Maarianhamina
Trover-kuva käyttäjältä The Queer Nomad

Hotellit Maarianhamina

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Maarianhamina

Tarkista kohteen Maarianhamina hinnat täksi illaksi eli 19. elok. - 20. elok.
Tarkista kohteen Maarianhamina hinnat täksi viikonlopuksi eli 23. elok. - 25. elok.
Tarkista kohteen Maarianhamina hinnat ensi viikonlopuksi eli 30. elok. - 1. syysk.

Maarianhamina – hotellit

Kuva majoitusliikkeestä Paradiset
3 out of 5
Skarpnåtövägen 592, Hammarland, Ålands landsbygd
Ilmainen peruutusoikeus
81 € / yö
20. elok.–21. elok.
4/5Erittäin hyvä! (2 arvostelua)
Kivasti erilainen

"Persoonallista hauskan boheemia vaihtoehtoa kaipaaville loistava elämys. Iloinen ja hyvä palvelu. Ainoa puute vain yksi wc/suihku."…"

Arvosteltu 7.7.2019

Paradiset
Kuva majoitusliikkeestä Eckerö Hotell & Restaurang
3 out of 5
Käringsundsvägen 53, Eckerö, Åland
Ilmainen peruutusoikeus
99 € / yö
4. syysk.–5. syysk.
3.3/5 (9 arvostelua)

"Ei ilmastointia, ei jääkaappia jos menit ravintolaan klo 20.30 jälkeen ei saanut ruokaa enää."…"

Arvosteltu 28.8.2018

Eckerö Hotell & Restaurang
Kuva majoitusliikkeestä Strandnäs Hotell
3 out of 5
Godbyvägen 21 B, Maarianhamina
Ilmainen peruutusoikeus
95 € / yö
1. syysk.–2. syysk.
4/5Erittäin hyvä! (116 arvostelua)

"Huoneiden lattiat epäsiistit. Pölyä ja hiuksiä. Myös muut tason pölyisiä. Kun ilmoitiimme asiasya hotellin vastaanottoapulainen tuli nopeasti kuivaamaan lattiay vrdellä ja mopilla. Huono ilmastointi huoneessa kun ikkuna oli suljettuna."…"

Arvosteltu 1.8.2019

Strandnäs Hotell
Kuva majoitusliikkeestä Hotell Cikada
3 out of 5
Hamngatan 1, Maarianhamina
Ilmainen peruutusoikeus
79 € / yö
1. syysk.–2. syysk.
3.7/5Hyvä! (239 arvostelua)

"Ulkoallas oli tosi kiva. Lapset nauttivat altaasta. Aamiaisella esim. puuroon voisi merkitä, mistä on valmistettu. Useat vilja-allergikot voivat syödä esim. kaurapuuroa."…"

Arvosteltu 26.7.2019

Hotell Cikada
Kuva majoitusliikkeestä Hotel Esplanad
2 out of 5
Storagatan 5, Maarianhamina
Ilmainen peruutusoikeus
60 € / yö
5. syysk.–6. syysk.
3.4/5Hyvä! (70 arvostelua)
Pyöräreissulla

"Aivan Maarianhaminan keskustassa sijaitseva hotelli, hinta -laatusuhde kohdallaan ja näin sesongin ulkopuolella toukokuun alkupuolella edullinen. Hyvä ja riittävä aamiainen tarjolla alakerrassa. Hotelli ns miehittämätön, soittamalla ystävällinen henkilökuntaan kuuluva mies tuli sisäänkirjoittamaan, ..."…"

Arvosteltu 14.5.2019

Hotel Esplanad
Kuva majoitusliikkeestä Park Alandia Hotel
4 out of 5
Norra Esplanadgatan 3, Maarianhamina
111 € / yö
1. syysk.–2. syysk.
4.3/5Erinomainen! (27 arvostelua)

"Uusitut siistit ja puhtaat tilat/huoneet. Huoneeseen ei kuulunut ääniä ja sijainti on aivan loistava!"…"

