Lisätietoja – Canberra

Lennot Canberra

Canberran kaupunki on oikea paratiisi kulttuurinnälkäiselle matkailijalle: se tarjoaa lukemattomia museoita ja gallerioita, muistomerkkejä ja näyttelyitä. Vaikka tämän varta vasten rakennetun Australian pääkaupungin tärkeimmät kohteet liittyvät taiteeseen ja historiaan, luonnonkaunis Canberra tarjoaa myös runsaasti ulkoilma-aktiviteetteja, kuten vehreitä puutarhoja ja luonnonsuojelualueita sekä patikointi- ja pyöräilyreittejä. Jännitystä kaipaaville Canberra tarjoaa rugbypelejä, vesipuistoja ja vilkkaan yöelämän. Canberrassa on tarjolla jokaiselle jotakin, joten turistit suuntaavat sinne sankoin joukoin. Siksi on tärkeää suunnitella matka hyvissä ajoin, jotta löydät lennot parhaaseen hintaan.

Paras aika Canberrassa lomailuun

Vilkkain kausi:

Joulu–tammikuu on Canberran vilkkain matkailukausi. Tällöin sää on miellyttävä, mutta kaupunkiin kerääntyy runsaasti paikallisia ja turisteja viettämään joulun ja uuden vuoden aikaa. Joulu–tammikuulle voi olla hankalaa löytää edullisia lentoja Canberraan, ellet varaa niitä hyvissä ajoin.

Välikausi:

Monen matka ajoittuu lomakauteen, joten seikkailunhaluisen matkailijan kannattaa hyödyntää miellyttävä sää ja edulliset lennot Canberraan syyskuusta marraskuuhun. Vaikka kaupunkiin suuntaa tänä aikana vähemmän matkailijoita, on ajankohta mainio, sillä silloin pääsee kävelemään Lake Burley Griffinin rannoilla ja tutustumaan National Galleryn tarjontaan kaikessa rauhassa.

Hiljainen kausi:

Lennot ovat halvimmillaan, ja tungos kaupungissa on vähäisintä maaliskuusta toukokuuhun. Tämä on hyvä aika vierailla paikallisissa tapahtumissa, kuten National Folk- tai Celebrate Canberra ‑juhlilla, tai nauttia luonnosta leudossa säässä patikkaretkellä Mount Majuran tai Mount Taylorin maisemissa.

Canberran lentoasema ja matkat kentälle

Canberran (CBR) lentoasemalta voi vuokrata auton tai matkustaa taksilla tai bussilla. Vuokra-autolla tai taksilla matka lentoasemalta keskustaan taittuu 10–15 minuutissa. Nämä vaihtoehdot tosin voivat olla hieman hintavia säästömatkailijalle. Halvempi vaihtoehto on bussi, jolla matkustat keskustaan enintään 25 minuutissa.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Canberra tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Tietoa lennoista kohteeseen Canberra

Kohdelentokenttä Canberra
Kohdelentokentän IATA-koodi CBR