Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Denpasar

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Denpasar

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Denpasar

Lennot Denpasar

Monet majoittuvat Denpasarissa vieraillessaan muissa Balin kohteissa. Tässä vilkkaassa, monikulttuurisessa kohteessa on runsaasti tarjottavaa. Vaikka uskomattoman kaunis luonto on kohteen valttikortti, kiehtovimpia nähtävyyksiä ovat lukemattomat hengelliset ja kulttuurikohteet, kuten Pura Agung Jagatnatan temppeli ja Balin museo. Matka Denpasariin saattaa edellyttää huolellista suunnittelua, sillä monet turistit lentävät tähän kohteeseen matkallaan muihin läheisiin kohteisiin.

Paras aika Denpasarissa lomailuun

Vilkkain kausi:

Vilkkain kausi Denpasarissa sijoittuu kesäkuun ja syyskuun välille. Silloin sää on miellyttävän lämmin ja muita vuodenaikoja kuivempi. Upean sään takia kesä–syyskuu on oikea aika suunnata nauttimaan Sanurin ja Kutan rantojen valkeista hiekkarannoista ja huumaavan lämpimistä vesistä. Lennot Denpasariin ovat tällöin kalleimmillaan, joten ne kannattaa hankkia hyvissä ajoin.

Välikausi:

Huhti- ja toukokuussa sää Denpasarissa on leuto, mutta koska sadekuuroja esiintyy, turistimassat pysyttelevät poissa. Jos satunnainen myrsky ei haittaa matkasuunnitelmiasi, tämä on hyvä aika vierailla Taman Wedhi Budayan galleriassa tai Pasar Badungin markkinoilla, joista pääset nauttimaan kaikessa rauhassa.

Hiljainen kausi:

Lokakuusta maaliskuuhun kestävällä sadekaudella lennot Denpasariin ovat edullisimmillaan. Suurin osa matkailijoista välttelee kosteaa ja sateista säätä, mutta ne, joita kostea ilma ei haittaa, viihtyvät varmasti Bhineka Jaya Cafen tai Genesis Hotel and Span rauhassa.

Denpasarin lentoasema ja matkat kentälle

Ngurah Rain kansainvälinen lentoasema (DPS)

Sijainti: 13 km Denpasarista etelään

Taksi ja vuokra-auto ovat suositeltavat vaihtoehdot liikkumiseen. Muissa kohteissa tämä voi olla kallista. Denpasarissa liikut kuitenkin taksilla tai vuokra-autolla yllättävän edullisesti. Niillä matka myös taittuu vain noin puolessa tunnissa. Paikallisbussilla matkustaminen on edullisempaa, mutta matka keskustaan kestää kauemmin.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Denpasar tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.