Lennot - Intia

Parhaat kaupungit kohteessa Intia

Tietoa Intiasta

Lennot Intiaan

Arabianmeren ja Bengalinlahden välisellä niemimaalla sijaitseva jättiläismäinen Intia ei jätä kävijäänsä kylmäksi. Sen rannat hullaannuttavat rantalomailijat ja pohjoiset vuoristokylät houkuttelevat puoleensa seikkailunhaluisia. Intian eksoottisuus ja edullinen hintataso, mutta myös vuosituhantinen kulttuuri, legendaariset temppelit ja hindulaisuus ovat Intian valtteja. Goa ja Kerala, mutta myös pohjoinen Kashmir tarjoavat kävijälleen ikimuistoisia elämyksiä. Varaa nyt halvat lennot Intiaan tutustumaan kulttuurien kehtoon!

Lennot Intiaan

Helsingistä Delhiin pääsee Finnairin suoralla lennolla ja matka sinne kestää vain noin seitsemän tuntia! Muita hyviä lentovaihtoehtoja Helsinki-Vantaalta tarjoavat yhdellä välilaskulla Aeroflot Moskovan kautta, KLM Amsterdamin kautta ja Qatar Airways Dohan kautta. Voit varata lennot Intiaan näiltä yhtiöiltä ja lentoaikasi Helsingistä Delhiin jää silti 10 tunnin tietämiin. KLM:n ja Aeroflotin lennot ovat iltalentoja ja vain Qatar Airwaysin lento on yölento. Intian lentoliput ovat todella edullisia, ellet halua matkalle kiireisimmän sesongin aikaan. Muillakin yhtiöillä on yhden välilaskun lentoja Intiaan. Turkish Airways lentää sinne Istanbulin kautta ja British Airways Lontoon kautta. Kahdella välilaskulla Intiaan pääsee vieläkin useammalla lentoyhtiöllä.

Intian lennot laskeutuvat usein Mumbaihin, Chhatrapati Shivajin kansainväliselle lentoasemalle (BOM). Helpoin tapa siirtyä kentältä Mumbain keskustaan on siellä etukäteen maksettava, ns. kuponkitaksi. Sen sijaan ruuhka-aikoina juna on nopein, tosin junat ovat yleensä ääriään myöten täynnä! Busseja lentokentältä lähtee läheisille juna-asemille, ei Mumbain keskustaan.

Intian lento saattaa laskeutua myös Delhiin, Indira Gandhin kansainväliselle lentoasemalle (DEL). Voit varata kuponkitaksin saapumisaulasta heti tullin jälkeen, mutta jos saavut yöllä, erityisesti naisten on parasta varata hotellin oma kuljetus. Matka kaupunkiin kestää liikenteestä ja matkan määränpäästä riippuen puolesta tunnista ylöspäin. Jos matkasi suuntautuu myös kaupunkien ulkopuolelle eikä Intian liikenne pelota, autonvuokraus Intiassa onnistuu helposti jo lentokentältä. Auton vuokrausta ei suositella kokemattomille kuljettajille, ja pitkillä matkoilla juna saattaa olla autoa kätevämpi kulkupeli.

Lennot Intiaan lomamatkalle

Varaa halvat matkat Intiaan rantalomalle tai seikkailemaan! Muistathan, että Intiaan matkaavan tulee hankkia viisumi. Edullisimmillaan lennot Intiaan ovat syksyllä ja keväällä, kun säät ovat siellä mukavan lämpimät, mutta eivät vielä liian kuumat. Jos taas matkustat esimerkiksi joulusesongin aikaan tai lentoaikataulusi on tiukka, kannattaa lentotarjoukset Intiaan tarkistaa hyvissä ajoin. Lento Intiaan on yleensä hyvä varata parisen kuukautta etukäteen. Maan suuren koon vuoksi myös ilmasto vaihtelee valtavasti maan sisällä, mutta jo esimerkiksi toukokuussa keskilämpötilat hipovat 30 astetta. Vuoristossa taas lämpötilat ovat aivan toiset ja kesävaatteiden sijaan siellä tarvitaan varmuuden vuoksi myös lämmintä vaatetta. Jos olet menossa maahan sesonkien aikaan, esimerkiksi joulun tienoilla, kannattaa luultavasti varata hotelli Intiassa etukäteen.

Varaa lennot Intiaan Goalle! Goan ilmasto on kuuma ympäri vuoden, mutta kesällä Goalla satelee varsin usein. Silloin lämpötila kohoaa ja ilma on kostea. Otollisinta aikaa rantalomailuun Goalla on marraskuusta maaliskuuhun. Keralan ilmasto on pääasiassa kostea ja merellisen trooppinen. Kuumin kuukausi on heinäkuu, jolloin ylin keskilämpötila on yli 36 astetta. Kashmirin ilmasto taas vaihtelee subtrooppisesta kosteasta kuivan ja lauhkean ilmaston vuoristometsiin ja viileisiin alppiniittyihin. Lumihuippuisilla vuorilla ja jäätiköillä ilma on hyytävän kylmää.

Intian lennot kulttuurien kehtoon

Vaikka Goa mielletään rantalomapaikaksi, alueella on myös useita kaupunkeja ja luonnonsuojelualueita, joten koko lomaa ei ole pakko viettää rannalla. Suosituimpia rantaihmisten kohteita ovat pohjoisen Goan Calanguten ja Candolimin rannat. Etelä-Intiassa taas sijaitsee Keralan takavesien suistoalue, joka kattaa 1 500 kilometriä kanaaleja, jotka ovat yhteydessä viiteen suureen järveen. Suistoalueella liikutaan jokilaivoilla ja kanaalien varrella asuu suuri määrä ihmisiä. Voit tarkkailla alueen luontoa, upeita maisemia ja paikallisten elämänmenoa laivasta käsin!

Pohjoisen vuoristoseuduilla sijaitseva Dharamsalan vuoristokylä tunnetaan paikallisen tiibetiläisyhteisön ja Dalai Laman vuoksi. Joogaaminen ja meditointi on siellä helppoa lukuisten ashramien eli henkisten yhteisöjen ansiosta. Dharamsala tarjoaa reissaajalle myös upeat vaellusmahdollisuudet. Jos puolestaan suuntaat vielä pohjoisemmaksi, saavut Kashmirin laakson suurimpaan kaupunkiin Srinagariin. Kashmirissa sijaitsee myös maailman toiseksi korkein vuori K2, joka kohoaa merenpinnasta noin 8 611 metrin korkeuteen!

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Intia COVID-19:n takia?
Jos sinun täytyy vaihtaa tai peruuttaa lentosi COVID-19:n vuoksi, asiakaspalveluportaali tarjoaa tärkeää tietoa. Muistathan myös käydä läpi valitsemasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin varaat lennon kohteeseen Intia.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Intia meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Expedian avulla se on lastenleikkiä. Vaihe 1: anna haluamasi matkapäivät ja napsauta “Hae”-painiketta. Vaihe 2: valitse ruudun vasemmalla laidalla olevan “Joustavat muutoskäytännöt” -suodattimen alapuolelta “Ei muutosmaksua”. Vaihe 3: nappaa joustava ja halpa lentosi kohteeseen Intia.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Intia matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemia on aiheuttanut isoja muutoksia matkailuun. Jos suunnittelet meneväsi kohteeseen Intia, nämä vinkit auttavat sinua uusien haasteiden ja sääntöjen selvittämisessä:

 • Tee selvitys sekä kohteesi että lähtöpaikkasi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin teet varauksen. Tarkista myös, onko sinun noudatettava saapuessasi jonkinlaisia erikoiskäytäntöjä, kuten asennettava kontaktien jäljityssovellus.
 • Kun kuljet lentokentän turvatarkastukseen, älä riisu kasvomaskiasi. Sinua pyydetään jossain vaiheessa laskemaan sitä hetkiseksi henkilöllisyyden varmistamista varten. Kasvomaskin käyttämisestä kieltäytyviä matkustajia saatetaan sakottaa, ja heidät saatetaan saattaa ulos terminaalista.
 • Tartuntojen minimoimiseksi sinun tulee asettaa tarkastuskorttisi skannerin päälle itse ja nostaa se sitten ylös tarkistettavaksi. Älä ojenna tarkastuskorttia suoraan lentokentän työntekijälle.
 • Voit pakata käsimatkatavaroihin korkeintaan 100 ml käsihuuhdetta. Käsihuuhde täytyy poistaa käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksessa.
 • Tyhjennä taskustasi kaikki henkilökohtaiset tavarat, kuten vaikkapa lompakkosi, kolikkosi ja avaimesi, ja laita ne käsimatkatavaroihin tavarakaukalon sijasta. Näin turvatarkastuslinjastolla on mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä.
 • Pakkaa ruokatarvikkeesi läpinäkyvään muovipussiin ja pistä myös ne tavarakaukaloon. Kun otat ruokasi pois käsimatkatavaroista, on epätodennäköisempää, että lentokentän työntekijä joutuu koskemaan laukkuusi tarkistaakseen sen.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Intia?
Finnair liikennöi kohteeseen Intia tai sen lähelle, mukaan lukien kentälle Delhi (DEL-Indira Gandhin kansainvälinen lentoasema), jonne se tarjoaa 30 lentoa kuussa. Valitse lomapäiväsi ja varaa sitten lippusi hyvissä ajoin saadaksesi parhaan hinnan.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Intia?
Tee varauksesi ajoissa, harkitse lentämistä pienemmille sivulentokentille, vältä matkustamista suosittuina loma-aikoina – halpoja lentolippuja voi löytää useilla eri tavoilla! Lisäksi voit käyttää hyväksesi Expedian “Joustavat päivämäärät” -ominaisuutta. Hae lentoa kohteeseen Intia ja vertaile sitten läheisten päivien halpoja hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana kohteeseen Intia menevän lennon alin hinta oli .
Kuinka paljon lento kohteeseen Intia maksaa?
Kohteesta () lähtevät yhdensuuntaiset lennot maksoivat halvimmillaan viimeisten seitsemän päivän aikana. Samaan aikaan menopaluumatka kohteeseen Intia maksoi – . Jos löydät hyvän tarjouksen, nappaa se nopeasti – nämä hinnat eivät säily kauan.
Mitkä ovat kohteen Intia suosituimmat lentokentät?
Jos olet matkalla kohteeseen Intia, voit valita kätevimmän lentokentän muutamasta vaihtoehdosta. Nämä ovat joitain alueen vilkkaimmista:

 • Delhi (DEL-Indira Gandhin kansainvälinen lentoasema) – 15419 lentoa kuukaudessa.
 • Mumbai (BOM-Chhatrapati Shivajin kansainvälinen lentoasema) – 9689 lentoa kuukaudessa.
 • Bengaluru, Intia (BLR-Kempegowdan kansainvälinen lentoasema) – 7543 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Intia?
Viimeisten seitsemän päivän aikana kohteen Intia lennot maksoivat noin – . Hinnat riippuvat yleensä lennon lähtöajasta, lentoyhtiöstä, matkustusluokasta ja siitä, milloin varaat lentoliput.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Intia?
Huokein ajankohta ostaa lento kohteen Intia lomamatkaa varten on . Liput ovat tyyreimmillään kesän ja talven loma-aikoina, joten vältä varausten tekemistä silloin, mikäli mahdollista.
Kuinka kauan lento kohteeseen Intia kestää?
Lentosi kesto voi olla lyhyt tai pitkä riippuen siitä, mistä paikasta lentosi oikein lähtee. Jotta voisimme auttaa sinua helpommin järjestelemään matkaasi kohteeseen Intia, olemme laatineet luettelon muutaman suosituimman kotimaan reitin keskimääräisistä lentoajoista:

 • Mumbai (BOM-Chhatrapati Shivajin kansainvälinen lentoasema) → Delhi (DEL-Indira Gandhin kansainvälinen lentoasema): 2 tuntia ja 8 minuuttia
 • Bengaluru, Intia (BLR-Kempegowdan kansainvälinen lentoasema) → Delhi (DEL-Indira Gandhin kansainvälinen lentoasema): 2 tuntia ja 34 minuuttia
 • Srinagar (SXR-Sheikh Ul Alamin kansainvälinen lentokenttä) → Delhi (DEL-Indira Gandhin kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 35 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Intia?

 • Energinen ja kulturelli Mumbai on hyvä paikka aloittaa matkasi kohteeseen Intia. Tutustu suosittuihin turistinähtävyyksiin, kuten Gateway of India, käy ostoksilla tai nauti tämän kaupungin loistavasta ruokatarjonnasta sen monissa ruokapaikoissa. Valinta on täysin sinun!
 • Kohteessa Mumbai on yleisesti ottaen trooppinen savanni-ilmasto. Ennen kuin lähdet matkaan, kannattaa kuitenkin tarkistaa kohteesi säätiedotukset. Olipa tiedossa kylmää, kuumaa, sateista tai kuivaa säätä, aina on fiksua olla valmistautunut kaikkeen!
 • Pune, joka sijaitsee suurin piirtein 120 km kaakkoon kohteesta Mumbai, kannattaa myös ehdottomasti lisätä listalle. Tämän kohteen mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Lohgadin linnoitus – älä unohda vierailla täällä!