Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Lisätietoja – Block Island

Lennot Block Island

Muista tarkistaa kaikki tarjoukset Expedian sivustolla, ennen kuin ostat lennot Block Islandiin. Olemme tehneet kaikkemme kootaksemme parhaat erikoistarjoukset sinua varten, jotta voit säästää aikaa ja rahaa. Voit löytää halvat lennot Block Islandiin, kun osaat etsiä oikeasta paikasta. Expedia tekee tästä helppoa. Älä enää etsi muualta, vaan tutustu Expedian tarjontaan ennen kuin ostat lennot Block Islandiin. Uskomme, että olet tyytyväinen tarjouksiimme, joiden ansiosta kukkaroosi jää varaa nautiskeluun matkallasi.

Lennä merelliseen Block Islandiin

Block Island ja Uusi-Englanti houkuttelevat matkailijoita läheltä ja kaukaa. Voit nauttia meren läheisyydestä ja hengittää ihanan suolaista meri-ilmaa. Tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä ovat Southeast Lighthouse ja paikalliset galleriat. Rodmans Hollow ja Block Island National Wildlife Reserve ovat luonnonystävien suosiossa. Block Islandissa sinua odottavat viehättävät putiikit ja ravintolat, joissa voit herkutella tuoreilla merenantimilla. Etsi halpoja lentoja, niin sinulla on varaa nauttia täysillä Block Islandin monipuolisesta tarjonnasta. Haluaisitko sisällyttää matkaohjelmaasi retken, jolla voit ihastella valaita tai kokeilla syvänmerenkalastusta? Kun varaat huokeat lennot Block Islandiin, voit suunnitella matkallesi monipuolisemman sisällön ja vaikkapa lähteä päiväristeilylle.

Lentojen lisäksi voit varata Expedialta myös hotelli- tai aamiaismajoituksen Block Islandissa. Voit myös vuokrata kauttamme auton. Tehtävämme on auttaa sinua hoitamaan kerralla kaikki varausjärjestelyt, kun matkustat Block Islandiin. Voit hyvillä mielin odottaa matkaasi ja lähtöpäivän koittaessa onnitella itseäsi, sillä olet varannut loistavan tarjouksen Block Islandiin.

Tietoa lennoista kohteeseen