Halvat lennot Borås

Halvimmat lennot kohteeseen Borås

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 90 € yhdensuuntaisille lennoille ja 140 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
SAS
Finnair
Lufthansa
Air France
Lufthansa
Air Baltic
SAS
Finnair
KLM

Tietoa Boråsista

Lennot Boråsiin

Borås on Länsi-Götanmaan helmi: pieni ja sympaattinen kauniin luonnon ympäröimä kaupunki. Se sopii erinomaisesti pitemmän loman viettoon, mutta kaupungissa kannattaa myös poiketa päivän tai parin retkellä vaikka majailisikin muualla Ruotsissa. Kohteeseen pääsee helposti lentämällä Göteborgiin. Suorat lennot Helsinki-Vantaan kentältä (HEL) Göteborgin Landvetterin kansainväliselle kentälle (GOT) kestävät puolitoista tuntia. Myös muilta Suomen lentokentiltä pääsee Göteborgiin yhdellä välilaskulla. Usein vaihto tapahtuu Tukholmassa.

Borås sopii erinomaisesti perheloman kohteeksi. Matka ei kestä kauan, mutta kohteessa ja sen lähiympäristössä on runsaasti lapsiakin kiinnostavaa nähtävää sekä koettavaa. Matkaan valmistautumista helpottaa se, että vuodenajat ja sääolosuhteet ovat samankaltaiset kuin Suomessa, eikä valuuttaakaan tarvitse välttämättä vaihtaa etukäteen, sillä rahaa voi nostaa paikan päällä pankkiautomaatista. Varaa lentoliput Boråsiin ja ryhdy suunnittelemaan unohtumatonta matkaa!

Lento Boråsiin on tilaisuus yhdistää kaupunkimatka luontomatkailuun

Noin 66 000 asukkaan kaupungissa on yllättävän paljon monipuolista tekemistä: Borås tunnetaan nimittäin sekä graffiteistaan, luontopoluistaan että eläintarhastaan. Niiden lisäksi kaupungissa on runsas ja kiinnostava valikoima kahviloita ja ravintoloita, joista saa niin paikallista ruokaa kuin kansainvälisiäkin herkkuja. Tunnelmaltaan Borås on rauhallinen, ja sen keskusta-alue on pieni ja helposti hallittava.

Boråsin museo on omistettu paikallishistorialle. Kiehtovassa ulkoilmamuseossa pääsee kurkkaamaan 15 rakennukseen, joista vanhimmat ovat 1600-luvulta. Niihin tutustuessa saa käsityksen seudun historiasta ja siitä, miten siellä on vuosisatojen mittaan elelty. Kohde sopii erinomaisesti myös lapsille. Puistossa on myös runsaasti leikkipaikkoja ja se on kauniin järven rannalla. Kaupungissa on myös Abecita-taidemuseo, joka on erikoistunut valokuvataiteeseen, sekä tekstiiliteollisuudesta kertova museo – Boråsilla on pitkä historia tekstiilialan kaupunkina. Borås tunnetaan myös graffitikaupunkina, sillä vuodesta 2014 siellä on järjestetty No Limit -katutaidetapahtuma. Sen aikana eri maailman kolkista tulevat katutaiteilijat maalaavat kaupunkiin näyttäviä teoksiaan, joista muodostuu vuosittain kasvava ulkoilmagalleria. Graffiteihin voi tutustua ohjatulla kävelykierroksella tai omin päin – suurilta teoksilta ei voi välttyä, peittäähän osa niistä kokonaisen kerrostalon seinän!

Lapsia ilahduttaa erityisesti Boråsin suuri ja jännittävä eläintarha. 40 hehtaarin alueella pääsee ihmettelemään eksoottisia otuksia sekä pohjoisen omia eläimiä. Samalla reissulla voi siis bongata niin seepran, elefantin, kirahvin, tiikerin kuin karhun ja sudenkin. Eläintarhaan tutustumiseen kannattaa varata kokonainen päivä. Alueella voi ruokailla, ja siellä voi myös grillata omia eväitään. Eläintarha tukee myös luonnonsuojelua, joten vierailu sinne auttaa esimerkiksi uhanalaisten eläinten suojelutyössä. Lisäksi Boråsissa on Upzone-seikkailupuisto, joka sijaitsee eläintarhan lähellä. Hienossa ulkoilmaseikkailupuistossa voi niin kiipeillä kuin ryömiä tunnelissakin. Borås on myös lasten mieleen siksi, että siellä on sekä ulkoilmauimala että suuri uimahalli erilaisine altaineen, joissa vesipetojen kelpaa polskia.

Halvat lennot Boråsiin

Boråsin sesonkikausi ajoittuu kesäkuukausille, joten edullisia lentoja etsivän kannattaa tutustua esimerkiksi alkusyksyn ja kevään tarjontaan napatakseen parhaat lentotarjoukset Boråsiin. Myös talvella kohteeseen voi päästä hyvinkin huokeasti, vuodenvaihteen lomasesonkia lukuun ottamatta. Talvella kannattaa kuitenkin varautua viileään säähän. Myös hotellit Boråsissa ovat sesonkien ulkopuolella edullisempia.

Göteborgin Landvetterin lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Göteborgin kaupungista ja 40 kilometrin päässä Boråsista. Kentältä pääsee suoraan bussilla Boråsiin muutaman kerran päivässä. Matka Boråsiin kestää puolisen tuntia. Lipun voi ostaa etukäteen kentältä; bussissa lippua ei voi maksaa käteisellä vaan vain kortilla. Toinen vaihtoehto on hypätä lentokenttäbussin kyytiin, jäädä pois Korsvägenin pysäkillä ja nousta siellä Boråsiin vievään linja-autoon. Periltä käsin pieneen kaupunkiin voi tutustua jalan tai julkisilla kulkuvälineillä. Boråsissa on myös juna-asema, josta voi hypätä esimerkiksi Tukholmaan vievään junaan. Matkailijoita palvelevat myös autovuokraamot Boråsissa.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Borås

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 90 € yhdensuuntaisille lennoille ja 140 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Lufthansa