Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Ko Lanta

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Ko Lanta

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Ko Lanta

Lennot Ko Lantalle

Ko Lanta (käytetään myös kirjoitusasua Koh Lanta) on muutamasta saaresta muodostuva saariryhmä Andamaninmerellä Thaimaassa. Turismi on keskittynyt etenkin Ko Lanta Yain saarelle, ja yleensä Ko Lantasta puhuttaessa tarkoitetaan nimenomaan Ko Lanta Yaita. Ko Lantalla ei ole omaa lentoasemaa, mutta Krabin lentoasema sijaitsee suhteellisen lähellä saariryhmää. Verkon kautta onkin helppo löytää hyviä lentotarjouksia Ko Lantalle. Koska saari on tunnettu etenkin rantalomakohteena, myös pakettimatkoja on paljon tarjolla.

Talvisesongin aikaan Finnair on lentänyt suoria lentoja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta Krabin lentoasemalle. Muina aikoina perille on lennettävä esimerkiksi Bangkokin kautta, jonne on suoria lentoja Helsingistä ympäri vuoden. Halvat lennot Ko Lantalle löytyvät helposti verkosta, ja verkossa eri lentovaihtoehtoja on helppo verrata keskenään. Saarella on hotelleja kaikkiin makuihin, aina reppureissaajien suosimista rantabungaloweista ja perhehotelleista viiden tähden luksushotelleihin, joten myös hotelli Ko Lantalla on helppo varata.

Ko Lantalla on useita upeita rantoja, jotka suorastaan kutsuvat uimaan ja nauttimaan auringosta. Saarella on monta lapsiystävällistä rantaa, ja koska Ko Lanta on rauhallinen matkakohde, se sopii erittäin hyvin myös lapsiperheille. Uimisen lisäksi merellä voi harrastaa kaikenlaista muutakin, esimerkiksi snorklata, sukeltaa ja käydä veneretkillä. Saaren keskiosien vuoret tarjoavat erilaista upeaa katsottavaa, ja Ko Lantalla voi tietenkin myös nauttia thaimaalaisen keittiön herkuista. Auton vuokraaminen Ko Lantalla on myös harkitsemisen arvoinen asia.

Lentäminen Suomesta Ko Lantalle

Internetin avulla eri lentovaihtoehtoja on hyvä verrata ja lentoliput Ko Lantalle helppo varata. Suora lento kestää noin kymmenen tuntia, mutta suoria lentoja on sen verran harvoin, että perille on monesti lennettävä jopa kahdella välilaskulla. Suomalaiset matkustajat saavat oleskella Thaimaassa 30 päivää ilman viisumia.

Lennot Krabin lentoasemalle

Krabin lentoasema on lähimpänä Ko Lantaa sijaitseva kansainvälinen lentoasema. Lentoasema vastaanottaa vuodessa noin miljoona matkustajaa. Sieltä lennetään suurimmaksi osaksi Aasian sisäisiä lentoja, mutta Finnair on lentänyt talvisesongin aikaan Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta suoraan Krabiin, mikä helpottaa suomalaisten matkustajien matkantekoa. Jos suoraa lentoa ei tiettynä päivänä ole tarjolla, perille pääsee joka tapauksessa aina helposti Bangkokin kautta. Lisäksi Krabin lentoasemalle voi lentää muun muassa Hongkongin, Singaporen ja Shanghain kautta.

Krabin lentoasemalta ei ole linja-auto- tai junayhteyttä Ko Lantalle. Matkustajilla on kuitenkin monia tapoja siirtyä lentoasemalta omalle hotellilleen. Pakettimatkoissa kuljetus lentoasemalta hotellille sisältyy monesti matkan hintaan. Yksi mahdollisuus on kysyä, voiko oma hotelli järjestää kuljetuksen. Se on helpoin tapa siirtyä hotellille, mutta kaikki hotellit eivät järjestä kuljetuksia ja kuljetuksen hinta nousee yleensä suhteellisen korkeaksi. Muita vaihtoehtoja ovat muun muassa taksi, minibussi, laiva ja vuokra-auto. Laivat kulkevat yleensä vain talvisesongin aikaan. Lentoasemalta on silloin siirryttävä ensin minibussilla tai taksilla Krabin satamaan. Laivamatka kestää noin kolme tuntia. Laiva ei ole kuitenkaan ainoa vaihtoehto, sillä Ko Lantan saaret sijaitsevat niin lähellä toisiaan ja Thaimaan mannerta, että Ko Lantalle voi myös ajaa suoraan. Matkaan kuuluu tosin kaksi lyhyttä lauttamatkaa, ja matka-aika on tällöin yleensä noin kolme tuntia. Minibussi on taksia halvempi vaihtoehto, mutta toisaalta minibussi on luonnollisesti myös taksia ahtaampi, sillä matkustajia on enemmän. Yksi vaihtoehto on vuokrata auto lentoasemalta ja ajaa itse Ko Lantalle. Useat kansainväliset autonvuokrausyritykset toimivat Krabin lentoasemalla, mikä helpottaa auton varaamista. Ko Lantalla on rantoja jokaiseen makuun, joten auton tai skootterin vuokraaminen on hyvä idea, jos haluaa tutustua koko saareen.