Pääosion alkuosa

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Itäiset Dolomiitit

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Itäiset Dolomiitit

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Tietoa itäisistä Dolomiiteista

Lennot itäisille Dolomiiteille

Itäiset Dolomiitit kuuluvat luontoa, liikkumista ja komeita maisemia arvostavien matkailijoiden ykköskohteisiin Euroopassa. Koillisessa Italiassa sijaitseva vuoristo kuuluu Alppeihin, ja sen tunnelmassa tuntuvat niin italialaiset kuin itävaltalaisetkin vaikutteet. Matkailijoille on luvassa huikeita vuoristomaisemia sekä erinomaiset mahdollisuudet harrastaa niin patikointia, kiipeilyä kuin lasketteluakin.

Matka itäisille Dolomiiteille kulkee esimerkiksi Verona-Villafrancan lentokentän (VRN) tai Venetsian Marco Polon (VCE) lentokentän kautta. Venetsiaan ja Veronaan pääsee Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL) suorillakin lennoilla, ja jos taas vaihto ei haittaa, on yhteyksiä useita päivässä. Venetsiasta ja Veronasta matkaa jatketaan Bellunoon, itäisten Dolomiittien alueen keskeisimpään kaupunkiin, esimerkiksi junalla tai linja-autolla. Matka Venetsiasta itäisille Dolomiiteille kestää reilut puolitoista tuntia, Veronasta yli kolme tuntia reitistä riippuen. Myös Milano voi olla pitemmästä etäisyydestä huolimatta kiinnostava vaihtoehto hyvien yhteyksiensä ansiosta. Halvat lennot itäisille Dolomiiteille on helppo löytää, sillä vaihtoehtoja on runsaasti.

Itäiset Dolomiitit on suosittu kohde etenkin kesällä ja talvella. Matkaa suunnitellessa kannattaa huomioida, että sesonkien ulkopuolella eli keväällä ja loppusyksystä aivan kaikkia palveluita ei välttämättä ole tarjolla. Silloin aktiivilomailu vaatii omatoimisuutta, tai itäisten Dolomiittien jylhiin maisemiin voi käydä tutustumassa esimerkiksi päiväretkellä Venetsiasta. Hotellit itäisillä Dolomiiteillä sijaitsevat seudun kylissä ja kaupungeissa. Loma itäisillä Dolomiiteilla voi siis sisältää yöpymisen useassa alueen kylässä Bellunossa majoittumisen sijaan. Alueella on myös vuoristomajoja, joissa patikoijat voivat viettää yönsä.

Lento itäisille Dolomiiteille on aktiivilomailijan unelma

Itäiset Dolomiitit kuuluvat Euroopan komeimpiin kohteisiin, joiden vetovoimaa lisää helppo pääsy. Vuoristokyliin on helppo matkustaa eri Italian kaupungeista, ja niistä on puolestaan helppo lähteä vaellukselle. Itäiset Dolomiitit tunnetaan myös mahtavana laskettelukohteena, ja talven aikana rinteille järjestetään suoria kuljetuksia useista alueen kohteista. Nähtävää ja tehtävää riittää myös muille kuin aktiivilomailijoille. Koska liikkuminen paikan päällä on helppoa, pääsee sykähdyttäviä vuoristomaisemia ja unohtumattomia auringonlaskuja ihastelemaan vaivattomasti. Seudun ravintoloissa taas pääsee nauttimaan italialaisen ja itävaltalaisen keittiön parhaasta annista, ja aterian kruunaavat paikalliset viinit.

Kesällä itäisille Dolomiiteille tullaan patikoimaan. Vuoristossa kulkee lukuisia eritasoisia vaellusreittejä. Niillä voi käydä kävelemässä päiväretken, mutta vuoristomajojen ansioista myös pitkien vaellusten toteuttaminen on helppoa. Itäisillä Dolomiiteilla kulkee myös Via Ferrata -kiipeilyreittejä. Ensimmäisen maailmansodan aikaan rakennetut reitit vaativat oman kiipeilyvarustuksensa, ja niitten juju on edetä erilaisia raudasta rakennettuja askelmia ja teräsvaijereita hyödyntäen. Osa vaatii aiempaa kiipeilykokemusta, osa ei. Seudulla voi myös tehdä pyöräretkiä. Hyvä ajankohta vierailuun kesällä ajoittuu kesä- tai heinäkuuhun; elokuussa lomanviettäjiä on erittäin paljon ja sää voi olla arvaamaton.

Talvella itäisten Dolomiittien vetovoima perustuu laskettelumahdollisuuksiin. Seudulla on lukuisia eritasoisia ja -pituisia laskettelurinteitä, joten tiedossa on monipuolinen laskettelumatka. Itäiset Dolomiitit sopivat myös perinteiseen maastohiihtämiseen. Osan matkasta voi taittaa hiihtohissillä, ja matkan varrella on useita taukopaikkoja. Ja jos kesällä kylissä on iloisia kesätapahtumia, talvella puolestaan tunnelmasta nautitaan esimerkiksi perinteisillä joulumarkkinoilla. Itäiset Dolomiitit sopivat kaikentasoisille luonnossa liikkujille, ja myös lapsiperheille.

Varaa lentoliput itäisille Dolomiiteille

Itsenäinen matkailija tutkii lentotarjouksia itäisille Dolomiiteille hyvissä ajoin ennen matkaa. Koska paikalle pääsee usealta lentokentältä, on hyvä vertailla hintoja huomioiden myös matkakustannukset, joita kertyy lentokentältä Bellunoon ja sieltä eteenpäin. Merkittävimmiltä kansainvälisiltä lentokentiltä on hyvät yhteydet itäisille Dolomiiteille, ja jatkomatkan junalla tai linja-autolla voi myös varata etukäteen. Italian hyvien yhteyksien ansioista vierailun itäisille Dolomiiteille voi yhdistää myös muitakin kohteita kattavaan matkaan.

Itäisillä Dolomiiteilla liikkuminen on sesonkiaikoina helppoa. Kylien välillä kulkee linja-autoja, ja matkaa voi myös taittaa hisseillä. Autovuokraamot itäisillä Dolomiiteilla ovat puolestaan aluetta laajemmin tutkivan itsenäisen matkailijan ilo.