Pääosion alkuosa

Halvimmat lennot kohteeseen Delhi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Delhi

Lennot Delhiin

Toteuta unohtumaton kaupunkiloma Delhissä! Halpoja lentoja Delhiin on saatavilla Suomesta ja muista Euroopan maista. Expedian kautta voit löytää sekä lentoliput Delhiin että halpoja hotelleja Delhissä. Autonvuokraus Delhissä on mahdollista, mutta erittäin riskialtista suomalaisille paikallisen liikennekulttuurin ja vasemmanpuoleisen maantieliikenteen vuoksi.

Delhin suurkaupunkialue sisältää Intian pääkaupungin, New Delhin, joka on itsessään koko maan kulttuurin ja politiikan keskus. Delhissä voi kokea tuhansia vuosia vanhaa kulttuuria, taidetta ja tutustua vilkkaisiin ja värikkäisiin temppeleihin, basaarialueisiin sekä iltaelämään. Ravintoloista ja katukeittiöistä löytyy loistavia eksoottisia vaihtoehtoja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja matkabudjettiin.

Kaupunkilomalla Delhissä kannattaa muistaa, että uskonto on tärkeässä ja näkyvässä asemassa Intiassa. Polvet ja olkapäät on pidettävä peitettyinä, ja uskonnollisissa paikoissa pitää käyttäytyä ohjeiden mukaisesti. Matkustaminen junalla, taksilla ja bussilla on suosittua. Opasteet ja palvelut tarjotaan myös englanniksi, koska maa oli pitkään yksi Britannian tärkeimmistä siirtomaista.

Lennot Delhiin Suomesta

Suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Delhiin liikennöi Finnair. Lento kestää noin seitsemän tuntia. Muiden lentoyhtiöiden lentotarjoukset Delhiin mahdollistavat jatkolennon Euroopan kaupunkien kautta, esimerkiksi Airberlin liikennöi Berliinistä, Jet Airways Brysselistä, Air France Pariisista ja Aeroflot Moskovasta.

Hotellivaraukset on turvallisinta tehdä suoraan hotellin tai matkatoimiston kautta. Hotelleissa, ravintoloissa ja liikkeissä voi useimmiten maksaa kansainvälisillä luottokorteilla. Delhin alueelle matkustaminen on yleisesti ottaen turvallista, mutta Suomen ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoituksen tekemistä ennen matkustamista Intiaan etenkin, jos matka jatkuu muille alueille. Rokotukset ja malarian estolääkitys on hankittava ennen matkaa.

Turistiviisumin voi yleensä hakea ja maksaa joko ennen matkaa internetissä, tai viisumia voi hakea myös paikan päällä lentoasemalla. Muut kuin turistiviisumit on haettava etukäteen Helsingissä sijaitsevasta lähetystöstä. Viisumit ovat maksullisia, ja voimassa olevat hinnat sekä ajankohtaiset käytännöt kannattaa tarkistaa aina ennen matkaan lähtöä.

Lennot Indira Gandhin kansainväliselle lentoasemalle

Indira Gandhin kansainvälinen lentoasema on Intian suurin ja vilkkain lentoasema. Asema sijaitsee 16 kilometrin päässä pääkaupunki New Delhin keskustasta. Lentoasema on yksi maailman suurimpia ja tarjoaa palveluita vuosittain lähes 40 miljoonalle matkustajalle. Lentoasemalla liikennöidään kaikki kansainväliset lennot sekä jonkin verran kotimaan lentoja.

Metro on nopea tapa matkustaa lentoasemalta suoraan New Delhin keskustaan. Metrot kulkevat aamusta iltaan useita kertoja tunnissa, ja matka-aika on puolisen tuntia. Lippuja voi ostaa sekä aseman lipunmyynnistä että automaateista. Lentoaseman juna-asemalta on hyvät yhteydet Intian muihin kaupunkeihin, ja lippuja voi varata etukäteen internetissä. Juna on yleinen tapa matkustaa Intiassa, ja junien ilmastoidut VIP-osastot ovat usein eurooppalaisten matkustajien mieleen.

Muut liikenneyhteydet Delhin lentoasemalle

Bussilla matkustaminen on yleinen ja edullinen tapa liikkua Delhin kaupungissa. Delhin julkinen liikennelaitos liikennöi bussikuljetuksia lentoasemalle kaupungin keskustasta ja muista keskeisistä paikoista. Keskusta-alueella voi matkustaa myös yksityisten bussiyhtiöiden reiteillä. Turistien kannattaa ottaa huomioon, että bussit voivat olla erittäin täynnä matkustajia ja että bussien käyttö voi olla vaativaa ensikertalaisille.

Huijausyritysten estämiseksi lentoasema on tehnyt palvelusopimuksen tiettyjen taksiyhtiöiden kanssa. Luvalliset taksit odottavat saapuneiden lentojen terminaalin edessä. Takseissa on ilmastointi, digitaaliset matkamittarit sekä mahdollisuus maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Auton vuokraus on edullisinta ja vaivattominta, jos varaus on tehty etukäteen internetissä. Junien käyttöä kuitenkin suositellaan pitkien välimatkojen ja vaarallisen ruuhkaisen liikenteen vuoksi.

Lentoaseman terminaalien välillä kulkee bussi. Bussia voi käyttää, jos jatkolento suuntautuu joko Intian sisäisiin tai kansainvälisiin kohteisiin. Suunnittele matka Intian sydämeen ja varaa lentoliput Delhiin tänään!

Tietoa lennoista kohteeseen Delhi

Kohdelentokenttä Delhi
Kohdelentokentän IATA-koodi DEL

Suosittuja lentoja kohteeseen Delhi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.