Lennot - Intia alkaen 287 €

Parhaat kaupungit kohteessa Intia

Halvimmat lennot kohteeseen Intia

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 287 € yhdensuuntaisille lennoille ja 449 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SriLankan Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Singapore Airlines
Qatar Airways
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Qatar Airways
Turkish Airlines
Turkish Airlines
SriLankan Airlines
Air France
Turkish Airlines
Air France
KLM
KLM
Singapore Airlines
Finnair
Air France
Qatar Airways

Tietoa Intiasta

Lennot Intiaan

Arabianmeren ja Bengalinlahden välisellä niemimaalla sijaitseva jättiläismäinen Intia ei jätä kävijäänsä kylmäksi. Sen rannat hullaannuttavat rantalomailijat ja pohjoiset vuoristokylät houkuttelevat puoleensa seikkailunhaluisia. Intian eksoottisuus ja edullinen hintataso, mutta myös vuosituhantinen kulttuuri, legendaariset temppelit ja hindulaisuus ovat Intian valtteja. Goa ja Kerala, mutta myös pohjoinen Kashmir tarjoavat kävijälleen ikimuistoisia elämyksiä. Varaa nyt halvat lennot Intiaan tutustumaan kulttuurien kehtoon!

Lennot Intiaan

Helsingistä Delhiin pääsee Finnairin suoralla lennolla ja matka sinne kestää vain noin seitsemän tuntia! Muita hyviä lentovaihtoehtoja Helsinki-Vantaalta tarjoavat yhdellä välilaskulla Aeroflot Moskovan kautta, KLM Amsterdamin kautta ja Qatar Airways Dohan kautta. Voit varata lennot Intiaan näiltä yhtiöiltä ja lentoaikasi Helsingistä Delhiin jää silti 10 tunnin tietämiin. KLM:n ja Aeroflotin lennot ovat iltalentoja ja vain Qatar Airwaysin lento on yölento. Intian lentoliput ovat todella edullisia, ellet halua matkalle kiireisimmän sesongin aikaan. Muillakin yhtiöillä on yhden välilaskun lentoja Intiaan. Turkish Airways lentää sinne Istanbulin kautta ja British Airways Lontoon kautta. Kahdella välilaskulla Intiaan pääsee vieläkin useammalla lentoyhtiöllä.

Intian lennot laskeutuvat usein Mumbaihin, Chhatrapati Shivajin kansainväliselle lentoasemalle (BOM). Helpoin tapa siirtyä kentältä Mumbain keskustaan on siellä etukäteen maksettava, ns. kuponkitaksi. Sen sijaan ruuhka-aikoina juna on nopein, tosin junat ovat yleensä ääriään myöten täynnä! Busseja lentokentältä lähtee läheisille juna-asemille, ei Mumbain keskustaan.

Intian lento saattaa laskeutua myös Delhiin, Indira Gandhin kansainväliselle lentoasemalle (DEL). Voit varata kuponkitaksin saapumisaulasta heti tullin jälkeen, mutta jos saavut yöllä, erityisesti naisten on parasta varata hotellin oma kuljetus. Matka kaupunkiin kestää liikenteestä ja matkan määränpäästä riippuen puolesta tunnista ylöspäin. Jos matkasi suuntautuu myös kaupunkien ulkopuolelle eikä Intian liikenne pelota, autonvuokraus Intiassa onnistuu helposti jo lentokentältä. Auton vuokrausta ei suositella kokemattomille kuljettajille, ja pitkillä matkoilla juna saattaa olla autoa kätevämpi kulkupeli.

Lennot Intiaan lomamatkalle

Varaa halvat matkat Intiaan rantalomalle tai seikkailemaan! Muistathan, että Intiaan matkaavan tulee hankkia viisumi. Edullisimmillaan lennot Intiaan ovat syksyllä ja keväällä, kun säät ovat siellä mukavan lämpimät, mutta eivät vielä liian kuumat. Jos taas matkustat esimerkiksi joulusesongin aikaan tai lentoaikataulusi on tiukka, kannattaa lentotarjoukset Intiaan tarkistaa hyvissä ajoin. Lento Intiaan on yleensä hyvä varata parisen kuukautta etukäteen. Maan suuren koon vuoksi myös ilmasto vaihtelee valtavasti maan sisällä, mutta jo esimerkiksi toukokuussa keskilämpötilat hipovat 30 astetta. Vuoristossa taas lämpötilat ovat aivan toiset ja kesävaatteiden sijaan siellä tarvitaan varmuuden vuoksi myös lämmintä vaatetta. Jos olet menossa maahan sesonkien aikaan, esimerkiksi joulun tienoilla, kannattaa luultavasti varata hotelli Intiassa etukäteen.

Varaa lennot Intiaan Goalle! Goan ilmasto on kuuma ympäri vuoden, mutta kesällä Goalla satelee varsin usein. Silloin lämpötila kohoaa ja ilma on kostea. Otollisinta aikaa rantalomailuun Goalla on marraskuusta maaliskuuhun. Keralan ilmasto on pääasiassa kostea ja merellisen trooppinen. Kuumin kuukausi on heinäkuu, jolloin ylin keskilämpötila on yli 36 astetta. Kashmirin ilmasto taas vaihtelee subtrooppisesta kosteasta kuivan ja lauhkean ilmaston vuoristometsiin ja viileisiin alppiniittyihin. Lumihuippuisilla vuorilla ja jäätiköillä ilma on hyytävän kylmää.

Intian lennot kulttuurien kehtoon

Vaikka Goa mielletään rantalomapaikaksi, alueella on myös useita kaupunkeja ja luonnonsuojelualueita, joten koko lomaa ei ole pakko viettää rannalla. Suosituimpia rantaihmisten kohteita ovat pohjoisen Goan Calanguten ja Candolimin rannat. Etelä-Intiassa taas sijaitsee Keralan takavesien suistoalue, joka kattaa 1 500 kilometriä kanaaleja, jotka ovat yhteydessä viiteen suureen järveen. Suistoalueella liikutaan jokilaivoilla ja kanaalien varrella asuu suuri määrä ihmisiä. Voit tarkkailla alueen luontoa, upeita maisemia ja paikallisten elämänmenoa laivasta käsin!

Pohjoisen vuoristoseuduilla sijaitseva Dharamsalan vuoristokylä tunnetaan paikallisen tiibetiläisyhteisön ja Dalai Laman vuoksi. Joogaaminen ja meditointi on siellä helppoa lukuisten ashramien eli henkisten yhteisöjen ansiosta. Dharamsala tarjoaa reissaajalle myös upeat vaellusmahdollisuudet. Jos puolestaan suuntaat vielä pohjoisemmaksi, saavut Kashmirin laakson suurimpaan kaupunkiin Srinagariin. Kashmirissa sijaitsee myös maailman toiseksi korkein vuori K2, joka kohoaa merenpinnasta noin 8 611 metrin korkeuteen!

Usein kysytyt kysymykset