Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Cha Am

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Cha Am

Lennot Cha-Amiin

Cha-Am on pieni kalastajakaupunki Thaimaan rannikolla. Kaupunki sijaitsee noin 200 kilometrin päässä Bangkokista, Thaimaan pääkaupungista. Varaa lentolippuja Cha-Amiin ja tee samalla hotellivaraus Cha-Amiin. Expedian kautta löydät myös autovuokraamot Cha-Amissa ja halpoja pakettimatkoja Cha-Amiin.

Suomesta Cha-Amiin pääsee lentämällä ensin Bangkokiin, josta matkaa voi jatkaa joko taksilla, bussilla tai junalla. Rauhallinen ja suojaisa Cha-Am on hyvän sijaintinsa ansiosta etenkin paikallisten thaimaalaisten turistien ja pohjoismaisten matkailijoiden suosiossa. Suuret länsimaiset turistimassat suuntaavat kaupunkiin harvoin. Cha-Amissa on pitkä hiekkaranta, joten se sopii myös rantalomailuun. Heinäkuusta lokakuuhun kestävä sadekausi ei ole voimakas Cha-Amissa.

Ravintoloita Cha-Amissa riittää, mutta ostosmahdollisuuksia ja iltaelämää on rajoitetusti. Suosittu Hua Hin sijaitsee kuitenkin vain 25 kilometrin päässä, joten lomaan voi yhdistää helposti päiväretken suurkaupungin vilinään. Cha-Amin alueen nähtävyyksiä ovat myös kansallispuisto sekä erilaiset temppelit ja palatsit.

Lennot Cha-Amiin Suomesta

Thaimaahan liikennöi useita lentoyhtiöitä. Suoria lentoja Cha-Amiin ei järjestetä Suomesta, mutta Finnair lentää suoria lentoja Helsingistä Bangkokiin. Lentoaika on noin kymmenen tuntia.

Varteenotettava vaihtoehto on myös Norwegian, joka tarjoaa halpoja lentoja Helsingistä Bangkokiin yhdellä välilaskulla esimerkiksi Oslon kautta. Reittiä Helsingistä Bangkokiin liikennöi myös Air China, jolloin välilasku tehdään Pekingissä. Matkaa suunnitellessa ja etenkin lasten kanssa matkustettaessa kannattaa ottaa huomioon, että välilaskut voivat pidentää matkan kokonaiskestoa jopa 15–20 tuntiin.

Malarian riski Thaimaan suurissa kaupungeissa ja rantalomakohteissa on pieni, eikä estolääkitystä tarvita. Rokotustodistus voidaan kuitenkin tarvita myös suomalaisilta, jos välilaskun kesto tietyissä maissa on kestänyt yli 12 tuntia. Ajankohtaiset säädökset kannattaa tarkistaa Thaimaan maahantulomääräyksistä. Suomen passilla maahan saapuvat eivät tarvitse erillistä viisumia. Lentämällä saapuville myönnetään yleensä 30 päivän oleskelulupa.

Lennot Cha-Amiin Bangkokin kautta

Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema (BKK) sijaitsee Bangkokissa noin 200 kilometrin päässä Cha-Amista. Lähes 25 kilometrin päässä Bangkokin keskustasta sijaitsevan lentoaseman kautta voi kulkea vuosittain jopa 45 miljoonaa matkustajaa. Jättimäisen terminaalirakennuksen rakennus- ja kehitystyöt ovat käynnissä jatkuvasti. Lentoasemalla on muun muassa oma vesi- ja voimalaitos.

Lentoasemalla on maksuttoman Wi-Fi-verkkoyhteyden lisäksi satoja internetkioskeja, joita voi käyttää verkon lyhytkestoiseen selaukseen, esimerkiksi sähköpostien lukemiseen. Turistien neuvontakeskuksesta voi saada apua ja tukea Thaimaan-matkaan. Asemalla on myös lukuisia ostosmahdollisuuksia sekä ravintoloita.

Lentomatkailun todellisilla ystävillä voi olla mahdollisuus varata Thaimaan sisäinen lento Bangkokista Hua Hinin lentoasemalle (HHQ), joka sijaitsee vain 25 kilometrin päässä Cha-Amista. Kausittain liikennöitävä lento kestää noin puolisen tuntia, joten se ei ole käytännössä nopeampi vaihtoehto Cha-Amiin asti matkustettaessa. Lento voi kuitenkin sopia seikkailunhaluisille. Lentojen varausmahdollisuudet vaihtelevat, koska Hua Hinin lentoasema on toisinaan myös suljettu.

Matkustaminen Bangkokista Cha-Amiin

Matkustaminen Bangkokin lentoasemalta Cha-Amiin onnistuu kätevästi joko taksilla, linja-autolla tai junalla. Taksi on nopein vaihtoehto matkustaa Cha-Amiin, ja matkan hinta on kohtuullinen pohjoismaiseen hintatasoon verrattuna. Bussit ja junat ovat edullisempia, mutta niiden hinnat ja aikataulut vaihtuvat usein. Ajankohtaiset tiedot kannattaakin tarkistaa aina ennen matkaan lähtöä. Bussilla tai minibussilla matka kestää muutaman tunnin – junalla noin 4–5 tuntia.

Thaimaan julkisen liikenteen aikataulujen täsmällisyys eroaa pohjoismaisesta kulttuurista. Junat voivat kulkea esimerkiksi puoli tuntia aikataulua edellä. Siksi asemille kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen lähtöaikaa. Bussit ovat useimmiten ilmastoituja, minkä vuoksi niissä voi olla miellyttävää matkustaa Cha-Amiin.

Autoa vuokrattaessa kannattaa muistaa, että Thaimaassa on vasemmanpuoleinen liikenne. Ajamista Bangkokista Cha-Amiin ei suositella ensikertalaisille eikä Thaimaan liikennekulttuuriin tottumattomille kuskeille. Varaa halpa lentolippu Cha-Amiin, Thaimaan rauhalliseen rantakohteeseen!

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

Nov 27, 2018

Kaikki sujui hyvin ja lento aikataulussaan.