Halvat lennot Lárnaka

Halvimmat lennot kohteeseen Lárnaka

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 93 € yhdensuuntaisille lennoille ja 149 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Aegean
Air Baltic
Lufthansa
Finnair
Lufthansa
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Austrian Airlines
Lufthansa

Lisätietoja – Lárnaka

Lennot Larnakaan

Kuvankaunis Larnaka on tiettävästi Kyproksen vanhin kaupunki, jonka juuret sijoittuvat todistetusti lähes 6 000 vuoden taakse. Suomesta ei tällä hetkellä ole suoria lentoja Larnakaan, mutta kaupunkiin pääsee helposti yhdellä vaihdolla. Nopein tapa lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta Larnakan kansainväliselle lentoasemalle on Wienin lentoaseman kautta. Larnakaan pääsee myös kätevästi Münchenin kautta. Samalla kun tutkit eri vaihtoehtoja, voit myös varata hotellin Larnakasta Expedian avulla.

Vain neljän kilometrin päässä Larnakan keskustasta sijaitseva Larnakan kansainvälinen lentoasema on Kyproksen pääliikenneasema. Lentoasemalta on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet eri puolille saarta, mukaan lukien Larnakaan, Limassoliin ja Nicosiaan. Bussilla Larnakan keskustaan pääsee noin tunnissa, taksilla matka taittuu noin 15 minuutissa. Jos haluat ajaa lomalla itse ja tutustua lähemmin Larnakan lähiympäristöön omalla ajallasi, voit vuokrata auton Larnakassa Expedian kautta.

51 000 asukkaan Larnaka on Kyproksen kolmanneksi suurin kaupunki, joka on tunnettu arkkitehtuurikohteistaan ja kauniista rantamaisemistaan. Larnakan alueella on ollut asutusta useiden tuhansien vuosien ajan, ja kaupunki onkin rakentunut muinaisen Kitiumin kaupungin raunioiden päälle. Kyproksen suurimman lentokentän lisäksi Larnakasta löytyy myös merkittävä rahti- ja risteilysatama. Kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Phinikoudesin rantapromenadin lisäksi Pyhän Lasaruksen kirkko, Hala Sultan Tekken moskeija, Suolajärvi, Kamaresin akvedukti sekä Larnakan linnoitus.

Lentäminen Suomesta Larnakaan

Suomesta Saksaan lentävät päivittäin esimerkiksi Finnair, Lufthansa ja Air Canada. Helsinki-Vantaalta on päivittäin useita lentoja Münchenin kansainväliselle lentoasemalle, josta on suoria vaihtoyhteyksiä Larnakaan. Nopein tapa päästä Larnakaan on kuitenkin lentää Wienin kautta. Sesonkiaikaan Kyproksen suosittuihin lomakohteisiin on tarjolla useita reittivaihtoehtoja. Vietä rentouttava ja edullinen kaupunkiloma Larnakassa varaamalla halvat lennot ja hotellin Expedia.fi-sivustolla.

Kypros on osa EU:ta, joten toisen EU-maan kansalaisella on oltava mukanaan matkan ajan voimassa oleva matkustusasiakirja henkilöllisyyden todistamiseksi.

Lennot Larnakan lentoasemalle

Larnakan kansainvälinen lentoasema on Kyproksen merkittävin lentoliikenteen solmukohta. Larnakan kaupungin liepeillä sijaitsevan lentoaseman uusi terminaaliremontti valmistui 2010, ja nykyään asema palvelee reilua viittä miljoonaa matkailijaa vuosittain. Larnakan lentoasemalla voit nauttia tax free -ostoksista sekä hyvistä ravintoloista ja baareista. Lentoasemalta on erinomaiset liikenneyhteydet sekä Larnakaan että Limassoliin ja Nikosiaan.

Helsinki-Vantaalta pääset nopeimmin Larnakaan lentämällä Wienin kansainvälisen lentoaseman kautta, jolloin matkan kokonaiskesto on vain kuusi ja puoli tuntia. Helsinki-Vantaalta on päivittäin reittilentoja Wienin kansainväliselle lentoasemalle. Jos aikataulusi ei ole liian tiukka, voit myös vaihtoehtoisesti lentää Larnakaan Münchenin tai Lontoon kautta.

Lennot Larnakaan Wienin kautta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on Wienin lentoasemalle päivittäin useita suoria reittilentoja, joita lentävät muun muassa Finnair, Air Canada ja Lufthansa. Lentoaika Helsingistä Wieniin on noin kaksi ja puoli tuntia. Wienistä puolestaan lentää Larnakan lentoasemalle hieman alle kolmessa tunnissa. Expedian avulla voit hakea lentotarjouksia Larnakaan helposti hinnan ja keston mukaan ja löytää juuri sinun aikatauluusi ja budjettiisi sopivan yhdistelmän.

Lennot Larnakaan Münchenin kautta

Suomesta Larnakaan ei ole tällä hetkellä suoraa lentoyhteyttä, mutta kaupunkiin pääsee vaivattomasti yhdellä välilaskulla esimerkiksi Münchenin kautta. Suora lento Helsinki-Vantaalta Müncheniin kestää noin kaksi ja puoli tuntia. Matkan toinen etappi Münchenistä Larnakan kansainväliselle lentoasemalle kestää hieman alle kolme ja puoli tuntia. Expedian avulla löydät juuri sinulle sopivan pakettimatkan Larnakaan. Samalla voit varata hotellin tai vuokrata auton tutustuaksesi kaupunkiin ja lähialueisiin itsenäisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Lárnaka

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 93 € yhdensuuntaisille lennoille ja 149 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Lufthansa