Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Osaka

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Osaka

Lennot Osakaan

Kansain maakunnassa sijaitseva Japanin kolmanneksi suurin kaupunki Osaka on tunnettu värikkäästä ruoka- ja viihdekulttuuristaan. Japanin merkittävimpiin kaupallisiin keskuksiin lukeutuvan Osakan väkiluku on noin 2,7 miljoonaa. Suomesta on suoria lentoja Osakaan jopa neljä kertaa viikossa. Tutustu eri lentotarjouksiin Expedian avulla ja varaa samalla hotelli Osakasta.

Suomesta lennetään viikoittain useita suoria lentoja Osakaan. Reittiä liikennöivät sekä Finnairin että Japan Airlinesin koneet, mikä helpottaa sopivien yhteyksien löytämistä. Kansain kansainväliselle lentoasemalle pääsee Helsinki-Vantaalta helposti noin yhdeksässä ja puolessa tunnissa. Kansain lentoasemalta on Osakan lisäksi erinomaiset yhteydet läheisiin Koben ja Kioton kaupunkeihin. Kun vertailet vaihtoehtoja ja varaat halvat lennot Osakaan Expedian kautta, voit samalla vuokrata auton Osakasta.

Keihanshinin metropolialueen suurimmalla kaupungilla, Osakalla, on yli 2 500 vuoden historia. Keisari Kotoku rakensi Naniwana tunnettuun kaupunkiin palatsinsa vuonna 645 ja teki Osakasta Japanin pääkaupungin. Osaka on ollut jo vuosisatoja merkittävä kaupan ja kulttuurin keskittymä, jossa voi nauttia erittäin vaivattomasti niin Japanin teatteritaiteesta ja historiasta, värikkäästä viihdetarjonnasta kuin maailmankuulusta ruokakulttuuristakin. Jos haluat kokea nautittavan, virkistävän ja mielenkiintoisen kaupunkiloman, varaa pakettimatka Osakaan Expedian kautta.

Lentäminen Suomesta Osakaan

Suomesta on viikoittain useita suoria lentoja Osakaan, ja reittiä lentää esimerkiksi Finnair ja Japan Airlines. Lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kansain kansainväliselle lentoasemalle kestää noin yhdeksän ja puoli tuntia. Kansain lentoaseman keskeisen sijainnin avulla matkustajat voivat tutustua Osakan lisäksi vaivattomasti myös Kobeen ja Kiotoon. Varmista sujuva ja rentouttava matka varaamalla lennot ja hotelli Osakasta Expedian kautta.

Japaniin matkustavat Suomen kansalaiset eivät tarvitse turistiviisumia, ja he voivat viipyä maassa viisumitta 90 päivää. Passin on oltava voimassa matkan keston ajan. Japanin valuutta on jeni (JPY).

Lennot Kansain lentoasemalle

Noin 40 kilometriä Osakan kaupungista etelään sijaitseva, tekosaarelle rakennettu Kansain kansainvälinen lentoasema (KIX) on italialaisarkkitehti Renzo Pianon taidonnäyte. Lentoaseman teknistä osaamista on hyödynnetty myöhemmin myös muun muassa Koben, Kitakyushun ja Hong Kongin kansainvälisen lentoaseman rakennuksessa. Lentoaseman vuosittainen matkustajamäärä on miltei 20 miljoonaa. Ympäri vuorokauden avoinna olevan aseman palveluihin sisältyy muun muassa hotelli, useita ravintoloita ja pikaruokaloita, elintarvikekauppoja sekä valuutanvaihtopisteitä.

Kansain kansainväliseltä lentoasemalta on erinomaiset yhteydet Osakaan ja muihin alueen kaupunkeihin, ja siirtymävaihtoehtoja on lukuisia. Nopein tapa päästä Osakan Tennojin asemalle on JR Limited Expressin Haruka-luotijuna, joka vie keskustaan 30 minuutissa. Jos haluat puolestaan päästä kaupungin eteläiseen keskustaan Nambaan, voit hypätä Nankai Rap:t -luotijunan kyytiin, joka vie perille 35 minuutissa. Edullisin vaihtoehto on mennä kaupunkiin bussilla, jolloin matka kestää noin 60 minuuttia. Kaupunkiin pääsee myös taksilla, mutta tämä ei ole suositeltavaa, koska vaihtoehto ei ole juurikaan bussia nopeampi, ja taksimatkan hinta on erittäin korkea. Expedian avulla löydät budjettiisi ja aikatauluusi sopivat lentoliput Osakaan. Voit vaihtoehtoisesti myös tutustua Osakanlahden mielenkiintoisiin kaupunki- ja luontomaisemiin vuokraamalla auton Expedia.fi-sivustolla.

Lennot Osakaan Helsingistä

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään viikoittain useita lentoja Kansain kansainväliselle lentoasemalle. Reittiä liikennöivät Suomen ja Japanin välillä pääasiassa Finnairin ja Japan Airlinesin vuorot. Suoran lennon kesto Helsingistä Osakaan on vain noin yhdeksän ja puoli tuntia. Finnair lentää Osakaan kesällä päivittäin ja talvella neljä kertaa viikossa. Vieraile Expedian sivustolla ja varaa Osakan lennot jo tänään.

Tietoa lennoista kohteeseen Osaka

Kohdelentokenttä Kansain kansainvälinen lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodi KIX
Kohdekaupunki Osaka