Halvat lennot Rize

  Suunnittele, varaa, lennä huoletta
 • trending down icon
  Pysy ajan tasalla
  Saat hälytyksiä, jos lentohinnat laskevat tai nousevat*.
 • bex rewards loyalty icon
  Varaa fiksummin
  Säästät jopa 30 % valikoiduista hotelleista sen jälkeen, kun varaat lennon*.
 • payments icon
  Ansaitse tuplasti
  Ansaitset lentoyhtiön kanta-asiakaspisteitä etujemme lisäksi.

Lisätietoja – Rize

Rize: Lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Rize? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Rize. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot – Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Rize. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Rize tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta, voit olla varma, että olet varannut sopivimmat lennot edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Rize lentokenttä on?
Jos saavut tähän kohteeseen lentokoneella, sinun ei tarvitse valita mille lentoasemalle laskeudut. Kohteessa Rize on vain yksi lentoasema – Trabzon (TZX).
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Rize?
Joka päivä kentän TZX kautta kulkee joka puolelta maailmaa kotoisin olevia matkustajia. Kenttä sijaitsee 65 km:n päässä kohteen Rize keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Rize?
7 lentoyhtiötä tarjoaa lentoja kohteeseen Rize noin 19 kentältä maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rize?
Pegasus ja Turkish Airlines lentävät suurimman osan lennoista kohteeseen Rize. Yksi yleisimmistä tavoista matkustaa tänne on lentoyhtiön Pegasus lippujen varaaminen lennolle kohteesta Orta.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Rize?
Upean loman järjestäminen kohteeseen Rize on yksinkertaista, koska kaupunkiin operoidaan 253 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Rize?
Orta, Pasakoy ja Kurtkoy ovat yleisiä lähtölentokenttiä kohteeseen Rize matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Rize lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Orta, lentoaika on suunnilleen 1 tunti ja 38 minuuttia. Rize. Voit odottaa lentoajan olevan noin 1 tunti ja 38 minuuttia kohteesta Pasakoy, ja 1 tunti ja 38 minuuttia kohteesta Kurtkoy.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Rize?
Kuten kuka tahansa kokenut matkailija voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime tinkaan. Hinnat ovat yleensä kalleimmillaan mitä lähempänä lähtöpäivä on. Kannattaa myös vertailla eri sivustojen hintoja. Jos määränpäässäsi on useita lentokenttiä, voit onnistua löytämään loistavat lennot lentämällä pienemmälle kentälle. Ja viimeiseksi kannattaa varautua hankkimaan lentoliput heti, kun löydät loistavan tarjouksen. Tarjoukset eivät ole yleensä voimassa kauaa! Tuurilla ja pienellä vaivalla löydät varmasti itsellesi sopivat lennot.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Rize?
Meillä on vinkkejä siihen, miten voit tehdä lentämisestä mahdollisimman nautittavan kokemuksen. Vinkkejämme seuraamalla pääset lentokentän turvatarkastuksen läpi helposti ja olet kohteessa Rize ennen kuin huomaatkaan.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

 • Paras tapa varmistaa ongelmaton matkustuskokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat: passi, matkustusasiakirjat, rahat ja kaikki tarpeelliset lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun on hyvä pistää lennon aikana tarvitsemasi tavarat, kuten elektroniset laitteet ja hyvä kirja. Mukaan kannattaa tietenkin myös pakata laturit, mukava niskatyyny ja kuulokkeet. Älä myöskään unohda varata laukkuusi tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten hammasharjalle ja deodorantille, sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

 • Pakkaa kaikki täysikokoiset shampoot ja hoitoaineet ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, saatetaan takavarikoida turvallisuustarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten taskuveitset, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten ilotulitteet, valkaisuaineet ja polttoaineet, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

 • Lennonaikaisia vaatteita valitessasi kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska jalat turpoavat usein lennon aikana. Tilavat, matalakantaiset kengät ovat aina hyvä idea.
 • Pitkillä lennoilla on riski saada syvä valtimotukos, joka on tulosta huonon verenkierron aiheuttamasta verihyytymästä. Jalkojen venyttely ja matkustamossa kävely niin usein kuin se on mahdollista ovat loistavia tapoja ehkäistä tätä tapahtumasta. On myös hyvä idea käyttää tukisukkia tai -sukkahousuja lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Rize?
Kokosimme listan vinkeistä, joiden avulla pääset stressittä turvallisuustarkastuksen läpi. Pääset lentoasemalta kohteeseen Rize ennen kuin huomaatkaan:

 • Varmista, että passisi ja matkustusasiakirjasi ovat ulottuvillasi. Ne tulee näyttää ensiksi turvallisuustarkastuksessa.
 • Seuraavaksi sekä sinut että käsimatkatavarasi skannataan. Prosessin nopeuttamiseksi kannattaa poistaa kaikki tavarat, mitkä voivat aiheuttaa hälytyksen. Hen