Lennot - Indonesia alkaen 394 €

Parhaat kaupungit kohteessa Indonesia

Halvimmat lennot kohteeseen Indonesia

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 394 € yhdensuuntaisille lennoille ja 761 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Etihad Airways
Air France
KLM
Qatar Airways
Turkish Airlines
SriLankan Airlines
Cathay Pacific
SAS
Singapore Airlines
Air France
KLM
Turkish Airlines
Air France
Qatar Airways
Qatar Airways
Etihad Airways
SAS
Singapore Airlines
Air Baltic

Tietoa Indonesiasta

Lennot Indonesiaan

Australian pohjoispuolella sijaitseva Indonesia tarjoaa paratiisimaiset olosuhteet rantalomailuun vuoden ympäri. Sen lisäksi se tarjoaa tuhansia saaria, luontomatkailua, sukelluskohteita, sademetsiä, alkuperäiskulttuuria ja herkullisia makuelämyksiä. Siellä voit kohdata myös äärimmäisyyksien pääkaupungin Jakartan sekä uskomattoman ystävällisiä ihmisiä. Varaa halvat lennot Indonesiaan kokemaan kaikki tämä ja paljon, paljon muuta!

Lennot Indonesiaan

Indonesian saarivaltion ainoa kansainvälinen lentoasema sijaitsee Jakartassa. Indonesiaan ei ole Helsingistä suoria lentoja, mutta pääset sinne yhden välilaskun lennolla lyhimmillään reilussa 17 tunnissa! Yhden välilaskun lento Indonesiaan Helsinki-Vantaalta löytyy ainakin Qatar Airwaysiltä. Lentoaika Helsingistä Qatariin on vain 5 tuntia 50 minuuttia ja välilasku Qatarin Dohassa on vaivaiset 2,5 tuntia. Jatkolennon lentoaika Jakartaan on enää 8,5 tuntia.

Pääset Indonesiaan myös Turkish Airlinesin lennolla Istanbulin kautta. Lentoaika sinne on 3 tuntia 25 minuuttia ja välilasku Istanbulissa on vain 3,5 tuntia. Jatkolento Jakartaan kestää puolestaan 11,5 tuntia. Tämänkin lennon kokonaislentoaika on vain 18 tuntia 45 minuuttia. On ehkä hyvä muistaa, että kaikki Indonesian lennot Helsingistä ovat yölentoja. Kahdella välilaskulla voit varata lentoliput Indonesiaan moneltakin eri yhtiöltä.

Indonesian lennot laskeutuvat Soekarno-Hattan kansainväliselle lentoasemalle (CGK). Se sijaitsee Jaavan saarella, Tangerangissa, 35 kilometrin päässä Jakartasta. Kentältä lähtevät useiden linja-autoyhtiöiden bussikuljetukset pääkaupungin keskustaan. Jos aiot jatkaa Jakartasta heti matkaa, lentokenttäbussi vie sinut Gambirin juna-asemalle. Matka-aika on noin 70 minuuttia liikenteen vilkkaudesta riippuen. Lentokentältä lähtee linja-autoja myös moniin muihin saaren kaupunkeihin. Lentokenttäbussit lähtevät saapuvien lentojen terminaalista 1A–1B–1C ja terminaalin 2F itäisestä siivestä. Lisäksi matkustajia palvelee kentän ja keskustan välillä nopea juna ja erilaiset taksivaihtoehdot. Myös autonvuokraus Indonesiassa onnistuu halutessasi jo suoraan lentokentältä. Auton ajamiseen vaaditaan suomalaisen ajokortin lisäksi autoliitosta saatava kansainvälinen ajokortti. Kaoottisen liikenteen vuoksi kuskin vuokraaminen saattaa olla hyvä vaihtoehto!

Lennot Indonesiaan ranta- ja aktiivilomalle

Varaa halvat matkat Indonesiaan aktiiviselle rantalomalle! Jos suuntaat maahan vilkkaimpina aikoina huhti–lokakuussa tai joulun aikaan, lentotarjoukset Indonesiaan kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin etukäteen. Paras aika matkan varaamiseksi on parisen kuukautta ennen lähtöä. Indonesia sijaitsee päiväntasaajan molemmin puolin, joten sen ilmasto on trooppinen. Sadekausi kestää tavallisesti lokakuusta huhtikuuhun. Sateita saadaan kohtuullisesti läpi vuoden, mutta eniten sadekaudella, jonka pituus ja ajankohta vaihtelevat Indonesian eri osissa. Lämpömittari pysyttelee ympäri vuoden 20–30 lämpöasteen väillä. Vuoristossa tosin saattaa olla iltaisin viileämpää. Sadekausi on yleensä voimakkaimmillaan tammi–helmikuussa, jolloin maahan matkustamista on ehkä parasta vältellä. Saattaa olla hyvä varata hotellit Indonesiassa etukäteen, sillä alue on kysytty lomakohde lähes vuoden ympäri. Varaa nyt halvat lennot Indonesiaan rantalomalle!

Vaikka Indonesia tunnetaan aurinkoisena rantalomakohteena, sen monipuolinen luonto tarjoaa mainiot olosuhteet myös aktiivimatkailuun. Indonesian tuhansista saarista suurimmat ovat Jaava, Sumatra, Borneo ja Papua. Jaavan saarella erityisesti pääkaupunki Jakarta on ehdoton nähtävyys. Balin ja Lombokin saaret taas ovat upeita ranta- ja sukelluskohteita.

Indonesian lennot luontomatkalle

Lento Indonesian toiselta reunalta toiselle kestää yli kuusi tuntia, joten myös luonnonolot ja kulttuuri vaihtelevat suuresti. Borneossa ja Sumatralla sijaitsevat mittaamattoman arvokkaat sademetsät. Sademetsien kuuluisimpia asukkaita orankeja on nykyisin vaikea nähdä, mutta näillä saarilla voi vielä päästä tutustumaan saarten alkuperäiskulttuuriin ja perinteiseen elämänmenoon. Borneo ja Sumatra sopivat elämyksistä ja seikkailuista pitävälle matkailijalle, joka on valmis tinkimään ylellisyyksistä. Suomalainen tarvitsee Indonesiaan viisumin. Sen voi hankkia etukäteen Indonesian suurlähetystöstä Helsingistä tai lentokentältä, Indonesiaan saapumisen jälkeen. Muista myös että passisi on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta Indonesiaan saapumisesta ja sinulla on oltava lentolippu maasta poistumiseksi. Huomioi myös matkustajilta perittävät lentokenttäverot, jotka maksetaan paikallisessa valuutassa lähtöselvityksessä!

Usein kysytyt kysymykset