Halvat lennot Boston

Lisätietoja – Boston

Halvat lennot Bostoniin

Historiallisesti ja kulttuurisesti merkittävä Boston tarjoaa runsaasti nähtävää ja tehtävää erityisesti kulttuurinystäville. Tällä Yhdysvaltojen koillisosassa sijaitsevalla, Uuden-Englannin suurimmalla kaupungilla on ollut tärkeä rooli maan vallankumouksessa ja itsenäistymisessä brittivallan alaisuudesta. Bostonissa ollessasi saat tilaisuuden tutustua ainutlaatuiseen historiaan ja kulkeminen nähtävyydeltä ja museolta toiselle onnistuu kätevästi jalan. Ensin sinun on kuitenkin suunniteltava matkaasi ja varattava lennot Bostoniin – tästä oppaasta saat käytännön ohjeita, joiden avulla lentosi Bostoniin sujuu mutkattomasti ja vaivatta.

Lento Bostoniin: vinkkejä matkajärjestelyihin

Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Bostoniin, joten sinun on varauduttava matkan varrella ainakin yhteen välilaskuun, joka tapahtuu yleensä joko jollain Keski-Euroopan suurista lentokentistä, Reykjavíkissä tai New Yorkissa. Helsingistä lähtee päivittäin lukuisia lentoja, joilla pääset Bostoniin, joten sinulla on vara valita sinulle mieluisin matkustusajankohta. Välilaskullinen lento Helsingistä Bostoniin kestää yleensä vähintään kymmenen tuntia. Muista myös matkajärjestelyjä tehdessäsi, että kello on Bostonissa seitsemän tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Saat halvat lentoliput Bostoniin todennäköisimmin, kun varaat ne 2–4 kuukautta ennen suunnittelemaasi matkustusajankohtaa. Tämän lisäksi matka Bostoniin tulee yleensä halvemmaksi, kun lennät loka–marraskuussa. Kalleimmillaan Bostoniin matkustaminen on yleensä heinä–elokuussa. Yhdysvaltoihin matkustaessasi et tarvitse viisumia, jonka sijaan sinun pitää hakea sähköinen ESTA-matkustuslupa. Lisäksi oleskelusi maassa tulee kestää korkeintaan 90 päivää ja biometrisen passisi on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Tarkista täydelliset matkustusasiakirjavaatimukset Yhdysvaltoihin lentoyhtiösi sivustolta.

Saapuminen Bostoniin

Bostonin lentosi laskeutuu Loganin kansainväliselle lentoasemalle (BOS), joka on Uuden-Englannin päälentokenttä, ja joka sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä Bostonin keskustasta itään. Lentokentältä on hyvät yhteydet keskustaan, joten pääset aloittamaan Bostonin lomasi nopeasti ja kätevästi. Pääset lentokentältä kaupunkiin nopeasti taksilla, vesitaksilla, vuokra-autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Bostonin keskustassa on helppo ja kätevä liikkua jalkaisin nähtävyydeltä toiselle, joten et välttämättä tarvitse vuokra-autoa. Jos haluat kuitenkin liikkua kaupungin ympäristössä omaan tahtiisi, voit vuokrata auton Bostonin lentoasemalla olevasta erillisestä Rental Car Center -rakennuksesta, jonne pääset bussikuljetuksella kaikista terminaaleista. Maksuttomat bussikuljetuslinjat 22, 23 ja 55 kulkevat kaikilta terminaaleilta autonvuokrauskeskukseen ja metroasemalle noin viiden minuutin väliajoin.

Bussikuljetuksella pääset myös Loganin satamaan, josta pääset eteenpäin Bostonin keskustaan vesitaksin kyydissä. Matka-aika veden yli on vain seitsemän minuuttia, joten pääset nopeasti hotelliisi Bostonin keskustassa. Hyppää vain kaikkien terminaalien kohdalla pysähtyvään ilmaiseen bussikuljetuspalveluun numero 66, joka vie sinut satamaan. Kerro bussiin noustessasi kuljettajalle, että tarvitset vesitaksia, ja hän ilmoittaa asiasta taksille.

