Halvat lennot Boston

Halvimmat lennot kohteeseen Boston

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 342 € yhdensuuntaisille lennoille ja 604 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Iberia
Turkish Airlines
TAP Portugal
Icelandair
Turkish Airlines
Vueling Airlines
SAS
Icelandair
Lufthansa

Lisätietoja – Boston

Halvat lennot Bostoniin

Historiallisesti ja kulttuurisesti merkittävä Boston tarjoaa runsaasti nähtävää ja tehtävää erityisesti kulttuurinystäville. Tällä Yhdysvaltojen koillisosassa sijaitsevalla, Uuden-Englannin suurimmalla kaupungilla on ollut tärkeä rooli maan vallankumouksessa ja itsenäistymisessä brittivallan alaisuudesta. Bostonissa ollessasi saat tilaisuuden tutustua ainutlaatuiseen historiaan ja kulkeminen nähtävyydeltä ja museolta toiselle onnistuu kätevästi jalan. Ensin sinun on kuitenkin suunniteltava matkaasi ja varattava lennot Bostoniin – tästä oppaasta saat käytännön ohjeita, joiden avulla lentosi Bostoniin sujuu mutkattomasti ja vaivatta.

Lento Bostoniin: vinkkejä matkajärjestelyihin

Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Bostoniin, joten sinun on varauduttava matkan varrella ainakin yhteen välilaskuun, joka tapahtuu yleensä joko jollain Keski-Euroopan suurista lentokentistä, Reykjavíkissä tai New Yorkissa. Helsingistä lähtee päivittäin lukuisia lentoja, joilla pääset Bostoniin, joten sinulla on vara valita sinulle mieluisin matkustusajankohta. Välilaskullinen lento Helsingistä Bostoniin kestää yleensä vähintään kymmenen tuntia. Muista myös matkajärjestelyjä tehdessäsi, että kello on Bostonissa seitsemän tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Saat halvat lentoliput Bostoniin todennäköisimmin, kun varaat ne 2–4 kuukautta ennen suunnittelemaasi matkustusajankohtaa. Tämän lisäksi matka Bostoniin tulee yleensä halvemmaksi, kun lennät loka–marraskuussa. Kalleimmillaan Bostoniin matkustaminen on yleensä heinä–elokuussa. Yhdysvaltoihin matkustaessasi et tarvitse viisumia, jonka sijaan sinun pitää hakea sähköinen ESTA-matkustuslupa. Lisäksi oleskelusi maassa tulee kestää korkeintaan 90 päivää ja biometrisen passisi on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Tarkista täydelliset matkustusasiakirjavaatimukset Yhdysvaltoihin lentoyhtiösi sivustolta.

Saapuminen Bostoniin

Bostonin lentosi laskeutuu Loganin kansainväliselle lentoasemalle (BOS), joka on Uuden-Englannin päälentokenttä, ja joka sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä Bostonin keskustasta itään. Lentokentältä on hyvät yhteydet keskustaan, joten pääset aloittamaan Bostonin lomasi nopeasti ja kätevästi. Pääset lentokentältä kaupunkiin nopeasti taksilla, vesitaksilla, vuokra-autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Bostonin keskustassa on helppo ja kätevä liikkua jalkaisin nähtävyydeltä toiselle, joten et välttämättä tarvitse vuokra-autoa. Jos haluat kuitenkin liikkua kaupungin ympäristössä omaan tahtiisi, voit vuokrata auton Bostonin lentoasemalla olevasta erillisestä Rental Car Center -rakennuksesta, jonne pääset bussikuljetuksella kaikista terminaaleista. Maksuttomat bussikuljetuslinjat 22, 23 ja 55 kulkevat kaikilta terminaaleilta autonvuokrauskeskukseen ja metroasemalle noin viiden minuutin väliajoin.

Bussikuljetuksella pääset myös Loganin satamaan, josta pääset eteenpäin Bostonin keskustaan vesitaksin kyydissä. Matka-aika veden yli on vain seitsemän minuuttia, joten pääset nopeasti hotelliisi Bostonin keskustassa. Hyppää vain kaikkien terminaalien kohdalla pysähtyvään ilmaiseen bussikuljetuspalveluun numero 66, joka vie sinut satamaan. Kerro bussiin noustessasi kuljettajalle, että tarvitset vesitaksia, ja hän ilmoittaa asiasta taksille.

Maksuttomilla bussilinjoilla pääset myös lentoaseman yhteydessä olevalle metroasemalle, josta pääset sinisellä linjalla Bostonin keskustaan State Street Stationille, josta voit vaihtaa eteenpäin MBTAn oranssiin metrolinjaan. Julkisen liikenteen matkaliput ovat edullisia, ja niitä voi ostaa lentoaseman automaateilta. Lisäksi pääset ilmaisella, hopeanvärisellä SL1-bussikuljetuksella terminaalien edestä myös kätevästi keskustan eteläpuolella sijaitsevalle South Stationille, josta voit jatkaa tarvittaessa matkaasi eteenpäin MBTAn punaisella metrolinjalla. Molemmat linjat kulkevat viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta yömyöhään. Lentoasemalta lähtee lisäksi pitkän matkan linja-autoja niin lähialueiden kohteisiin kuin kauemmaksikin. Tarkista bussireittien tarkemmat tiedot lentoaseman sivustolta, jos aiot lähteä lentokentältä suoraan Bostonin ulkopuolelle.

Lentoaseman sijainti keskustan tuntumassa takaa sen, että pääset aloittamaan tutustumisen Bostonin tarjontaan nopeasti lentosi laskeuduttua. Aistit historian siipien havinan maan historiallisten tapahtumien näyttämöillä ja monimuotoisissa museoissa. Boston tarjoaa elämyksiä myös esimerkiksi urheilunystäville ja kulinaristeille. Pakkaa siis laukkusi ja varaa lennot Bostoniin jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Boston

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 342 € yhdensuuntaisille lennoille ja 604 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Turkish Airlines