Halvimmat lennot kohteeseen Marseille

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 137 € yhdensuuntaisille lennoille ja 158 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Marseille

Tietoja Marseillesta

Lennot Marseilleen

Ranskan toiseksi suurin kaupunki Marseille on mielenkiintoinen matkakohde vuoden ympäri. Suomesta ei ole saatavilla suoria lentoja Marseilleen, mutta kaupunkiin lennetään useita vain yhden välilaskun sisältäviä lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta päivittäin ympäri vuoden. Expedian kautta löydät helposti eri lentovaihtoehdot ja varaat lentoliput Marseilleen. Lentoja varatessasi voit samalla kätevästi etsiä myös hotelleja Marseillesta.

Rhônejoen suulla Välimeren rannalla sijaitseva Marseille on yksi Etelä-Ranskan monipuolisimmista ja suosituimmista matkakohteista. Kaupungista löytyy merkittäviä historiallisia nähtävyyksiä, kuten kaupungin vanha satama ja 1800-luvun puolivälissä rakennettu kaunis Notre Dame de la Garden kirkko. Tutustumisen arvoinen kohde on myös läheisellä saarella sijaitseva Ifin linna, joka on peräisin 1500-luvun alkupuoliskolta. Noin kilometrin päässä mantereelta sijaitsevalle Ifin saarelle on lauttayhteys kaupungin vanhasta satamasta. Marseillessa on myös erinomainen museotarjonta: mielenkiintoisia museoita löytyy taiteen, muodin ja jalkapallonkin ystäville. Aktiivisen kaupunkiloman lisäksi kaupungissa voi viettää myös rentouttavaa rantalomaa Välimerestä nautiskellen. Mikäli haluat tutustua kaupunkiin ja sen lähialueisiin itse ajaen, löydät myös autovuokraamot Marseillesta helposti Expedian kautta.

Lentäminen Suomesta Marseilleen

Lento Marseilleen sisältää Helsinki-Vantaan lentoasemalta matkustettaessa aina vähintään yhden välilaskun. Yhden välilaskun lentoja lennetään kuitenkin kaupunkiin useita päivittäin vuoden ympäri. Suoria lentoja Suomesta Ranskaan on ainoastaan Pariisin lentoasemalle, joka sijaitsee noin 800 kilometrin päässä Marseillesta. Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan Ranskaan laajemminkin voit halutessasi lentää Pariisiin ja kulkea esimerkiksi huippunopealla luotijunalla kaupunkien välisen matkan. Expedian avulla etsit itsellesi sopivimmat lennot ja lentotarjoukset Marseilleen. Lentolippujen hinnassa voit myös säästää varaamalla pakettimatkan Marseilleen.

Suomen kansalainen tarvitsee Ranskaan matkustaessaan passin tai virallisen henkilökortin, erillistä viisumia ei tarvita. Ranskan valuutta on euro.

Lennot Marseillen lentoasemalle

Marseilleen lennetään useita yhden välilaskun sisältäviä lentoja päivittäin vuoden ympäri Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentojen kokonaiskestot vaihtelevat runsaasti välilaskujen pituudesta riippuen, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä löytääkseen parhaat lennot.

Marseillen kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 27 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoaseman ja keskustan välin voi kulkea helposti ja nopeasti esimerkiksi junalla. Junat eivät kulje aivan lentoasemalle saakka, mutta lentoasemalta on saatavilla noin viiden minuutin mittainen ilmainen linja-autokuljetus lähimmälle juna-asemalle aina 20 minuuttia ennen seuraavan junan lähtöä. Juna-asemalta voi jatkaa matkaa kaupungin keskustaan ja myös muualle Etelä-Ranskaan. Matka kaupungin keskustaan junalla vie noin 15–30 minuuttia, riippuen matkalla tehtävien pysähdysten lukumäärästä. Lentoasemalta kulkee myös noin puoli tuntia kestävä suora linja-autoyhteys kaupungin päärautatieasemalle useita kertoja tunnissa. Lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkan itse. Lentoasemalla on myös hyvät ostos- ja ravintolapalvelut.

Matkustaminen Marseilleen Pariisin kautta

Halutessasi voit matkustaa Marseilleen myös esimerkiksi Pariisin kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään useita suoria lentoja Pariisiin päivittäin vuoden ympäri. Suora lento kestää noin kolme tuntia. Vaikka kaupunkien välinen etäisyys on noin 800 kilometriä, voi matkasta selvitä jopa kolmessa ja puolessa tunnissa kun valitsee hieman kalliimman, mutta huippunopean TGV-luotijunan.

Suomesta lennetään useimmiten Pariisin kolmesta lentoasemasta Charles de Gaullen lentoasemalle ja harvemmin myös Orlyn lentoasemalle. Charles de Gaullen lentoasemalla on TGV-junan asema, joten voit aloittaa matkasi Marseilleen suoraan lentoasemalta. Kummaltakin Pariisin lentoasemalta on toimivat yhteydet kaupungin keskustaan. Kummaltakin lentoasemalta löytyy myös useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkan hurmaavan Ranskan läpi itse.

Suosittuja lentoja kohteeseen Marseille

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 137 € yhdensuuntaisille lennoille ja 158 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.