Maksuttomilla bussilinjoilla pääset myös lentoaseman yhteydessä olevalle metroasemalle, josta pääset sinisellä linjalla Bostonin keskustaan State Street Stationille, josta voit vaihtaa eteenpäin MBTAn oranssiin metrolinjaan. Julkisen liikenteen matkaliput ovat edullisia, ja niitä voi ostaa lentoaseman automaateilta. Lisäksi pääset ilmaisella, hopeanvärisellä SL1-bussikuljetuksella terminaalien edestä myös kätevästi keskustan eteläpuolella sijaitsevalle South Stationille, josta voit jatkaa tarvittaessa matkaasi eteenpäin MBTAn punaisella metrolinjalla. Molemmat linjat kulkevat viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta yömyöhään. Lentoasemalta lähtee lisäksi pitkän matkan linja-autoja niin lähialueiden kohteisiin kuin kauemmaksikin. Tarkista bussireittien tarkemmat tiedot lentoaseman sivustolta, jos aiot lähteä lentokentältä suoraan Bostonin ulkopuolelle.

Lentoaseman sijainti keskustan tuntumassa takaa sen, että pääset aloittamaan tutustumisen Bostonin tarjontaan nopeasti lentosi laskeuduttua. Aistit historian siipien havinan maan historiallisten tapahtumien näyttämöillä ja monimuotoisissa museoissa. Boston tarjoaa elämyksiä myös esimerkiksi urheilunystäville ja kulinaristeille. Pakkaa siis laukkusi ja varaa lennot Bostoniin jo tänään!

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Boston lentokenttä on?
Kohteessa Boston on useita lentokenttiä, mutta Boston, MA (BOS-Loganin kansainvälinen lentoasema) on useimpien vierailijoiden suosima kenttä.
Kuinka kaukana BOS sijaitsee kaupungin keskustasta?
Jos yövyt kohteen Boston keskustassa, pääset majapaikkaasi nopeasti kentälle laskeutumisen jälkeen, koska BOS on vain 3 km:n päässä keskustasta.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Boston?
Tee lentomatkastasi kohteeseen Boston yksinkertaista ja helppoa tutustumalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivumme tietoihin. Tämä on erinomainen tapa saada ajantasaista tietoa kaikista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista, sekä saada viimeisimpiä virallisia terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Boston suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Boston suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Boston joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Boston, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Boston?
Boston on matkustajien suosikki, ja sen huomaa myös kaupungin lentoasemien määrästä. Jos harkitset vierailua tähän dynaamiseen kaupunkiin, lentokenttä, jolle laskeudut, tulee luultavasti olemaan Boston, MA (BOS-Loganin kansainvälinen lentoasema) (3 km:n päässä keskustasta). Muita vaihtoehtoja ovat lisäksi Manchester, New Hampshire (MHT-Manchester-Bostonin alueellinen lentokenttä) (70 km:n päässä keskustasta) ja Portsmouth, NH (PSM-Portsmouthin kansainvälinen lentoasema) (85 km:n päässä keskustasta).
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Boston?
Yhteensä 38 lentoyhtiötä palvelee kohdetta Boston 125 kentältä ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Boston?
Delta Air Lines ja JetBlue Airways ovat joitain tunnetuimpia kohteeseen Boston lentoja myyviä yhtiöitä. Reittiä lentää yleisimmin Delta Air Lines, jonka lennot tällä reitillä lähtevät useimmiten kohteesta New York.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Boston?
Koska kohteeseen Boston lennetään suunnilleen 3 702 suoraa lentoa viikossa, voit aloittaa lomasi nopeasti ja kätevästi.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Boston?
Edgewater, Fairfield ja Chester ovat suosituimpia lähtölentoasemia kohteeseen Boston matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Boston lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Edgewater ja Boston välillä on 2 tuntia ja 39 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Fairfield, voit odottaa lentoajan olevan suunnilleen 1 tunti ja 58 minuuttia, ja 1 tunti ja 25 minuuttia kohteesta Chester.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Boston?
Älä jätä lippujen ostamista viime hetkeen. Tämä on yksi hyvä tapa varmistaa saavansa halvat lennot. Vaaraminen hyvissä ajoin etukäteen varmistaa, että saatavilla on useampia ja edullisempia vaihtoehtoja. Toinen loistava tapa varmistaa paras mahdollinen hinta on vertailla kaikkia vaihtoehtoja. Jos kohteessasi on useita lentokenttiä, tarkista lippujen hinnat myös pienemmille kentille. Ja viimeiseksi toinen hyvä tapa säästää rahaa on valmistautua tekemään varaus heti, jos löydät hyvä tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Boston?
Lähtöpaikastasi riippuen lentosi kohteeseen Boston voi olla joko todella stressitön tai siihen voi mennä ikuisuuksia. Alla on joitain hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit suunnata seuraavalle unohtumattomalle lomallesi ongelmitta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Matkustaminen voi olla loistava kokemus, jos pakkaat mukaasi oikeat tavarat. Ensiksi mukaan on hyvä pakata pari kosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja deodorantti, lentosukat ja hyvä romaani. Seuraavaksi laukkuun kannattaa laittaa kaikki elektroniset laitteet, laturit ja kaikki tarpeelliset lääkkeet, sekä tarvittaessa matkatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä lompakkoasi.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Kannattaa varmistaa, että matkalaukussasi ei ole vahingossa mitään terävää esinettä. Muita käsimatkatavaroissa kiellettyjä esineitä ovat räjähtävät tai helposti syttyvät tuotteet, kuten polttoaineet ja tulitikut, sekä nesteet ja geelit, joiden tilavuus on enemmän kuin 100 millilitraa.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle kannattaa laittaa päälle mukavat vaatteet. Luonnonkuituiset vaatteet ovat parhaita, ja mukaan kannattaa ottaa myös jotain lämmintä, koska lämpötila lentokoneen matkustamossa on yleensä viileä. On hyvä idea laittaa jalkaan matalakantaiset ja tilavat kengät, koska jalkasi ja nilkkasi saattavat turvota lennon aikana. Piikkarit ja raskaat saappaat kannattaa suosiolla jättää kotiin.
  • Syvä laskimotukos, jonka usein aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen, on vaarallinen sairaus, jota esiintyy joskus lentomatkustajilla. Tässä on pari vinkkiä siihen, miten riskiä voi alentaa huomattavasti: juo paljon vettä, liiku matkustamossa niin usein kuin mahdollista ja käytä tukisukkia tai -sukkahousuja lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Boston?
Turvallisuustarkastukseen kannattaa varautua jo ennen lentoasemalle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Boston matkalla olevaan koneeseen stressittä. Näiden vinkkien avulla voit aloittaa matkasi parhaalla tavalla:

  • Lentoaseman turvatarkastuksessa sinun pitää ensiksi esittää passisi tai henkilöllisyystodistuksesi sekä maihinnousukorttisi. Ne kannattaakin pitää esillä.
  • Turvallisuustarkastuksessa sinun täytyy poistaa taskuistasi kaikki, mikä voi mahdollisesti laukaista hälytyksen. Näitä ovat esimerkiksi puhelimet ja korvakuulokkeet sekä takit ja vyöt. Ne kaikki skannataan erikseen.
  • Lentoasemalla sinun täytyy hetkeksi irtautua teknologiasta. Puhelimesi, läppärisi ja kaikki muut elektroniset laitteet tullaan myös skannaamaan erikseen.
  • Poista nesteet ja geelit käsimatkatavaroistasi. Ne pitää usein lähettää läpivalaisulaitteeseen erikseen. Jokainen tuote saa olla korkeintaan 100 millilitran kokoinen ja kaikkien tuotteiden tulee mahtua yhteen ainoaan litran vetoiseen ja läpinäkyvään minigrip-pussiin.
  • Ballerinat ja muut kevyet kengät ovat hyvä vaihtoehto matkustettaessa, koska niitä tarvitsee harvemmin poistaa jalasta turvallisuustarkastuksessa. Vaelluskengät ja muut tukevammat ja korolliset kengät läpivalaistaan yleensä erikseen.
  • Vältä pakkaamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos aiot ottaa mukaasi teräviä esineitä kuten taskuveitsiä tai työkaluja, pakkaa ne ruumaan menevään matkalaukkuun, koska ne voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa.

Tietoa lennoista kohteeseen Boston
KohdelentokenttäBoston
Kohdelentokentän IATA-koodiBOS