Halvat lennot Maarianhamina

Halvimmat lennot kohteeseen Maarianhamina

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 61 € yhdensuuntaisille lennoille ja 122 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair

Lisätietoja – Maarianhamina

Tietoja Maarianhaminasta

Lennot Maarianhaminaan

Maarianhamina sijaitsee Ahvenanmaalla, joka on Suomen ja Ruotsin välisessä saaristossa sijaitseva saari. Ahvenanmaa on Suomeen kuuluva itsehallinnollinen maakunta, ja Maarianhamina on ainoa saarella sijaitseva kaupunki. Lähes puolet saaren väestöstä asuukin Maarianhaminassa tai sen lähiympäristössä. Ahvenanmaa on tunnettu kauniista luonnostaan, ja siellä voi viettää idyllistä saaristolaislomaa vaikka koko perheen kanssa. Ahvenanmaan maakuntakeskuksesta Maarianhaminasta löytyy myös paljon nähtävää kulttuurinnälkäiselle matkaajalle.

Maarianhaminan alueelta löytyy runsaasti erilaisia museoita, joissa voit tutustua alueen historiaan. Maarianhamina ja Ahvenanmaa ovat kuitenkin erityisen suosittuja matkailukohteita upean luontonsa vuoksi. Alueen onkin sanottu olevan kauneinta saaristoa maailmassa. Suomalaiset matkailijat ovat jo pitkään saapuneet Ahvenanmaalle ja muuhun ympäröivään saaristoon nauttimaan alueelta löytyvistä erinomaisista pyöräreiteistä, jotka soveltuvat niin aktiivisille kuntoilijoille kuin hieman huonokuntoisemmillekin. Maarianhaminasta voit lähteä myös purjehtimaan saaristoon ja tutustua myös muihin ympäristön saariin.

Paras aika matkustaa Maarianhaminaan on kesällä, sillä silloin saaren luonto on parhaimmillaan. Kesäkausi onkin Ahvenanmaalla vilkkainta turistikautta. Maarianhamina tarjoaa kuitenkin mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa ympäri vuoden. Koska saari ei ole kovin suuri, siihen on helppo tutustua kauttaaltaan vaikka vuokraamalla auto matkavarauksen yhteydessä. Expedian kautta varaat matkasi helposti ja nopeasti ja pääset nauttimaan maailmankuulusta luonnonkauneudesta.

Lentäminen muualta Suomesta Maarianhaminaan

Suoria reittilentoja Maarianhaminaan lennetään tällä hetkellä Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsinki-Vantaan kautta pääsetkin kätevästi lentämään Maarianhaminaan kaikilta suomalaisilta lentoasemilta. Suora lento Helsinki-Vantaalta Maarianhaminaan kestää hieman alle tunnin. Lentoja Helsingin ja Maarianhaminan välillä järjestetään tällä hetkellä arkisin päivittäin. Maarianhaminaan matkaavan suomalaisen kannattaa myös muistaa, että Ahvenanmaa on ruotsinkielistä aluetta, joten kaikissa paikoissa ei välttämättä ole mahdollista pärjätä pelkällä suomella.

Lennot Maarianhaminan lentoasemalle

Maarianhaminan lentoasema otettiin käyttöön vuonna 1937. Se sijaitsee 3 kilometrin päässä Maarianhaminan keskustasta, joten siirtyminen lentoasemalta Maarianhaminaan on nopeaa ja vaivatonta. Maarianhamina onkin erinomainen tukikohta tutustuessasi Ahvenanmaan nähtävyyksiin ja kauniiseen luontoon.

Lentoasemalta voit jatkaa matkaasi eteenpäin esimerkiksi taksilla. Lentoasemalta löytyy taksin tilaamista varten ilmainen puhelinpalvelu. Lentoasemalta löytyy myös autonvuokrauspalvelu. Bussiyhteyksiä lentoasemalta Maarianhaminan keskustaan ei tällä hetkellä ole, mutta Maarianhaminasta löytyy bussiyhteyksiä saaren muihin osiin sekä lauttayhteyksiä muille lähisaarille. Maarianhaminasta voit halutessasi myös vuokrata vaikka polkupyörän tai purjeveneen siivittämään lomaasi.

Ahvenanmaa on saarena siitä erityisessä asemassa, että se sijaitsee Euroopan Unionin veroliiton ulkopuolella. Helsingistä Maarianhaminaan lennettäessä matkustajien on siksi mahdollista tehdä matkallaan verovapaita ostoksia. Maarianhaminasta löytyy myös paljon muita erinomaisia ostospaikkoja, joista voit hankkia muun muassa kaunista paikallista käsityötä. Expedian kautta voit varata matkasi nopeasti ja helposti ja hoitaa samalla majoitusjärjestelyt tai vaikka vuokrata auton matkaasi varten.

Suosittuja lentoja kohteeseen Maarianhamina

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 61 € yhdensuuntaisille lennoille ja 122 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Finnair