Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Kos

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Kos

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Kos

Tietoja Kosista

Lennot Kosille

Kos on Egeanmerellä sijaitseva Kreikan saaristoon kuuluva saari. Se on suosittu lomakohde erityisesti kesäaikaan, jolloin lukuisat turistit saapuvat saarelle viettämään rentouttavaa rantalomaa. Kos on erityisesti nuorten matkailijoiden suosiossa saarella sijaitsevien tunnettujen klubien ansiosta, mutta Kosilta löytyy paljon muutakin tekemistä kuin loputonta yöelämää. Matkustitpa sitten kavereidesi, puolisosi tai koko perheesi kanssa, Kosilta löytyy takuuvarmasti paljon nähtävää ja koettavaa koko seurueelle.

Kosin saari on sijainniltaan ainutlaatuinen. Kreikan saariston sanotaan olevan yksi maailman kauneimpia, joten upeaa luontoelämystä lomaltaan kaipaava matkaaja ei pety tähän kohteeseen. Vaikka Kosin saari onkin osa Kreikkaa, se sijaitsee kuitenkin lähempänä Turkkia kuin Kreikkaa. Kosilla voi siksi nauttia monipuolisesta ja kansainvälisestä kulttuurielämyksestä.

Historiasta kiinnostuneelle matkailijalle löytyy myös paljon nähtävää Kosilta. Kosin saari tihkuu antiikin ajan historiaa, ja sieltä löytyy lukuisia mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä. Kos on muun muassa lääketieteen isäksi nimitetyn Hippokrateen synnyinpaikka, ja lukuisat muutkin menneiden aikojen merkkihenkilöt, kuten Kleopatra, ovat vierailleet tällä upealla saarella. Monipuolista kulttuurielämystä kaipaavan matkaajan on myös helppo tehdä Kosilta päivämatka Turkin rannikolla sijaitsevaan Bodrumiin, jossa sijaitsi antiikin tunnettu kaupunki Halikarnassos ja yksi maailman seitsemästä ihmeestä.

Monipuolisella Kosin saarella voit nauttia aktiivisesta yöelämästä, rentouttavasta rantalomasta, vauhdintäyteisestä perhematkasta tai vaikka uppoutua saaren rikkaaseen historiaan. Vuokraamalla auton matkajärjestelyjesi yhteydessä pääset helposti tutustumaan saaren kaukaisempiinkin kolkkiin. Expedia-palvelun kautta varaat matkasi helposti ja nopeasti vain muutamalla napsautuksella.

Lentäminen Suomesta Kosille

Kosille ei tällä hetkellä ole suoria reittilentoja Suomesta, joten sinne matkustettaessa pitää tehdä välilasku. Kosille järjestetään suoria lentoja Ateenasta ympäri vuoden useita kertoja päivässä ja lentoja Kosille saapuu myös muista Kreikan kohteista, kuten Rhodokselta. Kesäkaudella yhteyslentoja on saatavilla myös muilta Euroopan suurilta lentoasemilta. Expedia-palvelun kautta löydät helposti ja nopeasti parhaat yhteydet Kosille ja voit samalla varata myös majoituksen tai vaikka vuokra-auton.

Lennot Kosin kansainväliselle lentoasemalle

Kosin kansainvälinen lentoasema on saanut nimensä saarella syntyneeltä Hippokrateelta. Hippokrateen lentoasema sijaitsee saaren keskiosassa, joten sieltä on helppo matkustaa joka puolelle saarta. Lentoasema sijaitsee 22 kilometrin päässä saaren pääkaupungista, ja sieltä on hyvät kulkuyhteydet eri puolille saarta. Lentoasemalta voi siirtyä eteenpäin taksilla tai bussilla. Bussiyhteydet kulkevat lentoaseman ulkopuolella sijaitsevan liikenneympyrän luota saaren suurimpiin kohteisiin. Lentoasemalla on saatavilla myös autonvuokrauspalvelu. Saarelta on myös hyvät lauttayhteydet muille lähialueen saarille, mikäli mielit matkasi aikana tutustua muuhunkin ympäröivään saaristoon.

Koska Kosin saari kuuluu Kreikalle, se on osa EU-aluetta. Henkilöllisyyden todistamiseen matkan aikana kelpaa sekä passi että henkilökortti. Kosilla käytettävä valuutta on euro, joten rahan vaihtamisestakaan ei tarvitse kantaa huolta.

Kun varaat matkasi Kosille Expedia-palvelun kautta, voit muutamalla napsautuksella järjestää lennot, majoituksen ja vuokra-auton varauksen. Sinun ei siis tarvitse paikan päällä enää huolehtia muusta kuin yöelämästä ystäviesi kanssa, lämpimällä hiekkarannalla rentoutumisesta tai saaren monipuoliseen historiaan uppoutumisesta.

Tietoa lennoista kohteeseen