Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Lyypekki

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Lyypekki

Lennot Lyypekkiin

Pohjois-Saksassa sijaitseva Lyypekki on suomalaisille suhteellisen tuttu kaupunki, sillä monet Suomesta Saksaan suuntaavat laivat rantautuvat nimenomaan Lyypekin satamaan. Lyypekkiin ei kuitenkaan tarvitse aina saapua meriteitse, sillä lähellä kaupunkia sijaitsee Hampurin kansainvälinen lentoasema. Lyypekissä on myös oma lentoasemansa, mutta se on pieni ja sinne voi olla vaikea löytää lentoja. Expedia.fi-sivustolta voit joka tapauksessa varata halvat lennot Lyypekin lähelle Saksaan sekä saman tien myös itseäsi miellyttävän hotellin Lyypekissä.

Vaikka Lyypekin lähellä sijaitseva Hampurin lentoasema ei olekaan yhtä suuri kuin Frankfurtin ja Münchenin lentoasemat, sieltä on kuitenkin paljon suoria yhteyksiä moniin eri kaupunkeihin Euroopassa ja myös kaukomailla. Myös Helsingistä on suora yhteys Hampuriin, ja valittavana on paljon eri lentotarjouksia Lyypekin lähelle monilta eri lentoyhtiöiltä. Lisäksi Expedia tarjoaa käteviä pakettimatkoja Lyypekkiin, jotka sisältävät sekä lennot että hotellihuoneen Lyypekissä.

Lyypekki on vanha hansakaupunki, jossa on UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluva punatiilinen vanhakaupunki. Lyypekki oli aikoinaan yksi Itämeren mahtavimmista kaupungeista, ellei jopa mahtavin, ja kaupungin alue oli pitkään itsenäinen. Kaupungin luultavasti suurin nähtävyys on keskiaikaisen ilmeensä säilyttänyt vanhakaupunki sekä siihen liittyvät punatiiliset kaupungin portit. Lyypekki sijaitsee Itämeren tuntumassa kauniin luonnon keskellä, joten auton vuokraaminen Lyypekissä on harkitsemisen arvoista.

Lentäminen Suomesta Lyypekkiin

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on suoria lentoja Lyypekin lähellä sijaitsevalle Hampurin kansainväliselle lentoasemalle, minkä lisäksi Hampuriin on myös paljon välilaskullisia vaihtoehtoja. Suora lento Helsingistä Hampuriin kestää tasan kaksi tuntia. Lentojen hinnat ovat yleensä korkeimmillaan kesällä ja joulun aikaan, mutta edullisimmista hinnoista voi nauttia, kun lennot varaa muutama kuukausi ennen matkaa. Saksa kuuluu Schengen-alueeseen ja sen rahayksikkö on euro, joten matka lentoasemalta kohti Lyypekkiä voi alkaa välittömästi ilman rajamuodollisuuksia.

Lennot Hampurin kansainväliselle lentoasemalle

Hampurin kansainvälinen lentoasema on yksi Saksan vilkkaimmista lentoasemista, ja se palvelee Hampurin kaupungin lisäksi myös muita kaupunkeja ja paikkoja Pohjois-Saksassa, kuten Lyypekkiä. Lentoaseman läpi kulkee vuodessa yli kymmenen miljoonaa matkustajaa, ja sieltä on yhteyksiä lukuisiin eri kohteisiin Euroopassa, esimerkiksi Helsinkiin. Suora lento Helsingistä Hampuriin kestääkin vain kaksi tuntia, ja välilaskulliset vaihtoehdotkaan eivät kestä turhan pitkään, sillä kokonaismatka-aika ei yleensä nouse kovinkaan paljon yli neljän tunnin. Hampurin kansainvälinen lentoasema sijaitsee Hampurin keskustan pohjoispuolella hieman yli 70 kilometrin päässä Lyypekistä.

Hampurin lentoasemalta on helppo siirtyä paikallisjunalla (S-Bahn) Hampurin keskusrautatieasemalle. Lentoaseman rautatieasemaan yhdistävä linja on S1. Hampurin päärautatieasemalta on mahdollista matkustaa junalla suoraan Lyypekin päärautatieasemalle. Tarjolla on monia eri junavaihtoehtoja aina Regional-junista ICE-juniin. Matka taittuu erittäin nopeasti, sillä vaihdoista huolimatta kokonaismatka-aika ei nouse kovinkaan paljon yli tunnin. Lyypekin päärautatieasema sijaitsee hieman kaupungin historiallisesta keskustasta itään. Sieltä on helppo siirtyä paikallisbussilla keskustaan, sillä rautatieasema sijaitsee aivan linja-autoaseman vieressä, ja linja-autoasemalla pysähtyvät lähes kaikki Lyypekin paikallisbussilinjat. Rautatieasemalta voi myös ottaa taksin hotellille, jos hotelli sijaitsee kauempana bussilinjoista.

Hampurin lentoasemalta voi luonnollisesti myös vuokrata auton. Tarjolla on lukuisten eri autonvuokrausyritysten toimipisteitä, ja matka-aika Lyypekkiin on vain noin tunnin. A1-moottoritie kulkee suoraan Hampurin ja Lyypekin väliä, mikä tekee matkanteosta helppoa. Omalla autolla Lyypekin lomasta saa muutenkin enemmän irti, sillä sen avulla myös kaupungin ympäristöön tutustuminen käy helposti. Parhaat vuokra-autot, samoin kuin lennot ja hotellin, varaat tietenkin helposti Expedian kautta!

Tietoa lennoista kohteeseen Hampuri

Kohdelentokenttä Hampuri
Kohdelentokentän IATA-koodi HAM
Kohdekaupunki Hampuri