Halvat lennot Porvoo

Halvimmat lennot kohteeseen Porvoo

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 32 € yhdensuuntaisille lennoille ja 64 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air Shuttle
Eurowings
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa

Lisätietoja – Porvoo

Porvoo: Lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Porvoo? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Porvoo. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot – Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Porvoo. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Porvoo tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta, voit olla varma, että olet varannut sopivimmat lennot edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Porvoo lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentäen, sinun ei tarvitse valita mille lentokentälle varaat lennot. Kohteessa Porvoo on vain yksi lentokenttä – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa).
Kuinka kaukana HEL sijaitsee kaupungin keskustasta?
HEL sijaitsee 40 km:n päässä kohteen Porvoo keskusta-alueesta, joten kannattaa varautua hieman pitempään matkaan kaupungin keskusta-alueelle.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Porvoo?
Tee lentomatkastasi kohteeseen Porvoo yksinkertaista ja helppoa vierailemalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivullamme. Tämä on hyvä tapa saada ajantasaista tietoa tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista ja saada viimeisimpiä virallisia terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Porvoo suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Porvoo suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Porvoo joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Porvoo, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Porvoo?
Päivittäin kentän HEL kautta kulkee joka puolelta maailmaa kotoisin olevia matkustajia. Tämä kenttä sijaitsee 40 km:n päässä kohteen Porvoo keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Porvoo?
Kohteeseen Porvoo lentää 24 lentoyhtiötä 108 kentältä maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Porvoo?
Yleensä kohteeseen Porvoo matkustavien lentoyhtiö on Finnair, SAS tai Norwegian Air International. Isoin osa näistä lennoista on lähtöisin kohteesta SoFo, ja Finnair operoi suurimman osan tämän reitin lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Porvoo?
Suora lento tekee uuteen kohteeseen lentämisestä yksinkertaisempaa, koska sinun ei tarvitse huolehtia koneenvaihdoista. Jos olet lentämässä kohteeseen Porvoo, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin operoidaan 1 327 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Porvoo?
Vanhakaupunki, Grödinge ja SoFo ovat yleisiä lähtölentokenttiä kohteeseen Porvoo matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Porvoo lentokentälle kestää?
Jos olet lentämässä kohteeseen Porvoo kohteesta Vanhakaupunki, voit odottaa lentoajan olevan noin 3 tuntia ja 8 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Grödinge, voit odottaa lentoajan olevan noin 1 tunti. SoFo taas on suurin piirtein 1 tunti lentomatkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Porvoo?
Älä jätä lentojen varaamista viime tinkaan. Tämä on yksi hyvä tapa varmistaa saavansa halvat lennot. Vaaraminen hyvissä ajoin etukäteen varmistaa, että saatavilla on useampia ja halvempia vaihtoehtoja. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kohteessasi useampia lentoasemia. Lentolippujen hinnat vaihtelevat yleensä lentokentittäin. Kannattaa myös aina vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja. Ja viimeiseksi toinen yksinkertainen tapa säästää rahaa on valmistautua tekemään varaus heti, jos löydät loistavan tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Porvoo?
Meillä on vinkkejä siihen, miten voit tehdä lentämisestä mahdollisimman mukavan kokemuksen. Jos seuraat vinkkejämme, pääset lentoaseman turvatarkastuksen läpi nopeasti ja saavut kohteeseen Porvoo ennen kuin huomaatkaan.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Matkustaminen voi olla stressitön kokemus, jos otat mukaasi oikeat tavarat. Ensiksi on hyvä pakata pari peruskosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja -tahna, lentosukat ja hyvä kirja. Seuraavaksi mukaan kannattaa ottaa kaikki elektroniset laitteet, laturit ja kaikki tarpeelliset lääkkeet, sekä tarvittaessa niskatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä käteistä.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Pakkaa kaikki täysikokoiset shampoot ja hoitoaineet ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, saatetaan takavarikoida turvallisuustarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten taskuveitset, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten ilotulitteet, valkaisuaineet ja tulitikut, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälleen mitään turhan epämukavaa. Paras valinta on kerrospukeutuminen, koska matkustamon lämpötila on usein matala lyhyidenkin lentojen aikana. Mukavat, matalat kengät ovat myös hyvä valinta.
  • Valitettavasti yksi pitkien lentojen riski on syvä laskimotukos, verihyytymäongelma, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen. Tältä välttyäksesi kannattaa venytellä jalkoja aina, kun siihen on mahdollisuus. Tukisukkien tai -sukkahousujen käyttäminen saattaa myös vähentää riskiä.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Porvoo?
Jos olet varautunut hyvin ennen lentokentälle saapumista, matkasi kohteeseen Porvoo tulee olemaan stressitön. Tutustu käteviin vinkkeihimme siitä, miten pääset turvatarkastuksen läpi ongelmitta:

  • Pidä passisi ja matkustusasiakirjasi ulottuvillasi. Ne pitää näyttää ensimmäiseksi turvatarkastuksessa.
  • Sen jälkeen sekä sinut että käsimatkatavarasi skannataan. Prosessin helpottamiseksi kannattaa poistaa kaikki tavarat, mitkä voivat aiheuttaa hälytyksen. Henkilökohtaiset tavarat, kuten vyö, takki ja puhelin, pitää pistää läpivalaisulaitteeseen.
  • Kaikki elektroniikka, kuten tietokone ja puhelin, pitää myös skannata erikseen.
  • Muista poistaa kaikki geelit ja muut nesteet käsimatkatavaroista. Ne pitää usein lähettää läpivalaisulaitteeseen erikseen. Jokainen tuote saa olla korkeintaan 100 millilitran kokoinen ja kaikkien tuotteiden tulee mahtua yhteen litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Kevyet lenkkarit ovat hyvä vaihtoehto lennettäessä, koska niitä tarvitsee harvemmin riisua turvatarkastuksessa. Saappaat ja muut paksut kengät laitetaan läpivalaisulaitteeseen yleensä erikseen.
  • Terävät esineet ja taskuveitset ovat kiellettyjä käsimatkatavaroissa. Ne tullaan takavarikoimaan turvatarkastuksessa, joten muistathan pakata ne ruumaan menevään matkalaukkuun.

Tietoa lennoista kohteeseen Porvoo
Kohdelentokenttä
Helsinki-Vantaa
Kohdelentokentän IATA-koodi
HEL
Kohdekaupunki
Helsinki
Menopaluumatkan hinta
64 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Porvoo

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 32 € yhdensuuntaisille lennoille ja 64 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd