Pääosion alkuosa

Halvimmat lennot kohteeseen Lago di Como

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Lago di Como

Lennot Comojärvelle

Italian kolmanneksi suurin järvi Como sijaitsee Pohjois-Italiassa Lombardian maakunnassa lähellä Sveitsin rajaa. Helpoin tapa matkustaa Comojärvelle on lentää noin 50 kilometrin päässä sijaitsevalle Milanon Malpensan lentoasemalle, jonne lennetään Suomesta suoria reittilentoja. Expedian kautta löydät helposti eri lentovaihtoehdot ja lentotarjoukset Comojärvelle sekä varaat hotellin Comojärveltä.

Vuorten ympäröimä kaunis Comojärvi on tunnettu rentoutumiskohde Italian-matkalaisille. Comojärvellä voi harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten purjehdusta ja surffaamista, mutta varsinainen rantalomakohde Comojärvi ei ole. Järven etelärannalla sijaitsee Comon historiallinen kaupunki, johon suurin osa turismista keskittyy. Comojärvellä sijaitsee myös paljon muita tutustumisen arvoisia kyliä ja kaupunkeja. Hyviä tapoja tutustua Comojärveen ovat laivaristeilyt tai järven kiertäminen autolla. Comojärvellä kesät ovat kuumia, talvet leutoja ja keväät sateisia. Parhaita matkustusaikoja ovat alkukesä ja syksy, koska silloin sää on mukavan leuto ja turisteja on vähemmän kuin keskikesällä. Mikäli haluat tutustua kauniisiin maisemiin itse ajaen, löydät helposti autovuokraamot Comojärvellä Expedian kautta.

Lentäminen Suomesta Comojärvelle

Suomesta on hyvät lentoyhteydet Pohjois-Italiaan, joten lentoja Comojärvelle on helppo löytää. Helpointa on lentää suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalta Milanoon Malpensan lentoasemalle. Lento kestää noin kolme tuntia. Halutessasi voit lentää myös esimerkiksi noin kahden tunnin ajomatkan päässä Comojärveltä sijaitseville Torinon tai Veronan lentoasemille. Molemmille lentoasemille on saatavilla päivittäin useita yhden välilaskun sisältäviä lentoja Helsingistä. Lentojen kesto vaihtelee suuresti välilaskun pituuden mukaan. Expedian avulla vertailet helposti eri lentoja ja varaat itsellesi sopivimmat lentoliput Comojärvelle. Lentojen hinnoissa voit säästää varaamalla pakettimatkan Comojärvelle Expediasta.

Suomen kansalainen tarvitsee Italiaan matkustettaessa passin tai virallisen henkilökortin, mutta viisumia ei tarvita alle kolmen kuukauden oleskeluun. Italian valuutta on euro.

Lennot Comojärvelle Milanon Malpensan lentoasemalle

Parhaimmat yhteydet Suomesta Comojärvelle kulkevat noin 50 kilometrin päässä sijaitsevan Milanon Malpensan lentoaseman kautta. Helsingistä lennetään muutama suora ja useita välilaskullisia lentoja Malpensaan päivittäin. Malpensasta on helppo kulkea Milanon keskustaan joko junalla tai linja-autolla. Rautatieasema sijaitsee lentoaseman terminaalissa 1. Junamatka Cadorna-rautatieasemalle kestää noin 30 minuuttia ja keskusrautatieasemalle noin 35 minuuttia. Linja-autopysäkit löytyvät sekä terminaalin 1 että terminaalin 2 edestä. Matka päärautatieasemalle kestää linja-autolla noin 50 minuuttia.

Milanosta matkaa Comon kaupunkiin pääsee helposti jatkamaan esimerkiksi junalla. Junamatka kestää hieman yli puoli tuntia. Itse ajaen matka kestää noin 40 minuuttia.

Lennot Comojärvelle Veronan lentoasemalle

Voit halutessasi lentää myös Comojärveltä noin 200 kilometrin päässä sijaitsevalle Veronan lentoasemalle. Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja, mutta yhdellä välilaskulla pääsee Helsingistä Veronaan useita kertoja päivässä. Lentoasemalta on hyvät linja-autoyhteydet Veronan päärautatieasemalle. Matka kestää noin 15 minuuttia. Veronasta voi kätevästi jatkaa Comojärvelle myös esimerkiksi junalla. Milanon kautta kulkeva junamatka kestää noin kolme ja puoli tuntia. Autolla ajaen matka kestää noin kaksi tuntia. Veronan lentoasemalla on useiden autovuokraamojen toimipisteitä.

Lennot Comojärvelle Torinon lentoasemalle

Erityisesti jos olet kiinnostunut ajamaan itse matkasi aikana, voit matkustaa Comojärvelle myös noin 170 kilometrin päässä sijaitsevan Torinon lentoaseman kautta. Torinon lentoasemalle ei ole saatavilla suoria lentoja Suomesta, mutta Helsinki-Vantaalta lennetään Torinoon päivittäin useita lentoja yhdellä vaihdolla.

Lentoasema sijaitsee 16 kilometrin päässä Torinon keskustasta, ja välimatkan voi kulkea helposti joko junalla tai linja-autolla. Junamatka Torinosta Comon kaupunkiin kulkee Milanon kautta, ja matkaan kuluu noin 4,5–5,5 tuntia. Helpointa Torinosta on ajaa itse Comojärvelle, jolloin matka järven eteläpäätyyn kestää noin kaksi tuntia. Lentoasemalla sijaitsee useita autovuokraamojen toimipisteitä.

Tietoa lennoista kohteeseen Lago di Como

Kohdelentokenttä Malpensan kansainvälinen lentokenttä
Kohdelentokentän IATA-koodi MXP
Kohdekaupunki Milano

Suosittuja lentoja kohteeseen Lago di Como

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.