Halvimmat lennot kohteeseen Jakarta

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Tietoa Jakartasta

Lennot Jakartaan

Indonesian pääkaupunki Jakarta on kymmenmiljoonainen pilvenpiirtäjien metropoli ja Indonesian eri kulttuurien sulatusuuni. Sen lisäksi että se tarjoaa kauniita uskonnollisia rakennuksia, upeita monumentteja, hauskoja teemapuistoja ja mielenkiintoisia museoita, kaupunki on myös maan kulttuurinen, poliittinen ja taloudellinen keskittymä. Myös Jakartan kymmenet torit tuovat kaupungin elämään oman, pikantin makunsa. Varaa halvat lennot Jakartaan ihmettelemään kaikkea tätä!

Lennot Jakartaan

Jaavan saaren luoteisosassa sijaitsevassa Jakartassa on saarivaltion ainoa kansainvälinen lentoasema. Jakartaan ei ole Helsingistä suoria lentoja, mutta pääset sinne yhden välilaskun lennolla parhaimmillaan 17,5 tunnissa! Yhden välilaskun lentoja Jakartaan Helsinki-Vantaalta löydät esimerkiksi Qatar Airwaysiltä Dohan kautta. Turkish Airlinesilla on toinen kätevä lentoreitti Helsingistä Jakartaan Istanbulin kautta. Tämänkin lennon kokonaislentoaika on vain vajaat 19 tuntia. Myös KLM liikennöi yhden välilaskun lennon Jakartaan Amsterdamin kautta, tosin pitkällä välilaskulla Schipholissa.

Jos haluat löytää mahdollisimman halvat matkat Jakartaan tai etsit viime hetken lähtöjä, voit varata lentoliput Jakartaan kahdella välilaskulla moneltakin eri yhtiöltä. Sinne lentävät ainakin Etihad Airways Lufthansan liikennöimällä lennolla Münchenin ja Abu Dhabin kautta ja British Airways Lontoon ja Singaporen kautta.

Jakartan lennot laskeutuvat Soekarno-Hattan kansainväliselle lentoasemalle (CGK). Se sijaitsee Tangerangissa, noin 30 kilometrin päässä Jakartasta. Kentältä kaupunkiin pääsee paikallisjunalla, lentokenttäbussilla tai erilaisilla taksivaihtoehdoilla. Bussit saapuvat Jakartan keskustassa sijaitsevalle Gambirin juna-asemalle. Matka kentältä kaupunkiin kestää noin 70 minuuttia liikenteen vilkkaudesta riippuen. Lentokenttäbussit lähtevät saapuvien lentojen terminaalista 1A–1B–1C ja terminaalin 2F itäisestä siivestä. Autonvuokraus Jakartassa on mahdollista jo suoraan lentokentältä. Liikenne on pääkaupungissa kaoottista ja ruuhkaista, joten jos aiot suunnata pääkaupungin ulkopuolelle, saattaa olla järkevää vuokrata auto vasta kaupungista poistuessa. Auton ajamiseen vaaditaan suomalaisen ajokortin lisäksi autoliitosta saatava kansainvälinen ajokortti. Jakartassa voit vuokrata autolle myös kuskin!

Lennot Jakartaan unohtumattomalle kaupunkilomalle

Varaa hotelli Jakartassa aktiiviselle kaupunkilomalle! Jos aiot matkustaa sesongin aikaan huhti–lokakuussa tai joulun ja uuden vuoden tienoilla, lentotarjoukset Jakartaan kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin etukäteen. Paras aika varata on noin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Jaavan saari sijaitsee päiväntasaajan molemmin puolin, joten Jakartan ilmasto on trooppinen ja sää on välillä todella kuuma. Lokakuusta huhtikuuhun saadaan silloin tällöin raikastavia sateita. Lämpötilat ovat ympäri vuoden lähempänä kolmea- kuin kahtakymmentä astetta. Vaikka sadekausi on voimakkaimmillaan tammi–helmikuussa, kaupunkiin voi matkustaa ympäri vuoden. Varaa nyt halvat lennot Jakartaan miljoonakaupungin sykkeeseen!

Jakarta on äärimmäisyyksien kaupunki, jossa loistohotellit ja slummihökkelit saattavat sijaita vieri vieressä. Jakartasta löydät kaikkea: hyvät ostosmahdollisuudet, indonesialaisen ruokakulttuurin parhaat antimet ja vilkkaan yöelämän. Jakarta on varsin turvallinen jättiläiskaupunki – toki normaalia varovaisuutta noudattaen. Liikkuminen paikasta toiseen vie valtavasti aikaa ja eksyminen on lähes väistämätöntä. Kannattaa muistaa tämä jo ennen kaupungille lähtöä, niin asialle voi vain nauraa sitten kun se tapahtuu! Silloin voi kävellä lähiravintolasta sieraimiin leijailevien tuoksun perässä ja istahtaa herkuttelemaan paikallisilla antimilla. Jos liikenneruuhkat ja autojen seassa puikkelehtivien mopojen pärinä alkaa tuntua liialliselta, kannattaa poiketa sisätiloihin tekemään ihania ostoslöytöjä!

Jakartan lennot kulttuurimatkalle

Taman Mini sijaitsee Kampung Rambutanin lähellä, noin 20 kilometriä Jakartan keskustasta etelään. Sen valtavalla puistoalueella tutustut Indonesian eri alueisiin, niiden historiaan ja arkkitehtuuriin ja näet eri alueille ominaisia rakennustyylejä, käsityöperinteitä ja vaatteita. Alueella järjestetään esityksiä ja siellä on useita ravintoloita, uima-allas, puutarhoja, museoita, teatteri, akvaario ja lintupuisto.

Suomalaiset tarvitsevat Indonesiaan viisumin. Voit hankkia sen joko etukäteen Indonesian suurlähetystöstä Helsingistä tai lentokentältä, maahan saapumisen jälkeen. Muistathan, että passisi on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan tulosta ja sinulla on oltava lentolippu maasta poistumiseksi. Muista myös matkustajilta perittävät lentokenttäverot, jotka maksetaan paikallisessa valuutassa lähtöselvityksessä!

Tietoa lennoista kohteeseen Jakarta

Kohdelentokenttä Jakarta
Kohdelentokentän IATA-koodi JKT

Suosittuja lentoja kohteeseen Jakarta

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.