Halvimmat lennot kohteeseen Herning

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

Jun 6, 2019

OK

Tietoa Herningistä

Lennot Herningiin

Herningin tanskalaiskaupunki tunnetaan kiinnostavasta kulttuurielämästä, shoppailumahdollisuuksistaan ja kauneudestaan. Keski-Jyllannin alueella sijaitseva Herning vetää puoleensa myös vieraita konsertteihin ja kansainvälisille messuille. Messuja järjestetään kaupungin messukeskuksessa, joka on pohjoismaiden suurin. Messuvierailijoidenkin kannattaa varata aikaa kaupunkiin tutustumiseen, sillä siellä on paljon kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Herning on vilkas kaupunki, jossa on lähes 50 000 asukasta.

Herning sijaitsee 25 kilometrin päässä Karupin lentokentästä (KRP), jonne on useita lentoja päivittäin Kööpenhaminan lentokentältä (CPH). Helsinki-Vantaan kentältä (HEL) on puolestaan helppo löytää lennot Kööpenhaminaan. Aikaa matkaan menee muutama tunti, mikäli vaihto Kööpenhaminassa ei ole pitkä. Helsinki-Vantaalta lento Kööpenhaminaan Kastrupin kentälle vie hieman yli tunnin, ja Kastrupista Karupin kentälle matka kestää 50 minuuttia. Kööpenhaminasta voi myös matkustaa Herningiin junalla, sillä kaupungissa on juna-asema. Karupin kentältä Herningiin pääsee joko lentokenttätaksilla tai linja-autolla. Huomaathan, että Karupin kenttä on virallisesti nykyään nimeltään Midtjyllandsin lentokenttä.

Kun lentoliput Herningiin on varattu, kannattaa vielä muistaa vaihtaa valuuttaa, mikäli haluat tehdä sen etukäteen. Tanskan kruunuja voi myös nostaa paikan päällä automaatista.

Hyödynnä lentotarjoukset Herningiin ja tule nauttimaan kulttuurista

Herning tunnetaan erittäin kiinnostavasta kulttuuriannistaan. Kaupungissa on useita kiinnostavia museoita. HEART – Herning Museum of Contemporary Art on kiinnostava nykytaiteen museo, joka sijaitsee komeassa modernissa rakennuksessa. Siellä järjestetään maailmanluokan taidenäyttelyitä ja myös konsertteja. HEARTin lisäksi Herningissä on maineikas Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts -museo. Taiteilijapariskunnan 70-luvulla perustama museo sijaitsee hauskassa pyöreässä rakennuksessa. Esillä on tuhansia Tanskan maineikkaimpiin taiteilijoihin kuuluvan pariskunnan töitä.

Herningin vetonauloihin kuuluu myös sen ulkoilmamuseo, jossa esitellään paikallista maalaiselämää sellaisena kuin sitä vietettiin 1800-luvulla. Asiaankuuluvasti paikalla on myös talli hevosineen, sekä muita maatilan eläimiä. Nuorempaa ja vanhempaakin väkeä kiehtoo myös Herningin Autogalleriet. Siellä on esillä yli 100 klassista autoa sekä vanhoja moottoripyöriä.

Kesäaikaan Herning on myös vesipetojen kohde. Fulgsang-järven rannalle on keskustasta lyhyt matka, ja sen hiekkarannat sopivat erinomaisesti myös lasten pulikointiin. Lähiseudulla on kaksi muutakin rantaa, joille voi esimerkiksi pyöräillä. Pyöräily Herningin seudulla on muutenkin nautinnollinen tapa tutustua alueeseen. Kuten muuallakin Tanskassa, Herningissä puitteet pyöräilyyn ovat erinomaiset. Vuokra-auto Herningissä on kätevä silloin, jos matkaseurana on lapsia, jotka eivät jaksa pyöräillä monien kilometrien matkaa.

Kulinaristit viihtyvät myös Herningissä. Suurin osa ravintoloista sijaitsee keskustan kävelykatujen tuntumassa ja juna-aseman lähistöllä. Tanskalaisia herkkuja voi maistella esimerkiksi panimoravintolassa, ja Herningissä on myös hyvä tilaisuus herkutella pihveillä ja burgereilla. Herningin yöelämäkin on vilkasta, ja kaupungin baarit ja klubit sijaitsevat kaikki lähellä toisiaan. Monet kansainvälisesti tunnetut muusikot ovat keikkailleet kaupungissa. Herningissä on myös erinomaiset mahdollisuudet tehdä ostoksia.

Varaa halvat lennot Herningiin

Messukeskuksensa ansiosta Herning on suosittu kaupunki ympäri vuoden. Bisnesvieraiden ansiosta kaupungissa on myös hyvä hotellitarjonta. Kesällä kaupunki on eloisimmillaan, ja silloin pääsee nauttimaan museoiden lisäksi lähiseudun rannoista, ja pyöräilykin on hyvällä säällä miellyttävää. Talvella puolestaan voi nauttia taide-elämyksistä ja kodikkaasta tunnelmasta, ja pyöräilykin on useimmiten mahdollista. Syksyllä sää on myös usein kaunis, ja maisemia voi katsella silloinkin pyörän selästä. Heinäkuussa ja elokuussa vierailijoita on liikenteessä runsaimmin, mikä usein nostaa myös lentojen ja hotellien hintoja. Hyvä ratkaisu on siis ajoittaa loma Herningissä alkukesään tai myöhäiseen kevääseen. Silloin päivät ovat pitkiä ja sää todennäköisimmin aurinkoinen, mutta lento Herningiin ei vielä ole kalleimmillaan. Yöpyminen Herningissä on myös edullisempaa kuin keskikesällä.

Tietoa lennoista kohteeseen Herning

Kohdelentokenttä Billund
Kohdelentokentän IATA-koodi BLL
Kohdekaupunki Billund

Suosittuja lentoja kohteeseen Herning

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.