Lisätietoja – Chennai

Tietoja Chennaista

Bengalinlahden ihmekaupunki odottaa sinua. Chennain temppelit, suositut rannat ja eeppiset basaarit takaavat ainutlaatuisen matkakokemuksen. Historialliset kadut toivottavat vuosittain tervetulleeksi enemmän matkailijoita kuin New Delhi tai Mumbai. Karnaattinen musiikki täyttää vilkkaat kadut, ja mausteisen sambarin tuoksu leijuu ilmassa. Ostoskeskukset ja huvipuistot sijaitsevat kävelymatkan päässä temppeleistä ja historiallisten taistelujen muistomerkeistä. Suuntaa Arignar Annan eläinpuistoon, Spencer Plazan ostoskeskukseen ja kansalliseen taidemuseoon. Temppelit ovat Chennain suosituimpia nähtävyyksiä. Kauniita ja mystisiä vierailukohteita ovat Kapaleeshwarin, Kalikambalin, Vadapalani Muruganin ja Anantha Padmanabha Swamyn temppelit. Vietä rento iltapäivä suosituilla Besant Nagarin ja Marinan rannoilla. Tämä ajaton kaupunki on ehdoton matkakohde jokaiselle innokkaalle matkailijalle. Tutustu Expedian huumaavan halpoihin lentohintoihin, ennen kuin varaat lennon Chennaihin, Etelä-Intian portille.

Lennot Chennaihin

Pääset kokemaan Chennain muinaiset rakennukset ja kadonneen viisauden, kun olet viisas ja varaat edulliset lennot Expedialta. Et tarvitse meditaatiogurun kärsivällisyyttä etsiessäsi parhaita lentohintoja. Sivustoltamme löydät edulliset lentoliput tuossa tuokiossa. Syötä hakukoneeseen matkustuspäivät ja lähtökaupunki, niin lentotarjoukset ovat pian ulottuvillasi.

Lentäen Chennaihin, Etelä-Intian portille

Kun varaat lennon Chennain kansainväliselle lentoasemalle (MAA), pääset nauttimaan hauskasta lomasta helposti. Hyödynnä edulliset hintamme Chennaihin ja nauti eloisasta kaupungista, joka on pullollaan ihania tuoksuja. Kun koittaa aika tutustua muihin Intian ihmeisiin tai palata kotiin, kannattaa hankkia jatko- tai paluulennot Chennain kansainväliseltä lentoasemalta Expedian kautta.

Chennain lentotarjoukset ja edulliset hotelliyöpymiset

Edullinen matka Intiaan voi myös olla mukava. Expedia etsii puolestasi parhaan lentojen ja luksushotellien yhdistelmän. Kun ostat matkan hyvään hintaan, matkakassasi riittää basaareista löytyviin aarteisiin, kuten silkkivaatteisiin, perinteisiin koruihin, pronssiesineisiin ja taiteeseen. Suunnittele edullinen matka Chennaihin ja hyödynnä all inclusive -pakettimme ja lentotarjouksemme.