Halvimmat lennot kohteeseen Kefalonia

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Kefalonia

Lennot Kefaloniaan

Kefalonia on Kreikalle kuuluva saari Joonianmeressä. Kefalonia on myös suosittu matkakohde, minkä ansiosta siellä on myös oma lentoasema. Lentoasemalle on suurimmaksi osaksi lomalentoja ja reittilentoja sesonkiaikaan kesällä, mutta sinne on myös muutama ympärivuotinen säännöllinen lentoyhteys. Expedian sivustolla on mahdollista vertailla parhaita lentotarjouksia Kefaloniaan ja varata itselle sopivimmat lennot. Samalla on myös mahdollista varata hotellihuone Kefaloniassa, miltä puolelta saarta tahansa.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on mahdollista lentää yhdellä vaihdolla Kefaloniaan Ateenan kautta. Kesäsesongin aikaan mahdollisia lentoyhteyksiä on enemmän, tosin myös silloin voi olla helpointa varata lennot Kefaloniaan Ateenan kautta. Expedian tarjoamat pakettitarjoukset Kefaloniaan tarjoavat kätevän tavan varata lennot ja hotelli samalla kertaa, minkä lisäksi pakettimatkat saattavat myös olla edullisempia kuin lentojen ja hotellin varaaminen erikseen.

Kefaloniassa on paljon nähtävää. Saarella on monia kuuluisia hiekkarantoja, joiden rantoja huuhtoo kristallinkirkas ja pitkälle syksyyn lämpimänä pysyvä vesi. Kefalonian saarella on monia upeita luonnonmuodostelmia, joista kuuluisin on ehkä Melissanin luola, jonka pohjalle on syntynyt järvi. Kefaloniassa on myös paljon historiallisia rakennuksia ja hyvin säilyneitä keskustoja, esimerkiksi pääkaupunki Argostolissa. Koska Kefalonia on saari, auton vuokraaminen Kefaloniassa on todella hyvä idea, sillä omalla autolla saaren kaikkiin eri kolkkiin pääsee tutustumaan helposti.

Lentäminen Suomesta Kefaloniaan

Kefalonia on ennen kaikkea kesäkohde, mistä johtuen sinne on huomattavasti enemmän lentoja kesäaikaan kuin talviaikaan. Kreikan kesä alkaa kuitenkin jo aikaisin keväällä ja jatkuu pitkälle syksyyn. Käytännössä ainoa säännöllinen lentoyhteys eri saarten välisten lentojen lisäksi on Kefalonian ja Ateenan välinen yhteys, minkä vuoksi saarelle matkustavat vaihtavat yleensä konetta nimenomaan Ateenassa. Kreikka on EU- ja euromaa, minkä ansiosta lentokentältä voi jatkaa suoraan kohti hotellia.

Lennot Kefalonian kansainväliselle lentoasemalle

Kefalonian kansainvälinen lentoasema sijaitsee saaren pääkaupungin Argostolin eteläpuolella. Lentoaseman läpi kulkee vuodessa noin puoli miljoonaa matkustajaa, suurin osa heistä kesäsesongin aikaan. Lentoaseman ja Argostolin välinen etäisyys on noin kahdeksan kilometriä. Lentoasemalta ei ole turhan pitkä matka muihinkaan paikkoihin Kefalonian saarella, sillä esimerkiksi Sami saaren vastarannalla on noin 30 kilometrin päässä ja jopa aivan saaren pohjoiskärjessä sijaitseva Fiskardo vain reilun 60 kilometrin päässä. Lentoasemalta lennetään kesäsesongin aikaan lukuisiin eri kohteisiin Euroopassa, muun muassa Tukholmaan, Osloon ja Wieniin, mutta valitettavasti suoraa yhteyttä Helsinki-Vantaan kansainväliselle lentoasemalle ei ainakaan tätä kirjoitettaessa ole. Koska Suomesta lennettäessä konetta on vaihdettava, kokonaismatka-aika määräytyy välilaskun keston mukaan. Nopeimmillaan lento Ateenan kautta kestää noin kuusi tuntia.

Kefalonian lentoasemalla on erittäin rajoitetusti bussiyhteyksiä, joten yleensä paras ja jopa ainoa tapa siirtyä lentoasemalta muualle on taksi tai etukäteen verkon kautta varattu kuljetus. Taksi Argostoliin ei kuitenkaan maksa paljon, ja hinta on kiinteä. Argostolista on mahdollista ottaa bussi muihin paikkoihin saarella. Busseja kulkee kuitenkin vain muutama päivässä, joten ne eivät monestikaan ole kaikkein käytännöllisin vaihtoehto. Omasta hotellista kannattaa myös kysyä, jos sieltä voitaisiin järjestää kuljetus lentoasemalta hotellille. Verkon kautta on myös mahdollista varata etukäteen kuljetus lentoasemalta omaan kohteeseen kiinteään hintaan, joten ennen matkaa kannattaa käydä tutustumassa eri verkkosivustoihin ja etsiä itseä eniten miellyttävä vaihtoehto.

Kefalonian lentoasemalta voi myös vuokrata auton, ja omalla autolla saareen tutustuminen käy leikiten. Etäisyydet ja ajoajat ovat lyhyitä, joten oma vuokra-auto saattaa hyvinkin olla paras vaihtoehto siirtyä lentoasemalta hotellille.

Tietoa lennoista kohteeseen Kefalonia

Kohdelentokenttä Kefalonia
Kohdelentokentän IATA-koodi GPA

Suosittuja lentoja kohteeseen Kefalonia

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.