Halvimmat lennot kohteeseen Glasgow

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 109 € yhdensuuntaisille lennoille ja 140 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Glasgow

Lennot Glasgow'hun

Glasgow'hun on tarjolla runsaasti halpoja lentoja ja tarjouslentoja useiden Ison-Britannian tärkeimpien lentoasemien kautta. Expedian avulla löydät halvimmat lentoliput Glasgow'hun sekä lisäksi edullisia hotelli- ja autonvuokraustarjouksia Glasgow'sta.

Glasgow'hun lentäminen on helppoa, sillä sinne on tarjolla runsaasti yhteyksiä monilta Ison-Britannian pääkentiltä. Turisteille on tarjolla useita lentoyhtiöitä ja lentoasemia, joiden avulla he pääsevät kohtuuetäisyydelle kaupungin sydämestä. Lisäksi lentoja Glasgow'hun on saatavilla kaikissa hintaluokissa.

Glasgow on väkiluvultaan Skotlannin suurin kaupunki ja sillä on monipuolinen historia. Glasgow soveltuu erinomaisesti lyhyiden kaupunkilomien kohteeksi esimerkiksi historiasta tai juhlimisesta pitäville. Sykkivästä yöelämästä aina kauniisiin kirkkoihin sekä maailmankuuluihin museoihin, Glasgow'sta löytyy jokaiselle jotakin.

Glasgow ja Skotlanti tarjoavat runsaasti mitä erilaisimpia ajanviettotapoja. Voit esimerkiksi käveleskellä kaupungin kauniilla mukulakivikaduilla tai tutustua Loch Lomondin järveen ja sen lähettyvillä sijaitsevaan Sterlingin kaupunkiin.

Glasgow'sta löytyy hotelleja sekä ylellistä luksusta tai mahdollisimman edullista majoitusta halajaville. Glasgow'ssa on satoja edullisia hotelleja, joiden avulla voit säästää rahasi kaupungin tarjontaan tutustumiseen – ja monipuolisten nähtävyyksien ansiosta tämä ei ole ollenkaan hullumpi vaihtoehto.

Kun varaat lennot Glasgow'hun Expedian kautta, voit hyödyntää lentotarjouksia ja monia muita etuja. Kun varaat lennot ja hotellit Glasgow'ssa pakettina, säästät entistä enemmän! Varaamalla myös vuokra-auton Glasgow'sta Expedian kautta voit säästää lisää.

Osta halvat lennot Glasgow'hun jo tänään – meidän avullamme se onnistuu helposti!

Lennot Glasgow'hun Ison-Britannian kenttien kautta

Expedia tarjoaa matkaajille laajan valikoiman halpoja lentoja Glasgow'hun lukuisilta laadukkailta lentoyhtiöiltä (muun muassa Air France, Iberia ja British Airways).

Jatkolento Lontoosta Glasgow'hun kestää noin tunnin, mutta Pohjois-Englannin kentiltä matka on huomattavasti lyhyempi. Suomalaisilta ei edellytetä viisumia maahantuloon, mutta EU:n ulkopuolisten maiden kansalaisilta sitä saatetaan vaatia.

Lennot Glasgow'n kansainväliselle lentoasemalle

Glasgow on Skotlannin toiseksi vilkkain lentoasema ja koko Ison-Britannian kahdeksanneksi vilkkain. Se palvelee vuosittain miljoonia matkustajia ja tarjoaa lentoja maailman kaikkiin eri kolkkiin. Suurin osa Skotlannin kansainvälisistä lennoista laskeutuukin Glasgow'n kansainväliselle lentoasemalle.

Vain 12 kilometriä Glasgow'n keskustan lounaispuolella sijaitseva kansainvälinen lentoasema tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet kaupunkiin. Lentoasemalta on säännöllinen bussiyhteys kaupungin keskustaan ympäri vuorokauden.

Tarjolla on muitakin vaihtoehtoja. Kun varaat vuokra-auton Glasgow'sta Expedian avulla, saat sen erittäin halvalla – ja voit nauttia Glasgow'n-lomastasi entistä monipuolisemmin. Ajomatka lentoasemalta kaupunkiin on melko helppo ja opasteet ovat selkeät.

Etsi halpoja lentoja Glasgow'hun, niin voit hankkia myös vuokra-auton ja hotellit Glasgow'sta entistä edullisemmin. Expedian helpon ja kätevän palvelun avulla voit nauttia tästä Skotlannin kauniista helmestä vaivattomasti. Varaa jo tänään!

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Glasgow tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Tietoa lennoista kohteeseen Glasgow

Kohdelentokenttä Edinburgh
Kohdelentokentän IATA-koodi EDI
Kohdekaupunki Edinburgh

Suosittuja lentoja kohteeseen Glasgow

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 109 € yhdensuuntaisille lennoille ja 140 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.