Arvosteltu 14.7.2019

Park Alandia Hotel
Kuva majoitusliikkeestä Hotell Arkipelag
4 out of 5
Strandgatan 35, Maarianhamina
Ilmainen peruutusoikeus
98 € / yö
25. elok.–26. elok.
4.3/5Erinomainen! (213 arvostelua)

"Hyvä meininki, kiva palvelu, aamupala perfetto, mukavat rauhallinen ympäristö."…"

Arvosteltu 1.2.2019

Hotell Arkipelag
Kuva majoitusliikkeestä Captains House
3.5 out of 5
Kaptensgatan 15, Maarianhamina
Ilmainen peruutusoikeus
250 € / yö
17. syysk.–18. syysk.
4.5/5Upea! (2 arvostelua)
Perfect!

"Nice and clean apartment with good location. Very friendly, helpful and flexible service."…"

Arvosteltu 18.9.2017

Captains House
Kuva majoitusliikkeestä Townhouse Apartments
4 out of 5
Kaptensgatan 12, Maarianhamina
Ilmainen peruutusoikeus
125 € / yö
23. elok.–24. elok.
4.8/5Poikkeuksellinen! (25 arvostelua)
Close to everything, perfect

"Really neat apartment. Spacy. WLAN needs an upgrade, everything else worked perfectly"…"

Arvosteltu 18.8.2018

Townhouse Apartments
Kuva majoitusliikkeestä Hotel Pommern
4 out of 5
Norragatan 8-10, Maarianhamina
99 € / yö
25. elok.–26. elok.
4.4/5Erinomainen! (549 arvostelua)

"Sijoittuminen taajamassa. Palvelut lähellä.kauppa vieressä."…"

Arvosteltu 26.7.2019

Hotel Pommern
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Maarianhamina alkaen 60 € per yö
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alhaisin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Maarianhamina, Ahvenanmaa

Hotellit Maarianhaminassa: Maarianhamina on Ahvenanmaan suurin kaupunki ja hallinnollinen keskus. Siellä asuu lähes puolet koko itsehallinnollisen maakunnan väestöstä. Vilkkaassa Maarianhaminassa on paljon hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja. Pinta-alaltaan pienehkö kaupunki tarjoaa kiehtovia ja persoonallisia perhehotelleja ja liikehotelleja monissa hintaluokissa tärkeimpien palvelujen lähellä. Maarianhaminassa matkailijan on helppo löytää kaikki tarvitsemansa.

Pieni suuri Maarianhamina

Maarianhamina on pieni suuri kaupunki, jonka väkiluku on vain vähän toisella kymmenellä tuhannella, mutta jonka läpi kulkee vuosittain jopa 1,5 miljoonaa matkailijaa. Näin ollen sen palvelutaso on huikea verrattuna sen kokoon. Hotellit, ravintolat ja nähtävyydet sijaitsevat kaikki lähellä toisiaan, joten kaupunki on helppokulkuinen ja viihtyisä. Myös muualle Ahvenanmaalle on mukava lähteä retkeilemään.

