Halvimmat lennot kohteeseen Dubai

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

Feb 13, 2019

Olimme mieheni kanssa matkalla ja istuimme 10 rivin päässä toisistamme. Olisi ollut kiva istua vierekkäin.

Dec 12, 2018

Lyhemmillä lennoilla viihdejärjestelmä on maksullinen. Yhtiö tarjoaa 2h ilmaisen wifin, joka kumminkin katkesi puhelimesta vartin jälkeen. Muuten ei huonoa sanottavaa, varsinkin pidemmillä lennoilla valitsen emiratesin uudelleen jos vain mahdollista

Lisätietoja – Dubai

Tietoja Dubaista

Lennot Dubaihin

Dubai on yksi maailman nykyaikaisimmista kaupungeista, ja siellä sijaitsee myös maailman korkein pilvenpiirtäjä Burj Khalifa. Viime vuosina Dubain suosio on kasvanut räjähdysmäisesti, ja nykyään myös Suomesta on suoria lentoja sinne.

Finnair lentää suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dubain kansainväliselle lentoasemalle. Monet muut lentoyhtiöt, kuten Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien omat lentoyhtiöt Emirates ja Etihad Airways, tarjoavat välilaskullisia vaihtoehtoja. Dubain kansainvälinen lentoasema on Emiratesin kotikenttä, ja lentoyhtiö tarjoaa säännöllisiä reittejä yli sataan maahan.

Lennot Dubaihin ovat suunnilleen samanhintaisia ympäri vuoden, mutta koska kyse on muslimimaasta, lentoja varatessa on Eurooppalaisten juhlapyhien lisäksi hyvä pitää mielessä myös islamilaisen maailman pyhät. Yksi niistä on paastokuukausi Ramadan, jonka aikana lennot voivat olla kalliimpia ja lentokentillä enemmän tungosta. Myös lentojen saaminen voi olla vaikeampaa niinä viikkoina, kun pyhiinvaeltajat palaavat kotiin tai kun ihmiset lähtevät Id al-Fitr –juhlan viettoon paaston päätyttyä.

Dubai on yksi Yhdistyneiden arabiemiirikuntien emiraateista sekä emiraatin suurin kaupunki. Se on myös koko Yhdistyneiden arabiemiirikuntien runsasväkisin kaupunki. Kaupunki on täynnä suurkaupungin sykettä sekä ylellisyyttä – perinteistä arabielämää unohtamatta. Matkustajat voivat nauttia auringosta ympäri vuoden, sillä kaupunki sijaitsee keskellä aavikkoa, ja lisäksi kaupungissa on useita upeita rantoja.

Lentäminen Suomesta Dubaihin

Lentoaika Helsingistä Dubaihin on reilut kuusi tuntia. Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle 30 päivän matkoilla. Muiden maiden kansalaisten on tarkistettava asia oman maansa suurlähetystöstä. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kk maahan saapumisesta. Lain mukaan passissa ei saa olla Israelin leimaa. Arabiemiirikuntien valuutta on dirhami. Rahan vaihtaminen käy helposti myös paikan päällä Dubaissa, ja lisäksi rahaa voi nostaa automaateista. Voi kuitenkin olla hyvä vaihtaa pieni määrä rahaa jo ennen matkaa.

Lennot Dubain kansainväliselle lentoasemalle

Dubain kansainvälinen lentoasema on Yhdistyneiden arabiemiraattikuntien vilkkain lentoasema. Sen läpi kulkee vuosittain kymmeniä miljoonia matkustajia ja sieltä liikennöidään lukuisiin kohteisiin ympäri maailman. Lentoasema toimii Emiratesin kotikenttänä ja koostuu kolmesta terminaalista, joiden välillä kulkee maksuton sukkulabussi.

Dubain kansainvälinen lentoasema sijaitsee reilun neljän kilometrin päässä Dubain keskustasta. Dubain lentokentän ja keskustan välillä kulkee Dubain metro. Punainen linja pysähtyy sekä terminaalissa 1 että terminaalissa 3. Vihreällä linjalla on pysäkki lähellä terminaalia 2 (Airport Free Zone), ja siirtyminen metroaseman ja terminaalin välillä käy helposti. Lisäksi lentoasemalta on kattavat linja-autoyhteydet Dubaihin ja muualle Emiraatteihin, kuten Abu Dhabiin. Lentoasemalta on tietenkin mahdollista ottaa myös taksi keskustaan tai vuokrata auto.

Hanki Expedian kautta edulliset lentoliput Dubaihin ja varaa samalla hotellihuone kaupungin keskustasta! Halutessasi voit myös vuokrata auton ja käydä todelliselle aavikkomatkalle.

Suosittuja lentoja kohteeseen Dubai

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.