Lisätietoja – Newark

Lennot Newarkiin

Halpojen Newarkin-lentojen löytäminen on tärkeää, jos matkabudjettisi on tiukka. Expedian avulla löydä halvat lentoliput Newarkiin. Lisäksi tarjoamme valtavan valikoiman hotelleja alueelta.

Lentäminen Newarkiin ei ole niin vaikeaa kuin saatat kuvitella. Turisteille on tarjolla useita lentoyhtiöitä ja lentoasemia, joiden avulla he pääsevät Newarkin ja alueen muiden kohteiden lähistölle. Lisäksi lentoja Newarkiin on saatavilla kaikissa hintaluokissa.

Newark itsessään on elämää kuhiseva kaupunki, joka tarjoaa kaupunkikulttuurin parhaita puolia ja Jersey Shoren rentoa menoa. Newark sijaitsee vain lyhyen matkan päässä New Yorkista ja muista Yhdysvaltain itärannikon kiinnostavista kohteista.

Trendikäs Soho on pullollaan kellariklubeja – ympärivuorokautinen viihdetarjonta ja monipuoliset ruokailumahdollisuudet vetävätkin puoleensa sekä turisteja että paikallisia.

Newarkissa on sekä ylellisiä luksushotelleja että edullisempia vaihtoehtoja pienemmille budjeteille. Newarkin sadat halvat hotellit takaavat, että voit säästää enemmän rahaa kaupungin nähtävyyksistä nauttimiseen – ja kenties jopa muutamaan matkamuistoon.

Kun varaat lennot Newarkiin Expedian kautta, voit hyödyntää lentotarjouksia ja muita etuja. Varaamalla myös vuokra-auton Newarkista Expedian kautta voit säästää lisää. Etsi verkkosivustostamme jo tänään halvat lennot Newarkiin sekä tutustu myös alueen halpoihin hotelleihin. Suunnittele matkasi jo tänään!

Lennot Newarkiin Ison-Britannian kenttien kautta

Expedian avulla voit etsiä halvimmat lennot Newarkiin monien tunnettujen lentoyhtiöiden lentovalikoimasta (muun muassa Delta, British Airways ja Continental).

Lento Lontoosta Newarkiin kestää noin 7 tuntia. Toiseen suuntaan lentoaika on hieman lyhyempi vallitsevien tuulien ansiosta. Vaikka Newarkiin matkustaminen ei edellytä viisumia (lyhyet matkat), kaikkien matkustajien täytyy täyttää ennen matkaansa ESTA-lomake (Electronic System for Travel Authorization). ESTA-lomake muistuttaa viisumin kyselylomaketta, se on voimassa kaksi vuotta (tai passin umpeutumiseen saakka) ja se maksaa 14 Yhdysvaltain dollaria.

Lennot Newarkin kansainväliselle lentoasemalle

Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema on New Jerseyn osavaltion suurin ja vilkkain lentoasema. Se palvelee vuosittain miljoonia matkustajia ja tarjoaa lentoja käytännössä maailman kaikkiin eri kolkkiin. Suurin osa New Jerseyn kansainvälisistä lennoista laskeutuukin Newarkin kansainväliselle lentoasemalle. Itse asiassa Newarkin kenttä on koko Yhdysvaltojen toiseksi suurin keskuskenttä, joka palvelee valtavaa määrää sekä Yhdysvaltain sisäisiä lentoja että kansainvälisiä lentoja.

Newarkiin on suoria lentoja esimerkiksi Lontoon Heathrow'sta ja Gatwickista.

Newarkin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 24 kilometrin päässä Newarkin kaupungista, mutta liikenneyhteydet kaupunkiin ovat erinomaiset. Säännöllisen bussiyhteyden lisäksi kaupunkiin kulkee myös kätevä AirTrain-junayhteys.

Tarjolla on muitakin vaihtoehtoja. Kun varaat vuokra-auton Newarkista Expedian avulla, saat sen erittäin halvalla – ja voit nauttia Newarkin-lomastasi entistä monipuolisemmin. Ajomatka lentoasemalta kaupunkiin on melko helppo ja opasteet ovat selkeät. Voit myös hypätä maailmankuulun keltaisen taksin kyytiin tai tilata itsellesi limusiinikyydin, mutta se on tietysti melko kallista.

Lentäminen Newarkiin on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin, minkä ansiosta miljoonat ihmiset voivat nauttia tämän maailmankuulun kaupungin nähtävyyksistä ja elämyksistä. Varaa Newarkin-lomasi Expedian avulla: voit hyödyntää merkittäviä säästöjä lentojen lisäksi myös hotelleissa ja vuokra-autoissa. Newark odottaa sinua, joten varaa lentosi jo tänään!

Lennot Newarkiin

Kauttamme saat kaikkien suurimpien lentoyhtiöiden lennot kaikille tärkeimmille lentokentille. Lennät edullisesti juuri silloin, kun sinulle sopii. Verkkosivustomme takaa parhaat hinnat, eikä sinun tarvitse tutkia monia eri sivustoja. Paluulennot Newarkista löydät myös kätevästi kauttamme.

Ensiluokkaiset lennot helposti

Koillis-Amerikan hyvistä lentoasemista Newark Libertyn kansainvälinen lentoasema (EWR) erottuu muista helppoudellaan ja edullisuudellaan. Olet oikeassa paikassa, jos etsit halpoja Newarkin‑lentoja. Saat myös autonvuokrauksen Newarkissa erikoishintaan, ja pääset jatkamaan matkaasi autolla suoraan lentokentältä.

Halvat lennot New Jerseyn Newarkiin

Lennä New Jerseyyn maksamatta matkastasi liikaa. Meillä on hyvä valikoima tarjouksia Newarkin‑lennoista. Hyödynnä Newarkin all inclusive -paketit ja tutustu loistaviin hotelleihin Newarkissa. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan fiksun ja edullisen reitin. Jos haluat säästää rahaa, etsi lentotarjouksia Newarkiin Expedia.fi-sivustolta jo tänään.