Pääosion alkuosa

Halvimmat lennot kohteeseen Billund

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

Jun 6, 2019

OK

Lisätietoja – Billund

Tietoja Billundista

Lennot Billundiin

Billund on Tanskassa, Jyllannin niemimaan keskiosissa sijaitseva kunta. Billundin lentoaseman kautta kulkee paljon kansainvälistä lentoliikennettä ympäri vuoden. Sijaintinsa vuoksi Billundin lentoasemalta on hyvät yhteydet ympäri Tanskaa, minkä vuoksi se onkin oiva etappi matkallasi. Jyllanti on suosittu matkailukohde, ja alueelta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa jokaiseen makuun. Tunnetuimpia Jyllannin nähtävyyksiä ovat rannikon valkeat hiekkadyynit sekä lukuisat viikinkiajan historiasta kertovat museot.

Billundin kiistatta tunnetuin nähtävyys on huippusuosittu Lego-aiheinen huvipuisto Legoland, joka on ollut toiminnassa 1960-luvulta asti. Legoland Billund on jo useana vuonna valittu Pohjoismaiden parhaaksi huvipuistoksi. Legoland on erinomainen matkakohde koko perheelle, sillä siellä riittää näkemistä ja tekemistä kaikenikäisille. Matkatessasi perheesi kanssa Legolandiin, Billundin lentoasema on luonnollinen valinta. Expedia-palvelun kautta voit hoitaa matkajärjestelyt helposti ja nopeasti.

Lentoliikenne Billundin lentoasemalla on vilkkaimmillaan kesäsesongin aikaan, jolloin myös lentojen hinnat voivat nousta. Muistathan siis varata matkasi hyvissä ajoin varmistaaksesi edulliset hinnat. Saavuttuasi Billundiin voit jatkaa matkaasi lentoasemalta esimerkiksi bussilla tai taksilla. Billundin lentoasemalta on bussiyhteydet moniin alueen kaupunkeihin. Lentoasemalla käytettävissä on myös autonvuokrauspalvelu.

Lentäminen Suomesta Billundiin

Suomesta ei tällä hetkellä ole tarjolla suoria lentoja Billundiin, mutta sinne on mahdollista lentää Suomesta tekemällä välilaskun jollakin toisella eurooppalaisella lentoasemalla. Billundin lentoasemalle onkin tarjolla paljon lentovaihtoehtoja monien eri lentoasemien kautta. Euroopan sisäisten lentojen kestot vaihtelevat jonkin verran, mutta useimmiten Billundiin on mahdollista päästä Suomesta kahdella tunnin tai kahden mittaisella lennolla. Välilaskujen kestot lentoasemilla vaihtelevat.

Lennettäessä Suomesta Billundiin vaaditaan virallinen henkilöllisyystodistus. Pohjoismaiden välisillä lennoilla passin lisäksi matkustusasiakirjaksi kelpaa myös henkilökortti. Muistathan varmistaa ennen matkaasi tarkat tiedot tarvittavista matkustusasiakirjoista omalta lentoyhtiöltäsi.

Lennot Billundin lentoasemalle

Billundin lentoaseman kautta matkustaa vuosittain yli kaksi miljoonaa matkustajaa. Lisäksi lentoasemalla on paljon rahtiliikennettä. Lentoasema sijaitsee aivan Billundin kunnan tuntumassa. Kesäaikaan Billundin kunta tarjoaa ilmaisen bussikuljetuksen lentokentän, keskustan ja eri nähtävyyksien välillä. Lähellä sijaitsevasta Vejenin kunnasta on myös hyvät junayhteydet muualle Tanskaan. Alavan maaston ja upeiden maisemien vuoksi Billundin lähialueet ovat myös suosittua pyöräilyaluetta. Billundin tuntumasta löytyy lukuisia pyöräilyreittejä, jotka sopivat niin kokeneille pyörämatkailijoille kuin hieman huonompikuntoisillekin.

Billundin lentoasemalle on tarjolla suoria lentoja monilta eurooppalaisilta lentoasemilta. Suomesta lennettäessä välilaskun voi tehdä tällä hetkellä ainakin Kööpenhaminassa, Oslossa, Frankfurtissa, Riiassa tai Amsterdamissa. Billundiin lentää runsaasti eri lentoyhtiöitä, esimerkiksi Finnair, SAS, Lufthansa, Norwegian, British Airways ja Air France. Expedian kautta varatessa matkaajat voivat valita runsaasta lentoliikennetarjonnasta itselleen sopivimman välilaskukohteen ja aikataulun.

Expedian kautta voit nopeasti ja helposti varata matkasi Billundiin ja tutustua eri lento- ja majoitusvaihtoehtoihin. Tanska on varsin pieni maa ja vuokraamalla auton matkavarausta tehdessäsi voit helposti siirtyä Billundista tutustumaan myös muihin Tanskan kohteisiin ja nähtävyyksiin.

Tietoa lennoista kohteeseen Billund

Kohdelentokenttä Billund
Kohdelentokentän IATA-koodi BLL

Suosittuja lentoja kohteeseen Billund

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.