Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Ciutadella de Menorca

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Ciutadella de Menorca

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Ciutadella de Menorca

Tietoja Menorcasta

Lennot Menorcalle

Välimerellä sijaitseva Menorca on Mallorcan lumoava sisarsaari Espanjan Baleaareilla. Luonnonkaunis saari kalastajakylineen, vanhoine kaupunkeineen ja raunioineen edustaa aitoa Espanjaa. Menorcalla on upeita uimarantoja enemmän kuin naapurisaarilla Mallorcalla ja Ibizalla yhteensä. Rannat tarjoavat jokaiselle jotakin: on pitkiä valkoisia hiekkarantoja ja pieniä luonnonvaraisia poukamia luolineen. Menorcassa vallitsee lämmin Välimeren ilmasto, joka on ihanteellinen loman viettoon. Menorcassa risteilee paljon erikokoisia polkuja ja teitä, ja saaren luonto on tutustumisen arvoinen. Polkupyörä tai aasi on paras kulkuväline saarella liikkumiseen. Menorca onkin lomakohteena polkupyöräilijöiden suuressa suosiossa. Menorca kuuluu myös Unescon Ihminen ja biosfääri -ohjelmaan.

Menorcan pääkaupungin Mahonin luonnonsatama on idyllinen, mutta entisestä pääkaupungista Ciutadellasta löytyy vieläkin viehättävämpi vanha kaupunki, jonka mukulakivikatujen varsilla on tunnelmallisia baareja, kahviloita, leipomoita ja vanhoja rakennuksia. Menorca ei ole varsinainen ostosparatiisi, kuten Mallorca, eikä siellä ole yhtä vilkasta yöelämää kuin Ibizalla. Siksi se soveltuukin parhaiten rauhallista lepolomaa etsivälle. Menorca on myös oivallinen lomakohde lapsiperheille. Expedian kautta löydät helposti sopivat lennot ja mukavan hotellimajoituksen.

Lentäminen Suomesta Menorcalle

Useat matkatoimistot järjestävät pakettimatkoja Menorcalle. Voit kuitenkin suunnitella matkasi itse ja varata sekä lennot että hotellin Expedian kautta. Omatoimimatkailijat voivat lentää Menorcalle esimerkiksi Lontoon tai Barcelonan kautta; Suomesta ei ole suoria reittilentoja Menorcalle. Esimerkiksi Norwegianilla tai Vuelingilla on usein hyvin edullisia suoria lentoja Helsingistä Barcelonaan tai Madridiin ja sieltä edelleen Mahonin lentoasemalle Menorcalla. Jatkoyhteys esimerkiksi Barcelonasta Mahoniin kestää vain noin 45 minuuttia, ja lentoja operoi yleensä Iberia tai Ryanair. Toinen vaihtoehto on lentää Mallorcalle ja jatkaa sieltä lautalla Menorcalle. Nopein lautta saarten välillä kulkee matkan kahdessa tunnissa.

Menorcalla on runsaasti eritasoista hotellimajoitusta. Expedian kautta voit tutustua myös majoitustarjontaan ja valita itsellesi sopivan hotellin. Valikoimassa on sekä pariskunnille sopivia rauhallisia hotelleja että lapsiperheille soveltuvia huoneistohotelleja uima-allasalueineen.

Lennot Mahonin lentoasemalle

Mahonin lentoasema sijaitsee noin 4,5 km lounaaseen Menorcan pääkaupungista Mahonista. Matkaa Ciutadellaan on noin 47 km. Mahonin lentoasemalla on 19 porttia, jotka on yhdistetty matkustajien kulkusilloilla pääterminaaliin. Mahonin lentoaseman kautta kulkee noin 2,5 miljoonaa ihmistä vuosittain. Koska Menorcan saari on suhteellisen pieni, auton vuokraaminen lentoasemalta on suositeltavaa. Sesonkiaikaan vuokra-auto kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen. Jos haluat vuokrata auton paikan päällä, autovuokraamot (mm. Avis, Europcar ja Hertz) sijaitsevat lentoaseman terminaalia vastapäätä. Jos et halua käyttää vuokra-autoa, lentoasemalta pääsee lomakohteeseen tai kaupunkiin myös taksilla tai edullisesti bussilla. Bussilinja 10 liikennöi Mahonin keskustan linja-autoasemalle, josta on jatkoyhteyksiä Menorcan saaren muihin kaupunkeihin ja lomakohteisiin. Vuoroväli sesonkiaikaan on puoli tuntia, muulloin bussit kulkevat kerran tunnissa.

Lennot Palma de Mallorcan lentoasemalle

Voit vaihtoehtoisesti matkustaa Menorcalle lentämällä ensin Mallorcan saarelle ja jatkamalla matkaa lautalla Alcudiasta Ciutadellaan. Expedian kautta löytyy paljon edullisia lentoja Mallorcaan. Koska Mallorca on suosittu lomakohde, reittivaihtoehtoja on myös runsaasti. Expedian kautta löydät varmasti nopeimman tai edullisimman lennon. Lentoaika Mallorcalle on nopeimmillaan noin 5–6 tuntia. Siihen sisältyy yksi välilasku esimerkiksi Barcelonassa. Lauttamatkan voi varata helposti online-palvelun kautta. Yhden hengen matka maksaa noin 50–100 euroa sesongin mukaan. Mallorcalta on myös lentoja Mahonin lentoasemalle, ja niitä operoivat mm. Liberia ja AirEuropa. Lentoaika on n. 35 minuuttia.