Halvat lennot Jämsä

Halvimmat lennot kohteeseen Jämsä

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 118 € yhdensuuntaisille lennoille ja 235 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Jämsä

Jämsä: Lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Jämsä? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Jämsä. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot – Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Jämsä. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Jämsä tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta, voit olla varma, että olet varannut sopivimmat lennot edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Jämsä lentokenttä on?
Jos saavut tähän kohteeseen lentokoneella, sinun ei tarvitse valita mille lentoasemalle laskeudut. Kohteessa Jämsä on vain yksi lentokenttä – Jyväskylä (JYV).
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Jämsä?
Joka päivä kentän JYV kautta kulkee joka puolelta maailmaa kotoisin olevia matkustajia. Tämä lentoasema sijaitsee 65 km:n päässä kaupungin Jämsä keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Jämsä?
Kohteeseen Jämsä matkustaessasi lentoyhtiön valitseminen on helppoa – reitillä operoi vain yksi lentoyhtiö. Kannattaakin varata liput hyvissä ajoin etukäteen varmistaaksesi, että voit varata liput haluamillesi päiville.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jämsä?
FlexFlight tarjoaa useimmat lennot kohteeseen Jämsä. Suosituin tapa saapua tänne on valita lentoyhtiön FlexFlight lennot kohteesta Kallio.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Jämsä?
Suora lento helpottaa huomattavasti uuteen kohteeseen lentämistä, koska sinun ei tarvitse viettää pitkiä aikoja lentokentällä. Jos olet lentämässä kohteeseen Jämsä, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin lennetään noin 11 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Jämsä?
Suosituimmat lennot kohteeseen Jämsä lähtevät kentiltä Kamppi, Pasila ja Kallio.
Miten kauan lento kohteen Jämsä lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Kamppi ja Jämsä välillä on 45 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Pasila, lentoaika on suunnilleen 45 minuuttia, ja 45 minuuttia kohteesta Kallio.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Jämsä?
Kuten kuka tahansa kokenut matkustaja voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime tinkaan. Lippujen hinnat ovat yleensä kalliimmat juuri ennen lähtöä. Toinen loistava tapa varmistaa paras mahdollinen tarjous on kaikkien vaihtoehtojen vertailu. Jos määränpäässäsi on monia lentokenttiä, tarkista lentohinnat myös pienemmille lentoasemille. Ja viimeiseksi kannattaa muistaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä lennot yleensä maksavat ja varaudu ostamaan liput heti kun löydät hyvän tarjouksen. Parhaat tarjoukset eivät ole kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Jämsä?
Jos et ole valmistautunut etukäteen, lentäminen voi olla stressaavaa. Näiden hyödyllisten matkustusvinkkien avulla pääset kohteeseen Jämsä helposti.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa mahdollisimman stressitön matkustuskokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat: passi, matkustusasiakirjat, luottokortti ja kaikki tarpeelliset lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun on hyvä pistää lennolla tarvitsemasi tavarat, kuten läppärisi ja hyvä kirja. Mukaan kannattaa tietenkin myös pakata laturit, mukava matkatyyny ja melua vaimentavat korvakuulokkeet. Älä myöskään unohda jättää tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten hammasharjalle ja deodorantille, sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Kannattaa varmistaa, että matkalaukussasi ei ole mitään teräviä esineitä, kuten taskuveistä. Muihin käsimatkatavaroissa kiellettyihin esineisiin kuuluvat räjähtävät tai helposti syttyvät materiaalit, kuten aerosolit ja valkaisuaineet, sekä nesteet ja geelit, jos niiden tilavuus on enemmän kuin 100 millilitraa.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle kannattaa laittaa päälle mahdollisimman mukavat vaatteet. Väljät ja hengittävät vaatteet ovat parhaita, ja kannattaa muistaa pakata mukaan myös jotain lämmintä, koska lentokoneen matkustamossa on yleensä viileää. On hyvä idea pistää jalkaan tilavat ja matalakantaiset kengät, koska jalkasi ja nilkkasi saattavat turvota lennon aikana. Piikkarit ja vaelluskengät kannattaa suosiolla pakata matkalaukkuun.
  • Valitettavasti yksi pitkien lentojen riski on syvä laskimotukos, verihyytymäongelma, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen. Tältä välttyäksesi kannattaa venytellä jalkoja useasti lennon aikana. Tukisukkien tai -sukkahousujen käyttäminen voi myös alentaa riskiä.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Jämsä?
Turva kannattaa varautua jo paljon ennen lentoasemalle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Jämsä matkaavaan koneeseen ilman sen suurempia ongelmia. Näiden vinkkien avulla voit aloittaa matkasi parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Pidä passisi ja maihinnousukorttisi ulottuvillasi. Ne pitää näyttää ensimmäiseksi turvatarkastuksessa.
  • Turvatarkastuksessa sinun pitää poistaa kaikki, mikä voi mahdollisesti laukaista hälytyksen. Näihin tavaroihin kuuluvat puhelimet ja korvakuulokkeet sekä vyöt ja takit. Ne kaikki läpivalaistaan erikseen.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten puhelin ja läppäri, tullaan myös skannaamaan erikseen.
  • Poista kaikki nesteet ja geelit käsimatkatavaroista. Ne pitää usein lähettää läpivalaisulaitteeseen erikseen. Jokainen tuote saa olla korkeintaan 100 millilitran kokoinen ja kaikkien tuotteiden tulee mahtua yhteen litran vetoiseen ja läpinäkyvään minigrip-pussiin.
  • Joudut ehkä myös riisumaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan skannata. Kannattaa siis pistää jalkaan kevyet lenkkarit.
  • Lentoyhtiöt eivät salli mitään teräviä esineitä tai taskuveitsiä käsimatkatavaroissa. Jos haluat ottaa tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, pakkaa ne ruumaan menevään matkalaukkuusi.

Tietoa lennoista kohteeseen Jämsä
Kohdelentokenttä
Jyväskylä
Kohdelentokentän IATA-koodi
JYV
Kohdekaupunki
Jyväskylä
Menopaluumatkan hinta
235 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Jämsä

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 118 € yhdensuuntaisille lennoille ja 235 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair