Pääosion alkuosa

Halvimmat lennot kohteeseen Tokio

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

Oct 9, 2018

Jatkossa JAL kun mahdollista

Aug 26, 2018

Kaikki hyvin

Lisätietoja – Tokio

Lennot Tokioon

Tokio on Japanin pääkaupunki, yksi maailman suurimmista kaupungeista ja maailman suurimman metropolialueen keskus. Kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin – suuria temppeleitä, rikasta kulttuuria, rauhallisia puistoja, vilkasta yöelämää, erinomaisia ostos- ja ruokailumahdollisuuksia sekä vaikuttavia pilvenpiirtäjiä. Tokio onkin erinomainen paikka aloittaa tutustuminen Japaniin.

Tokiossa on kaksi suurta kansainvälistä lentoasemaa, Hanedan ja Naritan lentoasemat. Suurin osa kansainvälisistä lennoista saapuu Naritan lentoasemalle, jonne myös Finnair ja Japan Airlines liikennöivät suoraan Helsinki-Vantaalta. Etenkin japanilaiset lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja myös Hanedan lentoasemalle monista eurooppalaisista kohteista, joten jos sopivia suoria lentoja Helsingistä ei löydy, löytyy varmasti välilaskullinen vaihtoehto esimerkiksi Lontoon, Frankfurtin tai Pariisin kautta. Parhaat ja edullisimmat vaihtoehdot löytyvät tietenkin Expedian avulla.

Japaniin suuntautuvien lentojen hinnoissa voi olla suuriakin vaihteluita lentotarjouksista riippuen. Yleisesti ottaen sopivan hintaisen lennon löytäminen käy kuitenkin helposti varaamalla ajoissa. Tokion ilmasto on subtrooppinen – kesät ovat kuumia sekä kosteita ja talvet viileitä. Lunta ei sada paljon, mutta toisaalta lumisateita saadaan käytännössä joka vuosi. Suosittu aika käydä Tokiossa kaupunkilomalla on keväällä kirsikkapuiden kukkiessa, jolloin tosin lennotkin voivat olla hieman kalliimpia.

Tokio on yksi Japanin suosituimmista ja monipuolisimmista matkakohteista. Kaupungissa on helppo kulkea paikasta toiseen, sillä metroverkosto on kattava ja myös muita julkisia liikennöintimahdollisuuksia on yllin kyllin. Hyödyllisin linja on kenties ympyrän muotoinen Yamanote-linja, joka yhdistää kaupungin eri osat toisiinsa. Kaupungista on myös helppo tehdä lyhyitä retkiä lähialueille, kuten Fuji-vuorelle.

Lennot Helsingistä Tokioon

Finnair lentää suoraan Helsinki-Vantaalta Naritan lentoasemalle. Lento kestää kymmenisen tuntia. Lisäksi sekä Naritan että Hanedan lentoasemille on lukuisia lentoja monilta muilta Eurooppalaisilta lentoasemilta. Japanissa on otettu käyttöön biometriset tunnisteet maahan saapumisen yhteydessä. Suomen kansalainen tarvitsee matkustusasiakirjaksi voimassa olevan passin. Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 vuorokauden matkalle. Japanin rahayksikkö on jeni, jota on helppo vaihtaa jo Suomessa. On huomioitava, että kansainväliset luottokortit eivät välttämättä toimi kaikkialla.

Lennot Naritan kansainväliselle lentoasemalle

Naritan lentoasemaa kutsutaan joskus Tokion uudeksi kansainväliseksi lentoasemaksi. Lentoaseman läpi kulkee vuosittain 30–40 miljoonaa matkustajaa. Suurin osa Tokion kansainvälisistä lennoista suuntautuu Naritan lentoasemalle.

Naritan kansainvälinen lentoasema sijaitsee Naritan kaupungissa, noin 57,5 kilometrin päässä Tokion päärautatieasemalta. Helsingistä Tokioon suuntautuvat lennot laskeutuvat Naritan lentoasemalle, samoin kuin suurin osa muista Euroopan ja Japanin välisistä lennoista. Lentoasemalla on kolme terminaalia, ja Helsingin lennot saapuvat terminaaliin 2. Lentoasemalta on junayhteys keskustaan. JR:n liikennöimä Narita Express vie matkustajat Tokion päärautatieasemalle vajaassa tunnissa. Päärautatieasemalta on helppo jatkaa muualle Tokioon. Tarjolla on myös JR:n paikallisjunayhteys, joka ajaa samaa reittiä mutta pysähtyy useammalla pysäkillä, minkä vuoksi matka-aika päärautatieasemalle on puolisen tuntia pidempi. Tarjolla on myös junayhteyksiä muun muassa Keisei Uenon asemalle. Lentoasemalta on myös linja-autoyhteyksiä keskustaan, mutta liikenneruuhkien vuoksi bussit ovat monesti junia hitaampia. Auton vuokraamista harkitsevien on hyvä muistaa, että Japanissa on vasemmanpuoleinen liikenne.

Lennot Hanedan kansainväliselle lentoasemalle

Hanedan kansainvälinen lentoasema on vanhempi Tokion kahdesta päälentoasemasta. Muutamia vuosia sitten sinne lennettiin käytännössä vain kotimaan ja Aasian lentoja, mutta tällä hetkellä lentoasema vastaanottaa myös kaukolentoja. Lentoaseman läpi kulkee vuosittain yli 70 miljoonaa matkustajaa.

Hanedan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 14 kilometrin päässä Tokion päärautatieasemalta Ōtan erillisalueella. Hanedaan ei ole suoria lentoja Helsingistä, mutta sinne lennetään esimerkiksi Frankfurtista ja Lontoosta. Lentoaseman kolmesta terminaalista yksi on kansainvälinen. Tokyo Monorail yhdistää lentoaseman reilussa vartissa Hamamatsuchōn asemalle, josta on mahdollisuus siirtyä keskustan tärkeimmät asemat yhdistävälle Yamanote-linjalle. Tarjolla on myös muita juna- ja linja-autoyhteyksiä.

Varaa Expedian kautta lennot Tokioon ja hotellihuone keskustasta. Jos haluat tutustua samalla matkalla myös Tokion lähiympäristöön, vuokraa samalla auto joko koko matkaksi tai vain muutamaksi päiväksi.

Tietoa lennoista kohteeseen Tokio

Kohdelentokenttä Tokio
Kohdelentokentän IATA-koodi TYO

Suosittuja lentoja kohteeseen Tokio

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.