Pääosion alkuosa

Halvimmat lennot kohteeseen Capri

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Capri

Lennot Caprille

Capri on Välimerellä Napolinlahden suulla sijaitseva saari. Capri on tunnettu matkakohde, ja se on ollut monen julkisuuden henkilön suosiossa. Capria lähimpänä sijaitseva lentoasema on Napolin kansainvälinen lentoasema. Napoliin on hyvät yhteydet monesta Euroopan kaupungista, joten lentotarjouksia on tarjolla runsaasti. Verkon kautta lentoja on helppo vertailla, ja samalla voi varata myös itselle sopivan hotellin Caprilla.

Caprin lähellä sijaitseva Napolin kansainvälinen lentoasema on suhteellisen vilkas. Sieltä on säännöllisiä yhteyksiä muun muassa Frankfurtiin, Milanoon ja Pariisiin, minkä ansiosta Suomesta voi lentää Napoliin helposti yhdellä vaihdolla. Finnair on lentänyt kesäsesongin aikaan Helsinki-Vantaalta myös suoria lentoja Napoliin, mutta tätä yhteyttä ei välttämättä ole joka kesä tarjolla. Joka tapauksessa halvat lennot löytyvät helposti ja nopeasti internetin kautta, ja koska Capri on erittäin tunnettu turistikohde, myös pakettimatkoja Caprille on paljon tarjolla.

Caprilla on runsaasti nähtävää, kuten esimerkiksi Rooman keisari Tiberiuksen huvila Villa Jovis sekä sininen luola. Mielenkiintoisia kohteita on siis sekä kulttuurinnälkäisille että luonnosta nauttiville. Hyväkuntoiset voivat myös nousta foinikialaisia portaita Caprista Anacaprin kaupunkiin. Saari on pinta-alaltaan pieni, eikä autoa yleensä tarvita paikasta toiseen liikkumiseen. Halutessaan matkustajat voivat kuitenkin myös vuokrata auton Caprilla.

Lentäminen Suomesta Caprille

Finnair on lentänyt suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Napoliin, mutta näitä yhteyksiä ei aina ole tarjolla. Perille pääsee kuitenkin mihin vuodenaikaan tahansa helposti yhdellä vaihdolla esimerkiksi Frankfurtin kautta, joten lentoliput on helppo varata. Italia on EU- ja euromaa, joten rajamuodollisuuksia ei ole eikä valuuttaa tarvitse vaihtaa. Caprin ja muun Etelä-Italian huippusesonkia on kesä, joten lentojen hinnat voivat talvisin olla hieman halvempia. Lennot on hyvä varata pari kuukautta ennen matkaa.

Lennot Napolin lentoasemalle

Napolin kansainvälinen lentoasema on yksi eteläisen Italian tärkeimmistä lentoasemista. Se vastaanottaa vuodessa noin kuusi miljoonaa matkustajaa, ja sinne lennetään säännöllisesti monesta Euroopan kaupungista. Kesäisin lentoja on huomattavasti enemmän, sillä Napoliin lennetään paljon kausittaisia lentoja. Matka-aika yhdellä vaihdolla on yleensä lyhimmillään vähän yli viisi tuntia, mutta monesti matka-aika venyy yli kuuden tunnin. Joskus halvimman reitin käyttäminen vaatii jopa kahta välilaskua. Suora lento Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta Napolin kansainväliselle lentoasemalle kestää alle neljä tuntia, mutta valitettavasti suoria lentoja on tarjolla vain harvoin.

Napolin lentoasemalta on helppo siirtyä Caprille. Koska Capri on saari, ensin on siirryttävä lauttasatamaan. Caprin ja Manner-Italian välillä on useita lauttayhteyksiä, ja lauttoja lähtee Napolin lisäksi muun muassa Sorrentosta. Lentoasemalta voi siirtyä monin eri tavoin Napolin keskustaan. Alibus-lentokenttäbussi vie matkustajat niin päärautatieasemalle kuin myös Molo Beverellon satamalaiturille, mistä lähtee useita Caprille suuntaavia lauttoja. Lentokenttäbussi on taksia edullisempi tapa siirtyä satamaan ja nopeampi kuin paikallisbussi. Yksi vaihtoehto on siirtyä päärautatieasemalta paikallisjunalla Sorrentoon ja astua siellä lauttaan. Lauttamatkan hinta on suunnilleen sama kuin Napolista, mutta lauttamatka kestää vähemmän aikaa. Lentoasemalta voi myös siirtyä suoraan bussilla Sorrentoon. Taksi on toinen hyvä vaihtoehto siirtyä satamaan, mutta se on lentokenttäbussia kalliimpi eikä välttämättä kovinkaan paljon nopeampi. Jos lautalle kuitenkin on kiire, taksi on bussia parempi vaihtoehto. Edullisin vaihtoehto on tietenkin paikallisbussi, mutta se on myös hitain. Napolissa on metro, mutta se ei vielä kulje lentoasemalle asti.

Lauttamatka Napolista Caprille kestää nopeimmillaan noin 45 minuuttia ja Sorrentosta 20 minuuttia. Lauttavuoroja on useita päivässä. Caprin lauttasatamasta on helppo siirtyä Caprin keskustaan joko funikulaarilla tai taksilla.

Tietoa lennoista kohteeseen Capri

Kohdelentokenttä Napolin kansainvälinen lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodi NAP
Kohdekaupunki Napoli

Suosittuja lentoja kohteeseen Capri

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.