Halvimmat lennot kohteeseen Bordeaux

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 156 € yhdensuuntaisille lennoille ja 198 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Bordeaux

Lennot Bordeaux’hon

Akvitanian hallintoalueen ja Gironden departementin pääkaupunki Bordeaux on yksi maailman tunnetuimmista viinintuottajista. Helsingistä ei ole suoria lentoja Bordeaux’hon, mutta tähän Ranskan lounaisrannikon kaupunkiin pääsee vaivattomasti yhden vaihdon kautta. Helsinki-Vantaalta Bordeaux’hon voi lentää esimerkiksi Pariisin, Amsterdamin tai Lontoon kautta. Voit tehdä todellisia säästöjä varaamalla lentojen yhteydessä myös hotellin Bordeaux’sta Expedian kautta.

Bordeaux–Mérignacin lentoasema sijaitsee noin 12 kilometriä Bordeaux’sta länteen. Ranskan kuudenneksi vilkkaimman lentoaseman kautta kulkee vuosittain lähes viisi miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalta keskustaan pääsee helposti autolla, taksilla sekä Jet’Bus-bussiyhteydellä, jonka päätepysäkki on Bordeaux Saint-Jeanin rautatieasema. Expedian kautta voit myös vuokrata auton Bordeaux’ssa ja nauttia upean viininkasvatusalueen maisemista omaan tahtiisi.

Bordeaux’n alueella tuotetaan yhtä maailman tunnetuimmista viinilajeista, joka on myös nimetty alueen mukaan. Bordeaux tarjoaa vierailijoille kuitenkin paljon muutakin kuin viininmaistelua: kaupungin historia ulottuu Rooman valtakunnan ajoille yli 2 300 vuoden päähän, jolloin kaupunki tunnettiin nimellä Burdigala. ”Pikku-Pariisinakin” tunnettu Bordeaux on kuitenkin myös erittäin nuorekas opiskelijakaupunki, jonka noin 230 000 asukkaasta jopa 60 000 on opiskelijoita. Tutustu Garonnejoen rantabulevardiin sekä upeaan Aquitanen siltaan. Bordeaux’n lukuisista nähtävyyksistä ehdottomasti vierailemisen arvoisia ovat keskiaikainen Porte Cailhaun portti, Place de la Bourse sekä Place des Quinconces. Kaupungissa voit nauttia myös erinomaisista merenantimista. Matkan Bordeaux’hon kruunaa tutustumiskäynnit eri viinitiloille. Käy Expedian sivuilla ja varaa edullinen lomapaketti jo tänään.

Lentäminen Suomesta Bordeaux’hon

Helsinki-Vantaan lentoasemalta ei ole suoria lentoja Bordeaux’hon, mutta kaupunkiin pääsee helposti ja nopeasti vaihtoyhteydellä. Esimerkiksi Amsterdamin kautta lennettäessä matka Bordeaux’hon taittuu vain viidessä tunnissa. Pariisin kautta lennettäessä aikaa kuluu noin seitsemän tuntia.

Ranska on EU-maa, johon matkustavalla EU-maan kansalaisella on suositeltavaa olla mukanaan voimassa oleva matkustusasiakirja, jolla voi todistaa henkilöllisyyden.

Lennot Bordeaux–Mérignacin lentoasemalle

Bordeaux–Mérignacin lentoasemalle on erinomaiset lentoyhteydet eri puolilta Eurooppaa. Ranskan kuudenneksi suurimman lentokentän julkiset liikenneyhteydet ovat jo nyt erinomaiset, mutta tulevaisuudessa suunnitelmissa on rakentaa myös raitiovaunuyhteys kaupungin ja lentoaseman välille. Bordeaux’n lentoaseman palveluihin sisältyy useita ravintoloita, tax free -myymälöitä ja valuutanvaihtopisteitä. Lentokenttäbussilla pääset suoraan kaupungin keskustaan 30 minuutissa. Expedian kautta voit myös vuokrata auton Bordeaux’ssa ja nauttia historiallisesta kaupungista ja ympäröivistä viinitiloista itsenäisesti.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta ei ole suoria lentoja Bordeaux–Mérignacin lentoasemalle, mutta yhden vaihdon kautta kaupunkiin pääsee nopeasti ja vaivattomasti. Nopein tapa päästä Helsingistä Bordeaux’hon on lentää Amsterdamin kautta. Expedian avulla voit tarkistaa aikatauluusi ja budjettiisi sopivat lentotarjoukset Bordeaux’hon.

Lennot Bordeaux’hon Amsterdamin kautta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on Amsterdamin Schipholin kansainväliselle lentoasemalle päivittäin suoria lentoja. Suora lento Helsinki-Vantaalta Amsterdamiin kestää noin kaksi ja puoli tuntia. Amsterdamista Bordeaux’hon puolestaan lentää hieman yli puolessatoista tunnissa. Tämän reitin kokonaiskesto on siis noin viisi tuntia. Bordeaux’hon on erittäin helppo lentää myös muiden vaihtoyhteyksien kautta. Tutustu lentoihin ja varaa samalla hotelli Bordeaux’sta Expedian avulla.

Lennot Bordeaux’hon Pariisin kautta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on Pariisin Charles de Gaullen kansainväliselle lentoasemalle useita vuoroja päivässä. Lentoaika Helsingistä Pariisiin on noin kolme tuntia. Matkan toinen etappi Pariisista Bordeaux–Mérignacin lentoasemalle kestää vain hieman yli tunnin. Myös Lontoon Heathrow’n kautta on helppo lentää Bordeaux’hon. Expedian avulla löydät helposti aikatauluusi ja matkabudjettiisi sopivat lentoliput sekä hotellin, ja voit samalla vuokrata vaikka auton Bordeaux’sta.

Tietoa lennoista kohteeseen Bordeaux

Kohdelentokenttä Merignac
Kohdelentokentän IATA-koodi BOD
Kohdekaupunki Bordeaux

Suosittuja lentoja kohteeseen Bordeaux

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 156 € yhdensuuntaisille lennoille ja 198 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.