Halvat lennot Párga

Halvimmat lennot kohteeseen Párga

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 104 € yhdensuuntaisille lennoille ja 166 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air Baltic
Aegean
Air Baltic
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Tietoa Pargasta

Lennot Pargaan

Värikkäät talot ja aurinkovarjojen meret rauhaisten poukamien rannoilla ovat tuttu näky viehättävässä pikkukaupunki Pargassa Kreikan rannikolla. Joonianmeren rannalla sijaitsevassa Pargan kylässä on rauhallinen tunnelma, ja siellä viihtyvät sekä perheet että ranta- ja aktiivilomailijat. Parga elää ja hengittää matkailua, mikä tekee siitä oivan lomakohteen kaikenikäisille ja erilaisia lomanviettotapoja etsiville. Varaa halvat lennot Pargaan ja lähde tutustumaan yhteen Kreikan suosituista lomakohteista!

Pargaan matkustamisen sesonkiaika on keväästä syksyyn. Tällöin merivesi on lämmin ja houkuttelee uimaan sekä kokeilemaan myös monia muita erilaisia vesiurheilulajeja aina sukeltamisesta ja snorklauksesta vesihiihtoon. Pargassa asuu vain noin 2 000 asukasta, joten se on mainion rentouttava ja rauhallinen lomakohde. Hotelli Pargassa toimii hyvänä tukikohtana myös lähiympäristöön suuntautuville retkille. Pargan oma nähtävyys on Venetsialainen linnoitus, jolta avautuu kaunis näkymä Pargan kylään. Linnoitus rakennettiin jo 1600-luvulla venetsialaisten toimesta, mutta Pargassa on asutusta ollut jo kauan ennen sitä.

Rantalomailijan unelma

Parga suorastaan hellii rantalomaa kaipaavia, sillä Pargassa on useampi ranta, joilla auringonpalvojien kelpaa loikoilla. Mainitsemisen arvoisia ovat esimerkiksi Valtos ja Lichnos, jotka sijaitsevat hieman kauempana, mutta hyvien venetaksiyhteyksien päässä. Rantoja sijaitsee aivan kävelymatkankin päässä Pargan keskustasta, ja niille on helppo lähteä, sillä etäisyydet ovat pieniä tässä pikkuruisessa kylässä. Rantojen vierustoilla on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joissa on mukava vierailla kesken rantapäivän tai sitten päivän päätteeksi juomassa ja syömässä paikallisia herkkuja ja nauttimassa kreikkalaisesta tunnelmasta.

Jos haluat tutustua Pargan lähiseudun kaupunkeihin tai muihin nähtävyyksiin, autonvuokraus Pargassa on harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Muissa kaupungeissa on lisäksi hyvä mahdollisuus käydä vaikkapa matkamuisto-ostoksilla. Aktiivilomailijoille sopivia ajanviettotapoja ovat myös vaellukset tai patikoinnit Pargan seudun vuoristoalueilla sekä oliivilehtojen siimeksessä. Pargan lähistöllä sijaitsee monia saaria, joille Pargasta pääsee laivalla. Näitä saaria ovat muun muassa Paxos ja Antipaxos. Laivamatkalla voi todella nauttia Joonianmeren kauniin sinisistä maisemista merituulen puhaltaessa lämpimästi.

Lento Pargaan

Kun olet valinnut matkakohteesi, on aika varata lentoliput Pargaan. Valitsemalla pakettimatkat Pargaan, saat samalla kertaa hoidettua sekä lentojen että hotellin varaamisen. Pargan hotellivalikoimasta löytyy jokaiseen makuun sopivia vaihtoehtoja. Kaipasitpa hieman ylellisyyttä tai sitten edullista majoitusta, hotellia läheltä rantaa tai vaikka aivan keskeltä kaupunkia – löydät takuulla etsimäsi.

Vaikka Parga sopiikin pienen kokonsa ansiosta loistavasti rentouttavaan lomailuun, tarkoittaa se myös sitä, että Pargassa ei sijaitse omaa lentoasemaa. Lähin lentoasema löytyy Prevezan kaupungista, noin 65 kilometriä etelään Pargasta pitkin Kreikan rannikkoa. Matkan voi kulkea lentoasemalta perille Pargaan joko bussilla tai taksilla.

Suomesta lennetään Prevezaan sekä suoria että välilaskullisia lentoja. Suorat lennot kestävät noin kolme ja puoli tuntia. Tällaisia lentoyhteyksiä tarjoaa kotimainen Finnair. Yhden tai kahden välilaskun lentoja on saatavilla muun muassa Lufthansalta, Condorilta ja Aegean Airlinesilta. Välilaskupaikkana toimivat erityisesti Frankfurt, München ja Ateena. Matka-aikakin pysyttelee noin kuudessa tai seitsemässä tunnissa.

Etsiessäsi lentoja Pargaan on syytä kiinnittää huomiota matkailusesonkiin, sillä sesongin ollessa parhaimmillaan on lentotarjontakin parempi ja vaihtoehtoja löytyy runsaammin. Talvella esimerkiksi suoria lentoja ei ole tarjolla. Kuumimmat kuukaudet niin lämpötilan kuin suosionkin osalta osuvat heinä- ja elokuulle. Sesonki alkaa silti jo keväällä ja kestää aina syksyyn, joten valinnanvaraa riittää tälläkin saralla. Pargaan pääsee ympäri vuoden välilaskullisilla lennoilla, jotka laskeutuvat Prevezan kentälle. Tiiviimmän matkasesongin ulkopuolella välilaskuja kertyy lentomatkalle useampia, joten matka-aika voi venyä tällöin lähes vuorokauden mittaiseksi.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Párga

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 104 € yhdensuuntaisille lennoille ja 166 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Norwegian Air International Ltd