto ja Aqualandia-vesipuisto. Ne tarjoavat paljon hauskaa sekä isoille että pienille. Benidormin lähellä on paljon kaunista rantaviivaa ja myös upeita kukkuloita. Lähialueisiin pääsee tutustumaan helposti vuokraamalla auton Benidormissa – autonvuokraus sujuu tietenkin helpoimmin Expedian avulla.

Lentäminen Suomesta Benidormiin

Expedia.fi sivustolta on helppo hankkia lentoliput Benidormiin. Alicanten lentojen hinnat ovat yleensä korkeimmillaan kesällä, sillä kesä on niin Benidormin, Alicanten kuin muidenkin Välimeren rantakohteiden huippusesonkia. Talvisin lennot ovat vastaavasti monesti halvempia, joulua ja uutta vuotta lukuun ottamatta. Suora lento kestää hieman yli neljä tuntia. Alicanteen on paljon lentoja monilta eri lentoyhtiöiltä ja monilta eri lentoasemilta, joten vaihdollisen lentovaihtoehdon löytäminen on myös helppoa. Lennon laskeuduttua matkaa pääsee jatkamaan lähes välittömästi, sillä Espanja on EU- ja euromaa, minkä ansiosta passia ei tarvitse yleensä näyttää eikä rahaa vaihtaa.

Lennot Alicanten lentoasemalle

Alicanten lentoasema on yksi Espanja suurimmista, ja se vastaanottaa vuodessa noin kymmenen miljoonaa matkustajaa. Alicante ja Bendorm ovat ennen kaikkea eurooppalaisten matkustajien matkakohteita, minkä vuoksi suurin osa lentoaseman lentoyhteyksistä on Euroopan sisäisiä. Koska lentoasema sijaitsee vain noin 60 kilometrin päässä Benidormista, sieltä pääsee perille Benidormiin helposti ja nopeasti alle tunnissa.

Alicanten lentoasemalta on helppo siirtyä Benidormiin. Bussilinja C6 yhdistää lentoaseman Alicanten keskustassa sijaitseviin Mercadon ja Lucerosin rautatieasemiin, joilta voi siirtyä Alicanten TRAM-junalla Benidormiin. Benidormiin jatkaa linja numero 1. Bussi saattaa kuitenkin olla junaa parempi vaihtoehto, sillä bussilla matkustajat voivat siirtyä suoraan lentoasemalta Benidormiin ilman vaihtoa. Matka-aika on noin 45 minuuttia, ja busseja lähtee tunnin välein aamusta iltaan. Benidormin bussit pysähtyvät Benidormin bussiasemalla, joka sijaitsee hieman keskustan pohjoispuolella, joten sieltä on yleensä parempi siirtyä taksilla hotellille. Siirtyminen taksilla suoraan Alicanten lentoasemalta Benidormiin on kallista, mutta se on kuitenkin harkitsemisen arvoinen vaihtoehto, jos matkaseurue on isompi. Benidormin lentoasemalta voi tietenkin vuokrata myös auton, sillä useampikin autonvuokrausyritys tarjoaa siellä palveluitaan. Ajoaika on hieman yli 40 minuuttia, mutta autoillessa kannattaa muistaa, että joillain reiteillä on maksuja.

Koska Alicanten lentoasema sijaitsee niin lähellä ja koska sieltä on niin helppo siirtyä Benidormiin, lentäminen muille espanjalaisille lentoasemille tuskin on järkevää. Valencian lentoasema on kuitenkin vain noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Benidormista, joten jos ajatuksena on vuokrata auto ja ajaa Espanjassa, myös Valencian lentoasemalle lentäminen voi olla varteenotettava vaihtoehto.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Benidorm

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 52 € yhdensuuntaisille lennoille ja 99 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle