Lennot - Japani

Parhaat kaupungit kohteessa Japani

Matkaopas: matkat kohteeseen Japani

Tietoja Japanista

Lennot Japaniin

Nousevan auringon maana tunnettu Japani on äärimmäisen kiehtova sekoitus historiaa, nykypäivää ja tulevaisuutta. Okinawan trooppisilta rannoilta Tokion futuristiseen metropoliin ja aina Hokkaidon vuorten lumihuippuihin, maa tarjoaa lomia joka lähtöön. Suomesta on viikoittain useita suoria lentoja Japaniin esimerkiksi Tokion, Osakan ja Nagoyan lentoasemille. Tutustu eri lentotarjouksiin Expedia.fi-sivustolla ja varaa samalla hotelli Japanista.

Suomesta lennetään viikoittain useita suoria lentoja Japaniin. Reittiä liikennöivät esimerkiksi Finnair ja Japan Airlines. Suomesta lentää lyhimmillään maahan hieman alle kymmenessä tunnissa. Tokioon lennettäessä on syytä huomioida, että kaupungissa on kaksi lentoasemaa: Narita kansainvälisiä lentoja varten ja Haneda kotimaan lentoja varten. Kun vertailet vaihtoehtoja ja varaat halvat lennot Expedian kautta, voit samalla vuokrata auton Japanista.

Itä-Aasiassa Tyynessämeressä sijaitseva, 127 miljoonan asukkaan Japanin saarivaltio on dynaaminen, moderni yhteiskunta, jossa heijastuu samalla tiukka tapakulttuuri ja historialliset perinteet. Tämä samurai-sotureistaan, manga- ja anime-kulttuuristaan ja upeasta ruokakulttuuristaan tunnettu maa hurmaa matkailijat siisteydellään ja kohteliaisuudellaan. Japani tarjoaa kaikille jotain. Vieraile Expedia.fi-sivustolla jo tänään ja varaa pakettimatka Japaniin.

Lentäminen Suomesta Japaniin

Suomesta on viikoittain useita suoria lentoja esimerkiksi Tokioon, Nagoyaan ja Osakaan, ja reittiä lentävät esimerkiksi Finnair ja Japan Airlines. Lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta maahan kestää keskimäärin noin yhdeksän ja puoli tuntia. Japanin erittäin kattava ja sujuva liikenneverkosto, mukaan lukien luotijunat, helpottaa vierailua useammassa kohteessa saman loman aikana. Expedian avulla voit vertailla lentotarjouksia Japaniin ja varata juuri omaan budjettiisi sopivimmat vaihtoehdot.

Japaniin matkustavat Suomen kansalaiset eivät tarvitse turistiviisumia, ja he voivat viipyä maassa viisumitta 90 päivää. Passin on oltava voimassa matkan keston ajan. Maan virallinen valuutta on jeni (JPY).

Lennot Tokion lentoasemalle

Naritan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 60 kilometriä Tokiosta itään. Vuonna 1978 valmistuneen lentoaseman vuosittainen matkustajamäärä on lähes 36 miljoonaa. Lentoasemalta on erittäin hyvät julkiset liikenneyhteydet sekä Tokioon että Hanedan lentoasemalle, joka palvelee pääasiassa Japanin sisäistä reittiliikennettä. Lentoasemalta pääset helpoiten kaupunkiin limusiinibussilla, mikäli olet varannut hotellin etukäteen. Voit siirtyä kaupunkiin myös Narita Express junan kyydissä, jolloin matka taittuu noin 60 minuutissa. Nopeimmillaan pääset keskustaan kuitenkin Skyliner-luotijunan kyydissä noin puolessa tunnissa. Vilkkaan aseman palveluihin sisältyy ravintoloita, pikaruokaloita, kioskeja, nostoautomaatteja, valuutanvaihtopisteitä, maksullisia suihkuja ja lepohuoneita. Expedian avulla voit varata lentoliput Japaniin oman budjettisi ja aikataulusi mukaan.

Lennot Osakan lentoasemalle

Noin 40 kilometriä Osakan kaupungista etelään sijaitseva, tekosaarelle rakennettu Kansain kansainvälinen lentoasema (KIX) on italialaisarkkitehti Renzo Pianon taidonnäyte. Lentoaseman vuosittainen matkustajamäärä on miltei 20 miljoonaa. Ympäri vuorokauden avoinna olevan aseman palveluihin sisältyy muun muassa hotelli, useita ravintoloita ja pikaruokaloita, elintarvikekauppoja ja valuutanvaihtopisteitä.

Kansain kansainväliseltä lentoasemalta on erinomaiset yhteydet Osakaan ja muihin alueen kaupunkeihin, ja siirtymävaihtoehtoja on lukuisia. Nopein tapa päästä Osakaan on JR Limited Expressin Haruka-luotijuna, joka vie keskustaan Tennojin rautatieasemalle 30 minuutissa. Jos haluat puolestaan päästä kaupungin eteläiseen keskustaan Nambaan, voit hypätä Nankai Rapi:t luotijunan kyytiin, joka vie perille 35 minuutissa. Edullisin vaihtoehto on mennä kaupunkiin bussilla, jolloin matka kestää noin 60 minuuttia. Kaupunkiin pääsee myös taksilla, mutta tämä vaihtoehto ei ole suositeltava, koska taksi ei ole juurikaan bussia nopeampi, ja taksimatkan hinta on erittäin korkea. Expedian avulla löydät budjettiisi ja aikatauluusi sopivat lennot Japaniin. Lomallasi voit myös tutustua Osakanlahden mielenkiintoisiin kaupunki- ja luontomaisemiin vuokraamalla auton Expedia.fi-sivustolla.

Usein kysytyt kysymykset