Lennot - Kypros alkaen 63 €

Parhaat kaupungit kohteessa Kypros

Halvimmat lennot kohteeseen Kypros

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 63 € yhdensuuntaisille lennoille ja 131 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Lufthansa
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Air Baltic
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Matkaopas: matkat kohteeseen Kypros

Lennot Kyprokselle

Kypros on luonnonkaunis saari itäisellä Välimerellä. Sen monet upeat rannat tekevät siitä suositun rantalomakohteen, mutta saari tarjoaa myös mielenkiintoista historiaa ja kulttuuria sekä kauniita luontokohteita esimerkiksi vaelluksesta kiinnostuneille. Varaa lento Kyprokselle jo tänään Expedian kautta.

Kyproksen päälentokentälle Larnakan lentoasemalle voi Suomesta lentää sekä suoraan että yhdellä tai useammalla vaihdolla. Suoria lentoja on myös Pafokselle. Suora lento kestää noin neljä tuntia, yhdellä vaihdolla kokonaismatka-ajaksi tulee kuudesta seitsemään tuntia.

Lähes aina paistava aurinko ja lukuisat hiekkarannat tekevät Kyproksesta loistavan rantalomakohteen. Suomesta matkataan useimmin saaren eteläosissa sijaitsevaan kreikankieliseen Kyproksen tasavaltaan, mutta myös Turkin hallitsema pohjoispuoli on täynnä mielenkiintoista nähtävää. Voit viettää päivän rannalla rentoutuen sekä hyvistä ruoista ja juomista nauttien tai aktivoitua esimerkiksi snorklauksen, sukelluksen tai golfin parissa. Vuokraamalla auton Kyprokselta Expedian kautta voit ajaa itse kätevästi saaren eri kohteisiin ja tutustua myös pieniin paikallisiin kyliin sekä turistialueiden ulkopuolella oleviin pienempiin rantoihin.

Lentäminen Suomesta Kyprokselle

Kyproksella on kaksi kansainvälistä lentoasemaa, joista suurempi on Larnakan lentoasema. Myös Pafoksessa on lentoasema. Helsinki-Vantaalta voi lentää suoraan sekä Larnakaan että Pafokseen, tosin ei viikon jokaisena päivänä eikä välttämättä vuoden ympäri. Matka-aika on hieman yli neljä tuntia. Jos konetta on vaihdettava, kokonaismatka-aika on noin 6–7 tuntia. Lentoyhteyksiä on useita, ja Expedian avulla löydät helposti itsellesi sopivimman. Kyproksen tasavallan valuutta on euro. Pohjoisosassa valuuttana on Turkin liira, mutta sielläkin käyvät eurot maksuvälineenä. Saaren pohjoispuolelle pääsee helposti näyttämällä rajalla passin ja täyttämällä viisumilomakkeen. Viisumin saa heti, eikä sitä tarvitse hakea etukäteen.

Lennot Larnakan lentoasemalle

Larnakan kansainvälinen lentoasema on suurempi Kyproksen kahdesta lentoasemasta. Lentoaseman läpi kulkee vuodessa hieman yli viisi miljoonaa matkustajaa, ja sieltä on lentoja lukuisiin kaupunkeihin lähinnä Euroopassa ja Lähi-idässä. Sesonkiaikoina lentoja on huomattavasti muuta vuotta enemmän. Larnakan lentoasema sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Larnakan kaupungista Kyproksen itärannikolla Kyproksen tasavallan puolella. Lentoasemalta on linja-autoyhteys Larnakan kaupunkiin. Sieltä voi matkustaa linja-autolla myös suoraan Limassoliin tai Nikosiaan sekä joihinkin muihin kohteisiin Kyproksella. Lentoasemalta voi myös ottaa taksin, jos oma kohde ei sijaitse turhan kaukana. Lentoasemalla on monien autonvuokrausyritysten toimipisteet.

Lennot Pafoksen lentoasemalle

Kyproksella on myös toinen kansainvälinen lentoasema, Pafoksen lentoasema. Se sijaitsee Kyproksen lounaisrannikolla, noin 15 kilometrin päässä Pafoksen kaupungista, ja palvelee paria miljoonaa matkustajaa vuosittain. Suomesta lennettäessä kannattaa muistaa, että Pafokselle on suoria lentoja ainoastaan sesonkiaikaan, muina aikoina perille on lennettävä välilaskulla. Lentoasemalta on linja-autoyhteys Pafosiin sekä myös Nikosiaan ja Limassoliin. Pafoksen alueella lomailevat voivat myös ottaa taksin kohteeseensa ja kauempana lomailevat vuokrata auton.

Etäisyydet Kyproksella eivät ole kovin suuria, joten voit helposti kulkea esimerkiksi vuokra-autolla ympäri saarta. Expedian kautta voit varata hotellin Kyprokselta haluamastasi kaupungista koko matkasi ajaksi tai varata useampia hotelleja eri kaupungeista ja siirtyä autolla kaupungista toiseen. Esimerkiksi suosittuun Limassolin kaupunkiin on matkaa sekä Pafoksesta että Larnakasta noin 90 kilometriä. Agia Napaan puolestaan on Larnakasta noin 45 kilometrin matka, Pafoksesta noin 180 kilometriä. Yksi mahdollisuus tehdä matkan varaamisesta vieläkin kätevämpää on hyödyntää Expedian lento + hotelli –pakettitarjoukset Kyprokselle.

❓ Voinko peruuttaa lentoni koronaviruksen (COVID-19) takia, jos matkakohteeni on Kypros?

✔️ Peruutuskäytännöt vaihtelevat kumppaneittain, mutta monet niistä kattavat matkat epidemia-alueille. Päivämäärät ja matkakohteet muuttuvat jatkuvasti, kun tilanteesta saadaan uusia tietoja, joten matkailijoiden kannattaa tarkistaa tulevan matkan peruutusmahdollisuus lentoyhtiöltään. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi kohteeseen Kypros.


❓ Mikä on paras tapa löytää joustavilla muutoskäytännöillä varustettuja halpoja lentoja kohteeseen Kypros?

✔️ Koronaviruksen (COVID-19) takia monet luotetuista lentoyhtiökumppaneistamme antavat tietyille uusille varauksille kohteeseen Kypros maksuttoman muutosoikeuden, joten harkitse näiden lentoyhtiöiden suodattamista hakiessasi halpoja lentoja kohteeseen Kypros!


❓ Mitä yleisiä vinkkejä on olemassa kohteeseen Kypros koronavirusepidemian (COVID-19) aikana matkustaville?

✔️ Useimmat hotellimme kohteessa Kypros tarjoavat ilmaisen peruutuksen, joten harkitse hyvitettävän hotellin varausta ei-hyvitettävän sijaan. Tunnistat ne hakutuloksissa ”Ilmainen peruutusoikeus” -merkinnästä. Hinnat voivat vaihdella, mutta mielestämme tärkeintä tällä hetkellä on joustavuus.


✔️ Ostaessasi lentolippuja kohteeseen Kypros muista tarkistaa niiden ehdot, koska joitakin lippuja ei voi muuttaa tai muutoksesta veloitetaan tuntuva maksu. Lue lippusi ehdot ja rajoitukset ennen ostamista