Halvat lennot Konstanz

Halvimmat lennot kohteeseen Konstanz

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana yhdensuuntaisille lennoille ja 150 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Scandinavian Airlines

Lisätietoja – Konstanz

Konstanz: Lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Konstanz? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Konstanz. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot – Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Konstanz. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Konstanz tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta, voit olla varma, että olet varannut sopivimmat lennot edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Konstanz lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentäen, sinun ei tarvitse valita mille lentoasemalle laskeudut. Kohteessa Konstanz on vain yksi lentokenttä – Zürich (ZRH).
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Konstanz?
Ennen kuin varaat lennot kohteeseen Konstanz, on hyvä idea tarkistaa, mikä lentoasema on itsellesi sopivin. ZRH sijaitsee 50 km:n päässä keskusta-alueelta. Jos määränpääsi on Friedrichshafen (FDH-Friedrichshafen - Bodenjärvi), olet kentälle saapuessasi suurin piirtein 25 km:n päässä keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Konstanz?
Kohteeseen Konstanz lentää 49 lentoyhtiötä 164 kentältä ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Konstanz?
SWISS ja British Airways tarjoavat suurimman osan lennoista kohteeseen Konstanz. Yksi yleisimmistä tavoista matkustaa tänne on valita lentoyhtiön SWISS lennot kohteesta Lontoo.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Konstanz?
Suora lento tekee uuteen kohteeseen lentämisestä yksinkertaisempaa, koska sinun ei tarvitse viettää pitkiä aikoja lentokentällä. Jos olet lentämässä kohteeseen Konstanz, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin operoidaan 2 064 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Konstanz?
Suosituimmat lennot kohteeseen Konstanz lähtevät kentiltä Vanhakaupunki, Ashford ja Kennington.
Miten kauan lento kohteen Konstanz lentokentälle kestää?
Jos olet suuntaamassa kohteeseen Konstanz kohteesta Vanhakaupunki, lentoaika on suunnilleen 2 tuntia ja 37 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Ashford, lentoaika on suurin piirtein 1 tunti ja 55 minuuttia. Kennington taas on suurin piirtein 1 tunti ja 46 minuuttia lentomatkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Konstanz?
Kuten kuka tahansa kokenut matkustaja voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime minuutille. Hinnat ovat yleensä korkeammat mitä lähemmäksi lähtöpäivä tulee. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kohteessa useampia lentokenttiä. Lippujen hinnat vaihtelevat yleensä lentokentittäin. Kannattaa myös aina vertailla eri lentoyhtiöiden lippuhintoja. Ja viimeiseksi kannattaa valmistautua ostamaan lennot heti, jos löydät hyvän tarjouksen. Tarjoukset eivät ole yleensä voimassa kauaa! Pienellä vaivalla ja tuurilla löydät taatusti itsellesi sopivat lentoliput.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Konstanz?
Mistä oletkin lähdössä matkalle, lentäminen voi olla mukava kokemus, jos olet valmistautunut siihen hyvissä ajoin etukäteen. Olemme koonneet listan hyödyllisiä matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen Konstanz ongelmitta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Matkustaminen voi olla stressitön kokemus, jos mukanasi on oikeat tavarat. Ensiksi on hyvä pakata pari kosmetiikkatuotetta, kuten deodorantti ja hammasharja, ylimääräiset sukat ja hyvä kirja. Seuraavaksi laukkuun kannattaa laittaa elektroniset laitteet, laturit ja tarpeelliset lääkkeet, sekä tarvittaessa kunnollinen matkatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä käteistä.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt tavarat vaihtelevat eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa tuoda mukaan lennolle. Näihin lukeutuvat veitset, sakset, aerosolit ja ilotulitteet. Urheiluvälineitä, kuten pesäpallomailoja, ja esineitä, jotka voisivat satuttaa muita ihmisiä, kuten tuliaseita ja ammuksia, ei voi myöskään tuoda matkustamoon.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle kannattaa laittaa päälle mahdollisimman mukavat vaatteet. Väljät ja hengittävät vaatteet ovat parhaita, ja kannattaa muistaa pakata mukaan myös jotain lämmintä, jos sinulle tulee yleensä kylmä lentokoneen matkustamossa. On hyvä idea pistää jalkaan tilavat ja matalakantaiset kengät, koska jalkasi saattavat turvota matkan aikana. Piikkarit ja raskaat saappaat kannattaa suosiolla jättää kotiin tai pakata matkalaukkuun.
  • Valitettavasti yksi pitkien lentojen riski on syvä laskimotukos, laskimoon muodostunut verihyytymä, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen. Välttyäksesi tältä kannattaa venytellä jalkoja ja kävellä matkustamossa useasti matkan aikana. Tukisukkahousujen tai -sukkien käyttäminen on myös hyvä idea riskin vähentämiseksi.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Konstanz?
Turvallisuustarkastukseen kannattaa varautua jo hyvissä ajoin ennen lentoasemalle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Konstanz matkalla olevaan koneeseen nopeasti ja vaivatta. Näiden vinkkien avulla voit aloittaa lomasi parhaalla tavalla:

  • Varmista, että passisi ja maihinnousukorttisi ovat ulottuvillasi. Ne tulee esittää ensiksi turvatarkastuksessa.
  • Sen jälkeen sekä sinut että mukanasi olevat tavarat skannataan. Prosessin helpottamiseksi kannattaa poistaa kaikki tavarat, mitkä voivat aiheuttaa hälytyksen. Henkilökohtaiset tavarat, kuten takki, vyö ja kuulokkeet, pitää pistää läpivalaisulaitteeseen.
  • Kaikki elektroniset laitteesi, kuten puhelin ja läppäri, pitää myös skannata erikseen.
  • Kaikkien nesteiden ja geelien, kuten shampoiden ja käsirasvojen, jotka haluat ottaa mukaan lennolle, täytyy olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Kaikkien kosmetiikkatuotteiden täytyy myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Voit myös joutua ottamaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan skannata. Kannattaa siis pistää jalkaan helposti riisuttavat kengät.
  • Lentoyhtiöt eivät salli mitään teräviä esineitä tai taskuveitsiä matkustamossa. Jos haluat ottaa tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, muista laittaa ne ruumaan menevään matkalaukkuun.

Tietoa lennoista kohteeseen Konstanz
Kohdelentokenttä
Friedrichshafen - Bodenjärvi
Kohdelentokentän IATA-koodi
FDH
Kohdekaupunki
Friedrichshafen
Menopaluumatkan hinta
149 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Konstanz

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana yhdensuuntaisille lennoille ja 150 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Scandinavian Airlines