Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Maarianhamina

Katso kaikki kohteen Maarianhamina vuokra-autot

Autonvuokraus Maarianhaminassa

Vuokraa auto Maarianhaminassa

Ahvenanmaan saaristossa on pienestä koostaan huolimatta paljon nähtävää ja koettavaa. Etäisyydet ovat lyhyitä, sillä Ahvenanmaan mantereella pisinkin välimatka itä-länsisuunnassa on vain 50 kilometriä, ja eri kohteiden välillä on hyvät tiet, jotka sopivat täydellisesti niin pyöräilyyn kuin auto-lomailuunkin. Kaikkien asuttujen saarten välillä on myös lauttayhteydet, jotka ovat ajoneuvomaksua lukuun ottamatta pääosin ilmaisia.

Paras tapa tutustua Maarianhaminan ja koko Ahvenanmaan nähtävyyksiin on vuokra-auto. Oman auton kuljettaminen laivalla on melko hinnakasta ja toisaalta auton vuokraajat voivat sujauttaa Maarianhaminaan nopeasti vaikkapa lentokoneella. Lentoja Maarianhaminaan on saatavilla muun muassa Helsingistä ja Turusta. Expedian autovuokraamot Maarianhaminassa tarjoavat käyttöösi laajan valikoiman erilaisia ajoneuvoja ja useita nouto- ja palautusvaihtoehtoja. Reilu polttoainekäytäntö takaa, että sinulle ei koidu mitään yllättäviä lisämaksuja.

Vuokra-autolla Maarianhaminasta historiallisiin kohteisiin

Maarianhaminassa ja Ahvenanmaalla ylipäätään on useita vierailun arvoisia historiallisia nähtävyyksiä. Koko perheelle sopiva Kastelholman keskiaikainen linna sijaitsee vain 23 kilometrin tai noin 20 minuutin ajomatkan päässä Maarianhaminasta. Eckerön vanhaan postitaloon ja Bomarsundin linnoituksen raunioille on vuokra-autolla vain puolen tunnin matka, ja museolaiva Pommern sijaitsee aivan Maarianhaminan keskustan tuntumassa.

Vierailla kannattaa myös Ahvenanmaan keskiaikaisissa kirkoissa. Pyhälle Yrjölle omistettu Getan kirkko sijaitsee Ahvenanmaan pohjoisimmassa kunnassa ja on erinomainen päiväretkikohde, kun vuokraat auton Maarianhaminasta. Jomalan kirkko, joka on omistettu Ahvenanmaan suojelupyhimykselle Pyhälle Olaville, on niin ikään yksi Suomen vanhimmista keskiaikaisista pyhäköistä, ja sen yhteydestä löytyy myös keskiaikaisia talonpohjia ja kellareita sekä rauta-aikainen kalmisto. Ahvenanmaan tärkeimpiin historiallisiin nähtävyyksiin kuuluu myös Pohjoismaiden tunnetuimpiin kivikautisiin asuinpaikkoihin lukeutuva Jättböle.

Autovuokraamo Maarianhaminassa – oikopolku saariston upeaan luontoon

Ahvenanmaan 6 500 saarta ja luotoa kattava ainutlaatuinen saaristo on ulottuvillasi, kun vuokraat auton Maarianhaminasta. Katso autovuokraamojemme tarjoukset ja nauti luonnon tarjoamista kokemuksista edullisesti ja omaan tahtiisi.

Loma Maarianhaminassa on täydellinen vasta, kun olet kokenut myös kaupunkia ympäröivän luonnon. Ahvenanmaan pohjoispuolella sijaitsevat 107 metriä merenpinnan yläpuolelle kohoavat Geta-vuoren kalliot lukeutuvat saaren upeimpiin näköalapaikkoihin. Huipulta löytyy muun muassa 15-metrinen näkötorni, ja vuorilla risteilee useita eri kohderyhmille suunnattuja luontopolkuja. Lapsiperheille sopiva luontopolku on nimeltään Trollstigen eli Peikkopolku.

Katoavaa saaristolaismaisemaa pääsee ihailemaan Maarianhaminan eteläpuolella sijaitsevalla Nåtön luonnonsuojelualueella, jonka luontopolun varrelta löytyy muun muassa kukkaniittyjä, pähkinäpuulehtoja ja idyllinen saaristolaistila. Vuokra-autolla helposti saavutettavissa oleva luontopolku on noin kaksi kilometriä pitkä ja sopii hyvin koko perheen luontokohteeksi.

Autonvuokraus avaa tien erilaisten aktiviteettien pariin

Ahvenanmaan saarella on kolme golfkenttää, joista kaksi sijaitsee aivan Kastelholman linnan tuntumassa ja yksi rantalomakohteenakin tunnetussa Eckerössä. Vaikka Suomen kesä ja sen myötä myös golfkausi on melko lyhyt, Ahvenanmaan leudossa ilmastossa golfkausi jatkuu pidemmälle syksyyn. Vuokraa siis auto Maarianhaminasta, hyppää rattiin ja hurauta viikonlopuksi golflomalle!

Golfin lisäksi Maarianhaminassa ja Ahvenanmaalla voi myös esimerkiksi ratsastaa, meloa kajakilla, kokeilla leijasurffausta, uida ja nauttia Ahvenanmaan lukuisista idyllisistä uimarannoista. Kalastusta voi harrastaa monessa eri muodossa, myös ohjatusti.

Ainutlaatuinen saaristokierros vuokra-autolla

Kun suuntaat Ahvenanmaan saaristokierrokselle vuokra-autolla, saat kokea niin saariston ainutlaatuisen luonnon kuin viehättävät kalastajakylätkin. Ahvenanmaan saaristolauttareittejä kutsutaan yleisesti Saaristotieksi: Saaristotie yhdistää useita saariston saaria toisiinsa ja Ahvenmaan pääsaaren manner-Suomeen. Kun alla on vuokra-auto, voit itse suunnitella oman reittisi ja valita majoituksesi lukuisista idyllisistä kohteista. Hotellit Maarianhaminassa ja muualla Ahvenanmaalla ovat varsinkin kesäaikaan suosittuja, joten varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Muista tehdä myös lauttapaikkavaraukset ennakkoon: erityisesti kesällä lautoilla on ajoittain jopa ruuhkaa.

Tutustu kohteeseen Maarianhamina

Tutustu kohteeseen Maarianhamina Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!