Halvat lennot Lago di Garda

Halvimmat lennot kohteeseen Lago di Garda

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 82 € yhdensuuntaisille lennoille ja 150 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
KLM
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Air France
KLM
Lufthansa
SAS

Lisätietoja – Lago di Garda

Lennot Gardajärvelle

Pohjois-Italiassa sijaitseva Gardajärvi on Italian suurin järvi ja maineensa veroinen lomakohde, jonne tullaan kaikkialta maailmasta. Jos haluat ostaa halvat lennot Gardajärvelle, helpointa on lentää Helsingistä Veronan lentokentälle, josta on matkaa Gardajärvelle lyhimmillään 20 kilometriä. Suoria lentoja Veronaan ei tällä hetkellä ole, mutta pääset Helsingistä Veronaan helposti Frankfurtin tai Münchenin kautta vain viidessä tunnissa. Toinen vaihtoehto on ostaa lennot satumaiseen Venetsiaan tai muodin pääkaupunkiin Milanoon, jonne on saatavilla suoria Finnairin lentoja. Milanoon pääset nopeimmillaan kolmessa tunnissa ja sieltä kätevästi junalla Veronaan. Veronasta kulkee runsaasti linja-autoja Gardajärvelle. Hae ja osta jo tänään halvat lentoliput Gardajärvelle – et varmasti pety!

Nähtävää Gardajärvellä

Jos olet jo löytänyt hyvän lentotarjouksen Gardajärvelle, on hyvä pitää mielessä muutama vinkki, joilla saat parhaan mahdollisen matkakokemuksen. Gardajärvi on valtava järvi, jonka ympärillä on lukuisia ihastuttavia kyliä ja kaupunkeja. Ei kannata yrittää nähdä kaikkea samalla matkalla, vaan valita Gardajärven ympäriltä muutama kiinnostava kohde.

Esimerkiksi Gardajärven pohjoispuolella sijaitseva Riva del Garda on suosittu lomakohde, joka tunnetaan lyhyesti myös nimellä Riva. Kaupungin lukuisat keskiaikaiset nähtävyydet houkuttelevat jäämään Gardajärven rantojen toiseksi suurimpaan kaupunkiin useammaksikin yöksi. Jos nähtävyyksien katseleminen ei innosta hurjapäisiä matkailijoita, voi Rivassa harrastaa myös esimerkiksi purjelautailua ja kalliokiipeilyä. Gardajärven eteläpuolella puolestaan lepää ylväs Sirmione, jossa jo roomalaiset viettivät lomiaan. Miksi et sinäkin? Gardajärven idyllisimpiä kohteita taas on 3 500 asukkaan Malcesine, jossa sijaitseva Scaligeron linna hengästyttää kauneudellaan. Kun ostat lennot Gardajärvelle, pääset tutustumaan kaikkiin näihin upeisiin kaupunkeihin.

Tutustu Gardajärveen autolla

Autonvuokraus Gardajärvellä on erittäin suositeltavaa, sillä auto on kätevin tapa kiertää Gardajärven kaupunkeja oman aikataulusi ja omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Gardajärven ympärillä on lisäksi useita viinitiloja, joihin on hankala päästä ilman autoa. Osta ensin halvat lennot Gardajärven lähelle, vuokraa auto jo Veronan, Milanon tai Venetsian lentokentältä ja toteuta monen lomailijan unelma: ihana matka Gardajärvelle.

Monipuolinen Gardajärvi

Kun olet ostanut lennot Gardajärvelle, voi matkasi suunnittelu alkaa. Paras aika matkustaa Gardajärvelle on kesällä. Jos mahdollista, matka kannattaa ajoittaa touko-kesäkuuhun tai loppukesään. Heinä- ja elokuussa paikalliset hotellit saattavat olla täynnä, sillä ne ovat keskieurooppalaisten matkailijoiden vilkkaimmat lomakuukaudet. Gardajärven sää on kesäisin yleensä miellyttävän lämmin. Gardajärven ehdoton valttikortti on sen kaunis ja monipuolinen luonto sekä vuoristoiset maisemat, jotka virkistävät litteisiin maastoihin tottuneen suomalaisen mieltä. Gardajärven kaupunkien välillä risteilee lukuisia lauttoja, joilla pääset kätevästi vierailemaan järveä ympäröivissä kaupungeissa nauttien samalla matkasta täysin siemauksin.

Gardajärvi on vesiurheilun luvattu maa sukelluspaikkoineen, vesipurjehduspalveluineen ja venevuokraamoineen, mutta se ei ole paras mahdollinen uimajärvi, sillä Gardajärven rannat ovat usein kivisiä. Sopivia uimapaikkoja kuitenkin varmasti löytyy, etenkin, jos osaat kysyä uimarannoista paikallisilta italiaksi. Koska seudulla käy paljon turisteja, paikalliset palveluntarjoajat osaavat kuitenkin usein myös englantia. Gardajärvelle on turvallista matkustaa myös lasten kanssa, ja järvi tarjoaa lapsiperheille monenlaista hauskaa tekemistä.

Gardajärven hintataso on esimerkiksi Roomaan verrattuna kohtuullinen, mutta hinnat vaihtelevat melko paljon sen mukaan, kuinka suositusta matkakohteesta on kyse. Ruokakaupoissa vihannekset ja peruselintarvikkeet ovat edullisempia kuin Suomessa, mutta ravintolat voivat olla sesonkiaikaan pienemmän budjetin matkailijoille tavoittamattomissa. Valtavalta Gardajärveltä löytyy kuitenkin varmasti jotakin jokaiseen makuun.

Osta jo tänään halvat lennot Gardajärvelle, varaa hotelli kiinnostavasta lomakohteesta ja häikäisty Gardajärven maailmankuulusta kauneudesta!

Suosittuja lentoja kohteeseen Lago di Garda

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 82 € yhdensuuntaisille lennoille ja 150 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
Lufthansa