Lennot - Japani alkaen 441 €

Japani: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Japani

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 441 € yhdensuuntaisille lennoille ja 773 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

China Southern Airlines
Air Baltic
Qatar Airways
Qatar Airways
Air Baltic
KLM
Air France
Air China
Air Baltic
Scandinavian Airlines

Matkaopas: matkat kohteeseen Japani

Tietoja Japanista

Lennot Japaniin

Nousevan auringon maana tunnettu Japani on äärimmäisen kiehtova sekoitus historiaa, nykypäivää ja tulevaisuutta. Okinawan trooppisilta rannoilta Tokion futuristiseen metropoliin ja aina Hokkaidon vuorten lumihuippuihin, maa tarjoaa lomia joka lähtöön. Suomesta on viikoittain useita suoria lentoja Japaniin esimerkiksi Tokion, Osakan ja Nagoyan lentoasemille. Tutustu eri lentotarjouksiin Expedia.fi-sivustolla ja varaa samalla hotelli Japanista.

Suomesta lennetään viikoittain useita suoria lentoja Japaniin. Reittiä liikennöivät esimerkiksi Finnair ja Japan Airlines. Suomesta lentää lyhimmillään maahan hieman alle kymmenessä tunnissa. Tokioon lennettäessä on syytä huomioida, että kaupungissa on kaksi lentoasemaa: Narita kansainvälisiä lentoja varten ja Haneda kotimaan lentoja varten. Kun vertailet vaihtoehtoja ja varaat halvat lennot Expedian kautta, voit samalla vuokrata auton Japanista.

Itä-Aasiassa Tyynessämeressä sijaitseva, 127 miljoonan asukkaan Japanin saarivaltio on dynaaminen, moderni yhteiskunta, jossa heijastuu samalla tiukka tapakulttuuri ja historialliset perinteet. Tämä samurai-sotureistaan, manga- ja anime-kulttuuristaan ja upeasta ruokakulttuuristaan tunnettu maa hurmaa matkailijat siisteydellään ja kohteliaisuudellaan. Japani tarjoaa kaikille jotain. Vieraile Expedia.fi-sivustolla jo tänään ja varaa pakettimatka Japaniin.

Lentäminen Suomesta Japaniin

Suomesta on viikoittain useita suoria lentoja esimerkiksi Tokioon, Nagoyaan ja Osakaan, ja reittiä lentävät esimerkiksi Finnair ja Japan Airlines. Lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta maahan kestää keskimäärin noin yhdeksän ja puoli tuntia. Japanin erittäin kattava ja sujuva liikenneverkosto, mukaan lukien luotijunat, helpottaa vierailua useammassa kohteessa saman loman aikana. Expedian avulla voit vertailla lentotarjouksia Japaniin ja varata juuri omaan budjettiisi sopivimmat vaihtoehdot.

Japaniin matkustavat Suomen kansalaiset eivät tarvitse turistiviisumia, ja he voivat viipyä maassa viisumitta 90 päivää. Passin on oltava voimassa matkan keston ajan. Maan virallinen valuutta on jeni (JPY).

Lennot Tokion lentoasemalle

Naritan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 60 kilometriä Tokiosta itään. Vuonna 1978 valmistuneen lentoaseman vuosittainen matkustajamäärä on lähes 36 miljoonaa. Lentoasemalta on erittäin hyvät julkiset liikenneyhteydet sekä Tokioon että Hanedan lentoasemalle, joka palvelee pääasiassa Japanin sisäistä reittiliikennettä. Lentoasemalta pääset helpoiten kaupunkiin limusiinibussilla, mikäli olet varannut hotellin etukäteen. Voit siirtyä kaupunkiin myös Narita Express junan kyydissä, jolloin matka taittuu noin 60 minuutissa. Nopeimmillaan pääset keskustaan kuitenkin Skyliner-luotijunan kyydissä noin puolessa tunnissa. Vilkkaan aseman palveluihin sisältyy ravintoloita, pikaruokaloita, kioskeja, nostoautomaatteja, valuutanvaihtopisteitä, maksullisia suihkuja ja lepohuoneita. Expedian avulla voit varata lentoliput Japaniin oman budjettisi ja aikataulusi mukaan.

Lennot Osakan lentoasemalle

Noin 40 kilometriä Osakan kaupungista etelään sijaitseva, tekosaarelle rakennettu Kansain kansainvälinen lentoasema (KIX) on italialaisarkkitehti Renzo Pianon taidonnäyte. Lentoaseman vuosittainen matkustajamäärä on miltei 20 miljoonaa. Ympäri vuorokauden avoinna olevan aseman palveluihin sisältyy muun muassa hotelli, useita ravintoloita ja pikaruokaloita, elintarvikekauppoja ja valuutanvaihtopisteitä.

Kansain kansainväliseltä lentoasemalta on erinomaiset yhteydet Osakaan ja muihin alueen kaupunkeihin, ja siirtymävaihtoehtoja on lukuisia. Nopein tapa päästä Osakaan on JR Limited Expressin Haruka-luotijuna, joka vie keskustaan Tennojin rautatieasemalle 30 minuutissa. Jos haluat puolestaan päästä kaupungin eteläiseen keskustaan Nambaan, voit hypätä Nankai Rapi:t luotijunan kyytiin, joka vie perille 35 minuutissa. Edullisin vaihtoehto on mennä kaupunkiin bussilla, jolloin matka kestää noin 60 minuuttia. Kaupunkiin pääsee myös taksilla, mutta tämä vaihtoehto ei ole suositeltava, koska taksi ei ole juurikaan bussia nopeampi, ja taksimatkan hinta on erittäin korkea. Expedian avulla löydät budjettiisi ja aikatauluusi sopivat lennot Japaniin. Lomallasi voit myös tutustua Osakanlahden mielenkiintoisiin kaupunki- ja luontomaisemiin vuokraamalla auton Expedia.fi-sivustolla.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Japani meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Me Expedialla olemme tehneet lujasti töitä tuodaksemme tarjolle joustavimpia mahdollisia lentoja. Valitse vain “Joustavat muutoskäytännöt” -suodattimen alapuolelta “Ei muutosmaksua” napataksesi unelmiesi lennon kohteeseen Japani.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Japani?
Valitse, haluatko istua käytävä- vai ikkunapaikalla, ja matkusta kohteeseen Japani tai sen lähelle kummalla tahansa näistä maineikkaasta lentoyhtiöstä:

 • Finnair – 30 lentoa kohteeseen Japani tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 30 lentoa kentälle Tokio (NRT-Naritan kansainvälinen lentoasema) per kuukausi.
 • JAL – 30 lentoa kohteeseen Japani tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 30 lentoa kentälle Tokio (HND-Haneda) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Japani?
Viimeisten seitsemän päivän aikana 773 € oli kohteeseen Japani menevän lennon alin hinta. Jotta voisit saada vieläkin halvemman hinnan, sinun kannattaa tehdä varauksesi hyvissä ajoin ja joustaa matkapäivissäsi. Hae lentoa kohteeseen Japani ja tarkastele sitten läheisten päivien hintoja napsauttamalla sivun ylälaidassa olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä.
Kuinka paljon lento kohteeseen Japani maksaa?
Jos olisit ostanut itsellesi kohteesta Riika (RIX) lähtevän yhdensuuntaisen matkan, olisit voinut hankkia halvan lentolipun viimeisten seitsemän päivän aikana hintaan 441 €. Menopaluumatka kohteeseen Japani maksoi saman ajanjakson aikana 773 € – 847 €.
Mitkä ovat kohteen Japani suosituimmat lentokentät?
Jos lennät millekään näistä johtavista kohteen Japani lentokentistä, voit kätevästi tutustua kaikkeen, mitä tämä kaunis alue tarjoaa:

 • Tokio (HND-Haneda) – 16497 lentoa kuukaudessa.
 • Fukuoka (FUK) – 6171 lentoa kuukaudessa.
 • Osaka (ITM-Itami) – 5625 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Japani?
Viimeisten seitsemän päivän aikana lentoliput kohteeseen Japani maksoivat keskimäärin 773 € – 847 €. Hinnat kallistuvat yleensä sitä enemmän mitä lähempänä matkapäiväsi on, joten varaa huipputarjous nyt.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Japani?
Jos haluat löytää loistavan tarjouksen kohteeseen Japani, yritä lähteä lomalle marraskuussa, jolloin lentojen hinnat ovat edullisimmillaan. Kesän ja talven loma-ajat taas ovat kaikkein kalleimmat ajat tehdä varaus.
Kuinka kauan lento kohteeseen Japani kestää?
Jotta saisit yleisen käsityksen siitä, kuinka kauan kohteeseen Japani lentäminen kestää, katso näiden tunnettujen kotimaan reittien keskimääräiset lentoajat:

 • Sapporo (CTS-New Chitose) → Tokio (HND-Haneda): 1 tunti ja 38 minuuttia
 • Fukuoka (FUK) → Tokio (HND-Haneda): 1 tunti ja 33 minuuttia
 • Osaka (ITM-Itami) → Tokio (HND-Haneda): 1 tunti ja 20 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Japani?

 • Tokio tarjoaa niin paljon nähtävää, että ei ole mikään ihme, että turistit aloittavat vierailunsa kohteessa Japani yleensä tästä dynaamisesta kaupungista. Voit viettää ensimmäiset päivät tutustuen suosittuihin nähtävyyksiin, kuten Tokyo Skytree, ennen kuin siirryt tutustumaan joihinkin tämän alueen vähemmän kuuluisiin nähtävyyksiin.
 • Valitessasi vaatteita matkallesi kannattaa pitää mielessä, että kohteessa Tokio on yleisesti ottaen subtrooppinen ilmasto. Jotta saat selkeämmän kuvan siitä, millaista säätä voit odottaa matkasi aikana, tutustu säätiedotteisiin ennen lähtöpäivääsi.
 • Seuraavaksi kannattaa vierailla kohteessa Kozushima-mura, joka sijaitsee keskimäärin 170 km etelään kohteesta Tokio. Yksi tämän kohteen tunnetuimmista nähtävyyksistä on Maehaman ranta.

Suosittuja lentoja kohteeseen Japani

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

China Southern Airlines