Seikkaile Maarianhaminassa

Maarianhamina sijaitsee kahden merenlahden ja niiden satamien välissä kapealla niemellä. Satamien kautta kulkee päivittäin suuria matkustajalaivoja sekä pieniä yksityisiä veneitä. Matkustajalaiva on helppo ja edullinen tapa päästä Maarianhaminaan, reittejä on useita ja lähtöjä kaupunkiin ja sieltä pois on useita päivässä. Vaihtoehtoisesti kaupunkiin pääsee lentäen; Maarianhaminan lentokenttä sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Muualta Ahvenanmaalta Maarianhaminaan pääsee helposti kolmea päätietä pitkin esimerkiksi bussikyydillä. Maarianhaminan paikallinen julkinen liikennekin tapahtuu pääasiassa busseilla, mutta etäisyydet kaupungin sisällä ovat yleisesti hyvin lyhyitä, joten kulkemaan pääsee kätevästi kävellen tai pyörällä. Moni tuo pyörän mukanaan ja lähtee sillä retkelle maakuntaan, mutta polkupyöriä voi myös vuokrata Maarianhaminasta edullisesti. Maarianhamina tunnettiin ennen vanhaan idyllisenä puutalokaupunkina, mutta kaupungin liike-elämän laajentuessa suuri osa puutaloista purettiin kerrostalojen tieltä. Vanhan ajan Maarianhaminaa pääsee kuitenkin vielä ihastelemaan kaupungin ydinkeskustan eteläpuolella, jossa tunnelma on entisellään. Suunnistaminen kaupungissa on helppoa, sillä kapeahkolla niemellä sijaitsevat satamat Österhamn ja Västerhamn ovat nimensä mukaisesti sen itä- ja länsireunoilla ja toimivat hyvinä maamerkkeinä.

Näe ja koe

Maarianhaminassa on paljon viihdyttävää tekemistä monenlaiseen makuun. Sen laaja palveluvalikoima pitää huolen siitä, että kaikkea on lähellä ja helposti saatavilla. Ravintoloita on paljon, ja saaristokaupungin tapaan erityisesti kalaruokavaihtoehdot ovat valikoimassa hyvin edustettuna. Iltaelämää Maarianhaminassa on runsaasti suhteessa kaupungin kokoon, eikä kiehtovia nähtävyyksiäkään puutu, sillä Maarianhaminan museot tarjoavat varsin kattavan kuvan ahvenanmaalaisesta elämänmenosta aina kivikaudelta nykypäivään. Niiden lisäksi tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu historiallisia rakennuksia ja arkkitehtuurikohteita. Maarianhaminassa sijaitsevat muiden muassa Ahvenanmaan museo ja Ahvenanmaan merenkulkumuseo, joissa koko saariston historiaan pääsee tutustumaan tuhansien vuosien ajalta. Merenkulkumuseon yhteydessä nähtävillä on myös maailman ainoa alkuperäiskunnossa säilynyt suuri rahtipurjealus s/v Pommern. Museolaivana toimiva Pommern esittelee merenkulun lähihistoriaa Maarianhaminan länsisatamassa. Merellistä teemaa voi jatkaa itäsataman puolella merikorttelissa, joka on kappale elävää merellistä historiaa – veneenveistoa, raudantaontaa ja muuta merenkulkuun oleellisesti liittyvää käsityötaitoa voi täällä ihailla vielä elävänä. Merikorttelissa sijaitsee myös museo, perinteinen veneranta sekä merenkulkukappeli. Alueelta voi ostaa ahvenanmaalaisia käsityötuotteita vaikka tuliaisiksi.

Muita nähtävyyksiä Maarianhaminassa ovat muun muassa Pyhän Martin kirkko, Pyhän Yrjön kirkko, Maarianhaminan vanha koulu ja Maarianhaminan kaupunginkirjasto. Nähtävyyksien tutkimisen ohessa Maarianhaminassa voi tehdä ostoksia, sillä kaupunki on varsinainen ostajan aarreaitta. Hintataso on yleisesti hyvin edullinen, ja valikoimasta löytyy niin kalliita merkkivaatteita kuin taidekäsitöitäkin. Vaate- ja muotiliikkeitä on moneen makuun ja budjettiin, joten kiertämällä kaupunkia voi löytää melkein mitä vain. Kauppoja on erityisesti Torggatan-kävelykadun varrella sekä Sittkoffin galleriassa. Kannattaa tutkia myös sivukatujen pikkuputiikkeja, joista löytää ahvenanmaalaista korutaidetta ja muita käsitöitä sekä paikallisia herkkuja.

Hotellivaraus Maarianhaminassa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Maarianhaminassa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Maarianhaminassa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Maarianhaminassa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Maarianhaminassa haluaminasi päivinä.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Maarianhamina - viimeaikaiset arvostelut