Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Kanton

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Kanton

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Kanton

Lennot Guangzhouhun

Täynnä perinteisiä symboleja, kiinalaista kulttuuria ja kaupungin valoja oleva Guangzhou on erinomainen paikka aloittaa Kiinan-matka. Koska Hongkong ja monet vanhat kylät ovat vain lyhyen ajomatkan päässä, voit vaihtaa kaupungin maaseutuun, romanttisen trendikkääseen ja taiteet luontoon koska tahansa.

Lennot Guangzhouhun

Edulliset Guangzhoun-lennot voivat joskus olla kiven takana, mutta varaamalla lennot Expedian kautta hakeminen helpottuu. Kun tutustut kauttamme varattaviin Guangzhoun-lentoihin, saat myös lennosta tarkat tiedot kuten konetyypin, aikataulun, yhteyksien määrän ja hinnoittelun. Parhaat tarjoukset merkitään aina selkeästi, jotta hyvät alennukset eivät mene sinulta ohi. Expedia.fi mahdollistaa myös suosikkilentoyhtiön käyttämisen sekä eri lentoyhtiöiden yhdistämisen parempien tarjousten saamiseksi.

Tekemällä myös hotellivarauksen saatat saada Guangzhoun-lomasi entistäkin edullisemmin. Lomapaketti on paitsi edullinen ja kätevä, se säästää rahaa myös Guangzhoun-lentojen hinnoissa. Majoitusvaihtoehtoja on paljon hyvässä paikassa sijaitsevista motelleista joenvarsihotelleihin, joten sopiva majoitus löytyy varmasti. Kun tiedät majoituksen olevan kunnossa jo ennen kuin astut ulos koneesta, voit saapua rennolla mielellä tähän taianomaiseen kaupunkiin.

Kun varaat koko lomasi osoitteesta Expedia.fi, näet lennot ja majoitukset samassa matkasuunnitelmassa. Koska varaus käy niin nopeasti, sinulle jää runsaasti aikaa suunnitella jokiristeilyjä, päiväretkiä ja kaupunkikiertoajeluja.

Tietoa lennoista kohteeseen