Pääosion alkuosa

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Muutosmaksuja ei veloiteta tiettyjen lentojen kohdalla. 

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Halvimmat lennot kohteeseen Korfu

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Korfu

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Korfu

Lennot Korfun saarelle

Kreikan länsirannikon edustalla sijaitsevalle Korfun saarelle ei ole suoria reittilentoja Suomesta, mutta saaresta kiinnostuneiden kannattaa tutustua lomalentotarjontaan. Koska Korfu on muiden Kreikan saarien tapaan suosittu lomakohde, voit säästää lentohinnoissa varaamalla pakettimatkan Korfun saarelle Expedian kautta. Lomalentoja saatetaan lentää Helsinki-Vantaan lisäksi myös muilta Suomen lentoasemilta. Jos aiot matkustaa lomakauden ulkopuolella, Korfulle voi lentää vuodenajasta riippuen yhdellä tai kahdella vaihdolla Keski-Euroopan kaupunkien ja Ateenan kautta.

Korfun kansainvälinen lentoasema sijaitsee kolme kilometriä etelään Korfun kaupungista. Koska välimatka on lyhyt, lentoasemalta voi jatkaa kaupunkiin kätevästi ja edullisesti paikallisbussilla tai taksilla. Jos haluat tutustua saaren maisemiin ja nähtävyyksiin oman aikataulusi mukaan, vuokraa auto Korfun saarella Expedian kautta.

Korfu on Kreikan lounaisosassa sijaitseva Jooniansaariin kuuluva vuoristoinen ja vehreä saari, joka sopii sekä kaupunkilomaa että rantakohdetta etsivälle. Saarelta löytyy tekemistä kaikenikäisille: saarella voi harrastaa niin vesiurheilua, vaellusta kuin golfiakin. Korfun kaupungin museot, linnat, kirkot ja linnoitukset tekevät siitä ainutlaatuisen nähtävyyden. Korfun viehättävä vanhakaupunki on myös Unescon maailmanperintökohde. Expedian avulla on helppo etsiä sopivat lennot Korfun saarelle. Samalla voit varata hotellin Korfun saarella.

Lentäminen Suomesta Korfun saarelle

Helsinki-Vantaan lentoasemalta ei ole suoria reittilentoja Korfun kansainväliselle lentoasemalle, mutta monet matkanjärjestäjät tarjoavat kesäkaudella lomakohteisiin pakettimatkoja ja edullisia lentoja. Suorilla lomalennoilla Korfulle pääsee Suomesta alle neljässä tunnissa. Vuodenajasta riippuen voi olla mahdollista lentää Helsingistä Ateenaan ja Ateenasta Korfulle, jolloin perille pääsee alle yhdeksässä tunnissa. Pakettimatkat ovat usein helpoin ja halvin tapa päästä suosittuihin lomakohteisiin lomakaudella. Muina vuodenaikoina Korfulle voi lentää yhdellä tai kahdella vaihdolla esimerkiksi Frankfurtin, Münchenin ja Ateenan kautta.

Kreikka on Schengen-alueeseen kuuluva EU-maa, ja Kreikkaan matkustavalla EU-maan kansalaisella on oltava voimassa oleva matkustusasiakirja, jolla voi todistaa henkilöllisyyden.

Lennot Korfun lentoasemalle

Korfun kansainvälinen lentoasema sijaitsee lähellä Korfun kaupunkia, johon pääsee lentoasemalta paikallisbussilla ja taksilla. Monet pakettimatkojen järjestäjät tarjoavat omia bussikuljetuksia lentoasemalta suoraan matkustajien varaamiin hotelleihin. Pienikokoisesta terminaalirakennuksesta löytyvät autovuokraamot, verovapaa myymälä, pankki, pankkiautomaatti ja valuutanvaihtopiste.

Korfun lentoasemalta on lentoja Ateenaan ympäri vuoden, ja kesäkaudella saarelle lennetään suoria lomalentoja monista Euroopan kaupungeista. Pakettimatkojen ja edullisten suorien lentojen saatavuus vaihtelee vuodenajasta riippuen. Korfun saari on ensisijaisesti kesäkohde, mutta kevät ja syksy soveltuvat golfaukseen ja vaellukseen. Lentolippuja varatessa on hyvä muistaa, että halpoja lentoja Korfun saarelle on saatavilla eniten kesäkaudella. Jos haluat tutkia mahdollisimman monia eri vaihtoehtoja, Expedian sivustolla voit valita lennot helposti myös hinnan mukaan ja katsoa tarkempia lentotietoja. Varaa lentoliput Korfun saarelle Expedian kautta jo tänään.

Matkaa suunnitellessa on usein hyvä myös seurata ulkoministeriön matkustustiedotteita, joista saa ajankohtaisia tietoja Kreikan tilanteesta. Uusimmat lentoasemien käytäntöjä koskevat tiedot löytyvät lentoasemien omilta sivustoilta.

Lennot Korfun saarelle Frankfurtin ja Ateenan kautta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta ei ole suoria reittilentoja Korfulle, mutta saarelle voi lentää kahdella vaihdolla esimerkiksi Frankfurtin ja Ateenan kautta. Lentomatka Suomesta Korfulle kestää tällöin välilaskuineen lyhimmillään hieman yli 12 tuntia. Lento Helsinki-Vantaalta Frankfurtin kansainväliselle lentoasemalle kestää noin kolme tuntia. Lento Frankfurtista Ateenan Eleftherios Venizelosin kansainväliselle lentoasemalle on yhtä pitkä eli noin kolme tuntia. Viimeinen osuus Ateenasta Korfun saarelle on aikataulun mukaisesti hiukan yli tunnin mittainen. Lentojen saatavuuden voi tarkistaa vaivattomasti Expedian kautta.

Tietoa lennoista kohteeseen

Kohdelentokenttä Korfu
Kohdelentokentän IATA-koodi CFU