Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Maarianhaminassa

Vuokraa auto Maarianhaminassa

Ahvenanmaan saaristossa on pienestä koostaan huolimatta paljon nähtävää ja koettavaa. Etäisyydet ovat lyhyitä, sillä Ahvenanmaan mantereella pisinkin välimatka itä-länsisuunnassa on vain 50 kilometriä, ja eri kohteiden välillä on hyvät tiet, jotka sopivat täydellisesti niin pyöräilyyn kuin auto-lomailuunkin. Kaikkien asuttujen saarten välillä on myös lauttayhteydet, jotka ovat ajoneuvomaksua lukuun ottamatta pääosin ilmaisia.

Paras tapa tutustua Maarianhaminan ja koko Ahvenanmaan nähtävyyksiin on vuokra-auto. Oman auton kuljettaminen laivalla on melko hinnakasta ja toisaalta auton vuokraajat voivat sujauttaa Maarianhaminaan nopeasti vaikkapa lentokoneella. Lentoja Maarianhaminaan on saatavilla muun muassa Helsingistä ja Turusta. Expedian autovuokraamot Maarianhaminassa tarjoavat käyttöösi laajan valikoiman erilaisia ajoneuvoja ja useita nouto- ja palautusvaihtoehtoja. Reilu polttoainekäytäntö takaa, että sinulle ei koidu mitään yllättäviä lisämaksuja.

Vuokra-autolla Maarianhaminasta historiallisiin kohteisiin

Maarianhaminassa ja Ahvenanmaalla ylipäätään on useita vierailun arvoisia historiallisia nähtävyyksiä. Koko perheelle sopiva Kastelholman keskiaikainen linna sijaitsee vain 23 kilometrin tai noin 20 minuutin ajomatkan päässä Maarianhaminasta. Eckerön vanhaan postitaloon ja Bomarsundin linnoituksen raunioille on vuokra-autolla vain puolen tunnin matka, ja museolaiva Pommern sijaitsee aivan Maarianhaminan keskustan tuntumassa.

Vierailla kannattaa myös Ahvenanmaan keskiaikaisissa kirkoissa. Pyhälle Yrjölle omistettu Getan kirkko sijaitsee Ahvenanmaan pohjoisimmassa kunnassa ja on erinomainen päiväretkikohde, kun vuokraat auton Maarianhaminasta. Jomalan kirkko, joka on omistettu Ahvenanmaan suojelupyhimykselle Pyhälle Olaville, on niin ikään yksi Suomen vanhimmista keskiaikaisista pyhäköistä, ja sen yhteydestä löytyy myös keskiaikaisia talonpohjia ja kellareita sekä rauta-aikainen kalmisto. Ahvenanmaan tärkeimpiin historiallisiin nähtävyyksiin kuuluu myös Pohjoismaiden tunnetuimpiin kivikautisiin asuinpaikkoihin lukeutuva Jättböle.

Autovuokraamo Maarianhaminassa – oikopolku saariston upeaan luontoon

Ahvenanmaan 6 500 saarta ja luotoa kattava ainutlaatuinen saaristo on ulottuvillasi, kun vuokraat auton Maarianhaminasta. Katso autovuokraamojemme tarjoukset ja nauti luonnon tarjoamista kokemuksista edullisesti ja omaan tahtiisi.

Loma Maarianhaminassa on täydellinen vasta, kun olet kokenut myös kaupunkia ympäröivän luonnon. Ahvenanmaan pohjoispuolella sijaitsevat 107 metriä merenpinnan yläpuolelle kohoavat Geta-vuoren kalliot lukeutuvat saaren upeimpiin näköalapaikkoihin. Huipulta löytyy muun muassa 15-metrinen näkötorni, ja vuorilla risteilee useita eri kohderyhmille suunnattuja luontopolkuja. Lapsiperheille sopiva luontopolku on nimeltään Trollstigen eli Peikkopolku.

Katoavaa saaristolaismaisemaa pääsee ihailemaan Maarianhaminan eteläpuolella sijaitsevalla Nåtön luonnonsuojelualueella, jonka luontopolun varrelta löytyy muun muassa kukkaniittyjä, pähkinäpuulehtoja ja idyllinen saaristolaistila. Vuokra-autolla helposti saavutettavissa oleva luontopolku on noin kaksi kilometriä pitkä ja sopii hyvin koko perheen luontokohteeksi.

Autonvuokraus avaa tien erilaisten aktiviteettien pariin

Ahvenanmaan saarella on kolme golfkenttää, joista kaksi sijaitsee aivan Kastelholman linnan tuntumassa ja yksi rantalomakohteenakin tunnetussa Eckerössä. Vaikka Suomen kesä ja sen myötä myös golfkausi on melko lyhyt, Ahvenanmaan leudossa ilmastossa golfkausi jatkuu pidemmälle syksyyn. Vuokraa siis auto Maarianhaminasta, hyppää rattiin ja hurauta viikonlopuksi golflomalle!

Golfin lisäksi Maarianhaminassa ja Ahvenanmaalla voi myös esimerkiksi ratsastaa, meloa kajakilla, kokeilla leijasurffausta, uida ja nauttia Ahvenanmaan lukuisista idyllisistä uimarannoista. Kalastusta voi harrastaa monessa eri muodossa, myös ohjatusti.

Ainutlaatuinen saaristokierros vuokra-autolla

Kun suuntaat Ahvenanmaan saaristokierrokselle vuokra-autolla, saat kokea niin saariston ainutlaatuisen luonnon kuin viehättävät kalastajakylätkin. Ahvenanmaan saaristolauttareittejä kutsutaan yleisesti Saaristotieksi: Saaristotie yhdistää useita saariston saaria toisiinsa ja Ahvenmaan pääsaaren manner-Suomeen. Kun alla on vuokra-auto, voit itse suunnitella oman reittisi ja valita majoituksesi lukuisista idyllisistä kohteista. Hotellit Maarianhaminassa ja muualla Ahvenanmaalla ovat varsinkin kesäaikaan suosittuja, joten varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Muista tehdä myös lauttapaikkavaraukset ennakkoon: erityisesti kesällä lautoilla on ajoittain jopa ruuhkaa.

Autonvuokraus kohteessa Maarianhamina: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Maarianhamina?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Maarianhamina halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Maarianhamina?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Maarianhamina keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Maarianhamina?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Maarianhamina?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Maarianhamina

Tutustu kohteeseen Maarianhamina Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!